- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilbazar01
csendes tag
Mármint Dell XPS
-
mobilbazar01
csendes tag
válasz
Gubu0101 #5684 üzenetére
Azért ez így erős túlzás
A Dellnek az oldalán le van írva, hogy kell biost frissíteni és én aszerint jártam el csak nálam másképp reagált a gép(már csak nevetni tudok rajta) szóval szerintem Te sem tudtál volna többet mondani mint az ott leírtak max, hogy óvatosan meg azóta írtam SzaboZE-nek és most a válaszára várok, de akit említettem embert Ő meg meg is csinálja ha tudja X ft-ért amit természetesen akkor kell kifizetnem ha működik a gép. Szóval mondhatni korrekt ,,lehetőségek" vesznek körül.
-
mobilbazar01
csendes tag
Szia!
Köszönöm a tanácsot.
A baj az, hogy nem találtam hibás lapot még ebayon se. Ott is csak használtak vannak azok meg igen igen 25-30 ezer forintba fájna mondjuk találtam egyetlen külön bios chipet, de az is 10 ezer körül van. Mondjuk akkor már elgondolkodtató, hogy 25-ért van olyan lap amibe értelmesebb ati kártya van és nem ez a rém gagyi intel.
Vagy esetleg Te tudsz valamilyen forrásból ilyen árakon alkatrészeket? -
mobilbazar01
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szereztem egy dell n5010 notit majd win telepítés után a dell oldalon a service tag szám alapján kidobott drivereket elkezdtem felrakni. Szerepelt ott egy bios driver. Először kicsit furáltam, de gondoltam nem lehet baj ha kidobta mint találatot. Leszedtem, elindítottam majd meghalt a gép. Kép nincs, 7-szer csipog és úgy pörög a ventillátor mintha fel akarna robbani. Ez a 7-szer csipogás ismétlődik, és mást nem csinál.
Alaplap csere lesz? Vagy valamilyen módon újra lehet rakni a biost?Válaszaitokat előre is Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- X1 Carbon 13th 14" 3K OLED Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam 986 gramm gar
- Lenovo V14 G3 / Intel core i3-12generáció / 20gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Predator Helios Neo 16 PHN16-71 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB magyar vbill gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest