- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Sziasztok!
A fogyvédelmisektől felhívott ma egy nagyon korrekt úr, azt mondta, ebben nincs hatáskörük, de tájékoztatott milyen lépéseket kell tennem. Valamint azt is elmondta, hogy a garanciális gépre egy fillért sem kérhet a szervíz, még szállítási díjat sem. Valamint megjelölt néhány törvénycikket, amit olvassak el. Azt is mondta, hogy ha fizetés nélkül nem akarják kiadni a gépet, nyugodtan hivatkozzak rá, valamint a rendőrségre. A 151/2003. trv.-re hivatkozott. Egyébként ha ezt nekem kivülálló meséli el, ami velem történik, nem hiszem el. A garanciajeggyel kapcsolatosan írtam a Fujitsu Siemens M.O. Kft-nek, kaptam egy levelet, hogy sajnálják és ennyi! Durva..... Semmi, hogy esetleg utánanéznek. (Szerencsére az már megvan) Az egyik szervíz azt mondta, a hibát az okozta, hogy ráraktam a táskámat, utána már megfogtam. Majd kézhez kapom a szakvéleményt hogy közzézártam egy 10cm-es tárgyat. Legalább megbeszélték volna mit írnak rá, információáramlás......Jah, látható sérülés semmi. Továbbá visszaküldték a notitáskát, amibe beadtam a gépet, szóval remélem, hogy a gépet legalább egy dobozba belerakták és továbbra sem lesz rajta egy karcolás sem. Valamint felvilágosítottam pár embert, hogy hiába hívnak mondjuk reggel 8-kor, tanár vagyok, nem tudom felvenni. (Természetesen visszahívom őket, meg én is érdeklődtem de a múltkor a délutános kollégának már fogalma sem volt az ügyről. Akkor már a noti 3 hete ott volt.) A sors fintora, hogy a Siemens telcsim is beadta a kulcsot, szóval már azt sem tudom, milyen márkákban bízhatok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i9-9880H T2000 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- IDEAPAD 1 15ALC7 kamera és mikrofon nélkül
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest