- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
Gubu0101 #6064 üzenetére
Köszi, ha jól látom már jelentkezett is f27
Esetleg nem Fehérvári vagy?Az az igazság, hogy maga a noti ér olyan 50 ezret, nem ér meg nekem 8-at ez a művelet, főleg úgy nem, hogy már totál kiszedtem az alaplapot, minden hozzáférhető, ha lenne ilyen kis pákám meg ilyen cin felszippantóm, magam is megcsinálnám.
Ehhez kéne egy ilyen kis csatit szereznem, de honnan szerezhetnék normális, akár bontott alkatrészt??? Nem igaz, hogy 8-ért csinálják meg, 5db kis pötty pákával!Asszem elmegyek notiszervizesnek!
Szétnézek akkor még itt helyben, hátha van valahol egy ilyen kis alkatrész... -
mobilbazar01
csendes tag
válasz
Gubu0101 #5684 üzenetére
Azért ez így erős túlzás
A Dellnek az oldalán le van írva, hogy kell biost frissíteni és én aszerint jártam el csak nálam másképp reagált a gép(már csak nevetni tudok rajta) szóval szerintem Te sem tudtál volna többet mondani mint az ott leírtak max, hogy óvatosan meg azóta írtam SzaboZE-nek és most a válaszára várok, de akit említettem embert Ő meg meg is csinálja ha tudja X ft-ért amit természetesen akkor kell kifizetnem ha működik a gép. Szóval mondhatni korrekt ,,lehetőségek" vesznek körül.
-
nagypasztor
tag
válasz
Gubu0101 #5675 üzenetére
És ezek is csak a magot hűtik? Mert csak ahhoz ér hozzá (mivel csak annak a nyomata látszik a párnán). Egyébként le kell ezeket szedni, ha egy kicsit repedtek? Vagy megnyomkodom, mint egy gyurmát, és ugyanúgy megoldják az elvezetést?
Ha esetleg leszedem és pasztát veszek, akkor csak a magra kell nyomni belőle, ugye?
Illetve ilyet a procikon nem alkalmaznak, csak pasztát? Mert a procim elég ezüstösen csillog, de a fölötte lévő hűtőbordán ilyen beszáradt kék cuccot látok. Viszont a prociról teljesen eltűnt. Mindenképp kell alá paszta, hogy jó legyen a hőelvezetés, ugye?Köszi
-
f27
senior tag
válasz
Gubu0101 #5618 üzenetére
Én 1ezrest sem szánnék rá.
Nyíl egyenesen korrekt szervizbe kell vinni ahogy vakon megmondják a tól-tólig összeget és megjavítják.tudom sok szervizben az a koser (ami nekem nagyon jó) hogy akkora árakkal dolgozik hogy a kedves megrendelő gyógyszerért nyúl azonnal
Sir Sparrow
Kegkéne nézni egy másik inverterel mi a baj.
Van mikor az inverter vacakol,de szakmai tapasztalatból kiindúlva sajnos a legtöbb esetben VGA hibára utal a dolog.
10-ből 7 esetben VGA hiba és 3 esetben inverter ill néha találkoztam olyannal mikor maga a kijelzőben a neoncső halt be.mobilbazar01
ha nemjutsz semmire,szerezz be egy full halott alaplapot és a két biost kikell cserélni.
Kb 2-3ezerbe akadhat halott alaplap a gépedhez ebay-on vagy valahol.NEMO1968
Igen kb 10.000 szervizre van magyarországon kb 5 gép amivel lehet ezeket javítani.
Ebből kapásból 2 az én tulajdonomban van -
Gubu0101
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged