Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyrial
csendes tag
Sziasztok!
Most karácsonykor vásároltam egy MSI 655X típusú notebook-ot, s egy érdekes hibára lettem figyelmes. Ha feltöltöm teljesen az aksit, s lehúzom a gépről, egy idő után magától lemerül anélkül, hogy használtam volna. Tehát pl volt olyan, hogy feltöltöttem, majd elcsomagoltam a gépet, mert 5 napig nem kellett, s mikor be szerettem volna kapcsolni már teljesen lemerült és el sem indult. Viszont most kipróbáltam, ha kiveszem a feltöltött aksit a gépből, s úgy csomagolom el, akkor még 5 nap után is ugyanolyan marad kb a töltöttségi állapota.
Normális dolog ez?
Házilag meg lehet valahogy javítani, pl teljesen le kell-e meríteni, majd rajta hagyni egy estére a töltőn?
Garis még a gép 2 évig, szóval vissza tudom vinni, de jobban szeretném, ha nem kellen.
Előre is köszönöm a segítséget!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx