Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Dell XPS #16715 üzenetére

hát, akkor megtartom, úgyis már a szívemhez nőtt, (főleg, hogy több ezer km-t utazott velem, többször repülőn is, és mégis hibátlan a kasznija, az alu miatt meg a határőrök csak lesnek, hogy mi ez, mert nem teljesen látnak bele a gépbe ;] ...)

ha azt mondod 80k körül lehetne csak eladni, annyit meg nekem is megér...

csak amiatt gondoltam lecserélni, hogy vennék valami kisebbet/könnyebbet (ASUS T100 körüli csodát 120 körül), de ennyiért inkább megtartom. még most is a nagy kánikulában 50 fokos a procc, a rosszabbik akksija meg csak 15%os elhasználódással 4-5 órát simán kibír munkára, és 64GB-s ssd-vel baromi gyors az egész rendszer, amire meg nekem kell, tökéletes.

remélem megkapom az új hdd-t, legalább azzal sem lesz bajom. a mostani, amit kaptam 100/94%os (606 hiba az adatátvitelben, ami nem tudom, hogy került oda, mert az ssd-vek meg nincs adatátviteli hiba, sem a korábbi lemezzel...)

amúgy mik a tapasztalatok, mennyit bír a gép, mennyire megbízható, mennyire gyakori a meghibásodása, mennyire kell aggódjak, hogy mondjuk behal az alaplapja? te talán jobban találkoztál ilyennel, mint én. :)

Új hozzászólás Aktív témák