Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz Neil Watts #16718 üzenetére

igen, csak momentán nincs 40k-m ráfizetni a mostanimra, plusz az atomoktól annyira nem vagyok elszállva teljesítményben. barátnőm envy x2jében azért néha megizzad egy-egy 720p-s videó alatt...

(#16719) Dell XPS:
    no nálam egy rackben van az ssd az odd helyére berakva, így még használva sincs az a rész.
    esetleg majd megkérdezem az ms-t, hogy mint használt szoftvert el lehet-e adni külön (volna is rá vevő...), és úgy persze már olcsóbban is meg tudom hirdetni. :) esetleg a jó akksit külön eladom... :)

köszönöm a tanácsokat! :R

• deathtania

senior tag

válasz Dell XPS #16715 üzenetére

hát, akkor megtartom, úgyis már a szívemhez nőtt, (főleg, hogy több ezer km-t utazott velem, többször repülőn is, és mégis hibátlan a kasznija, az alu miatt meg a határőrök csak lesnek, hogy mi ez, mert nem teljesen látnak bele a gépbe ;] ...)

ha azt mondod 80k körül lehetne csak eladni, annyit meg nekem is megér...

csak amiatt gondoltam lecserélni, hogy vennék valami kisebbet/könnyebbet (ASUS T100 körüli csodát 120 körül), de ennyiért inkább megtartom. még most is a nagy kánikulában 50 fokos a procc, a rosszabbik akksija meg csak 15%os elhasználódással 4-5 órát simán kibír munkára, és 64GB-s ssd-vel baromi gyors az egész rendszer, amire meg nekem kell, tökéletes.

remélem megkapom az új hdd-t, legalább azzal sem lesz bajom. a mostani, amit kaptam 100/94%os (606 hiba az adatátvitelben, ami nem tudom, hogy került oda, mert az ssd-vek meg nincs adatátviteli hiba, sem a korábbi lemezzel...)

amúgy mik a tapasztalatok, mennyit bír a gép, mennyire megbízható, mennyire gyakori a meghibásodása, mennyire kell aggódjak, hogy mondjuk behal az alaplapja? te talán jobban találkoztál ilyennel, mint én. :)

• deathtania

senior tag

válasz Dell XPS #16713 üzenetére

nálam jól elvolt, de volt rajta pár badsector, és kicseréltettem gariba, erre küldtek egy használt hdd-t (igaz az 100%os, csak van 112 nap működési ideje...) a flextronicsból (hét elején kaptam vissza a gépem), és mivel még kb két hét gari van rá, így beszóltam nekik, hogy ez így nem faja, szóval próbálok kicsikarni belőlük egy zsír új hdd-t.

huh, 90k körül nem biztos, hogy meg fogok válni tőle, főleg, hogy a +1 zsír új akksi (0%elhasználódás) + w8 licenc + office 2010 home and business licenc (sajna géphez kötődik) csak 50-et biztos megér, így 45ért eladni ezt a gépet... :(

de azért köszi az árazást :R

• deathtania

senior tag

sziasztok! én egy beárazást kérnék a köv készülékre:

HP Pavilion DV6 6B08eh + extrákkal!

Jellemzők:

CPU: AMD Quad-core A8-3510MX 1.80GHz-2,5Ghz (4magos)
    RAM: 4GB DDR3
    képernyő: 15,6" 1366x768 LED display
    GPU: AMD Mobil RadeOn 6620g+ 6750M 1GB (=HD6755G2 dual graphics)
    HDD: 1TB Toshiba
    DVD-RW

Eredeti SZOFTVEREK: Windows 8.1 Pro + Microsoft Office 2010 Otthoni és Kisválallati verzió (elvileg nem tudom őket átvinni másik gépre, eredetileg W7 Home Premium volt rajta gyárilag)

n-es Wifi, Bluetooth
    USB: 2 x2.0, 2x3.0
    Hp True Vision HD Camera
    ALU burkolat!

Akksi: max 6óra. 2db jár a készülékkel: a gyári (kb 15% elhasználódás) + egy teljesen új akksi
    súly: 2,91 kg

• deathtania

senior tag

sziasztok! én egy beárazást kérnék a köv készülékre:

HP Pavilion DV6 6B08eh

Jellemzők:
    processzor: AMD Quad-core A8-3510MX 1.80GHz-2,5Ghz (4magos)
    RAM: 4GB DDR3
    képernyő: 15,6" 1366x768 LED display
    grafikus: AMD Mobil RadeOn 6620g+ 6750M 1GB (=HD6755G2 dual graphics)
    HDD: 1TB Toshiba
    DVD-RW
    Eredeti SZOFTVEREK: Windows 8 Pro + Microsoft Office 2010 Otthoni és Kisválallati verzió (elvileg nem tudom őket átvinni másik gépre, eredetileg W7 Home Premium volt rajta gyárilag)
    n-es Wifi, Bluetooth
    USB: 2 x2.0, 2x3.0
    Hp True Vision HD Camera
    ALU burkolat!
    Akksi: max 6óra. 2db jár a készülékkel: a gyári (kb 15% elhasználódás) + egy teljesen új akksi
    súly: 2,91 kg
    2014.06.05-ig garanciás

köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák