Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Van egy Asus f3tc típusú gépem. Annyi problémám lenne vele, hogy a wifi (Atheros AR5006EG) gondol egy egyet és nem működik tovább. (Ledob a netről és egyetlen hálózatot sem lát a sokból), egészen addig, amíg újra nem indítom a gépet. Ugyan ez a hibám volt rendszeresen frissített XP-vel és most Vistával is (cd-n kapott illesztőprogramokat telepítettem rá). Mi lehet a baj szerintetek? Meg tudom valahogy én is oldani vagy vigyem szervízbe? Még van rá garancia, de egy pár hétig biztos nem lenne gépem... Fogalmam sincs mit tudnék vele kezdeni, gondoltam ti tudnátok segíteni
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Autós topik
- Airsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest