Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
drgery
csendes tag
Szia! HP 15 d001 sh amd proci a4-5000. Bekapcsolás fekete képernyő wifi led narancssárga F12 es gomb. Kiveszem a wifi kártyát ugyanezt produkálja tehát nem a wifi /bt kártya akasztja meg a rendszert ezt írta a HP az a hibás, de kivéve ua sárga led. Ha fürge vagyok és gyorsan nyomok esc gombot fehérrel írja belépne a biosba de nem megy tovább a lista sem jelenik meg szintén fehérrel hogy diagnosztika betöltés folytatása recovery stb. HP bios letöltöttem pendrive ra 2 féle is volt win+b billre jön elő a menü
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
már két hete ezzel küzdök
nem eszek nem alszok kicsit zilált vagyok
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
megírja a bios-t ellenőrzi, újraindul még egy hasonló ellenőrzés fekete képernyő stb... Akárhányszor megírhatom a biost, mert volt hdd csere tehát recovery partíció már rég nincs. Netes képet találtam az esc gombra bejön de itt megáll, semmire nem reagál csak kikapcsolásra. Bios elem volt kivéve anélkül is indítva akksiról is akksi nélkül is hálózati töltőről, de makacsul ellenáll a megtaposás még ami hátravan
köszönöm hogy időt fordítasz rám
beígértem valakinek sima telepítés hdd csere és megborult. 
Pyttawrx