- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NEC Versa AX notim. Nem tudom mi lehet a prolémája, de nem mindig akar elindulni aksiról. Ha nincs bedugva a hálózati kábel, akkor csak felgyullad a működést jelző zöld led, de egyből ki is alszik. Ezalatt az idő alatt leginkább a HDD-nek van hangja. Felpörögne, de csak nyekken egyet, mivel nem indul. Egy 20Gb-os HDD van benne, az eredeti 4-6Gb-os helyett. Lehet, hogy a HDD követelne több áramot az induláshoz? Aztán pl. mikor sikerül is elindítani aksiról, akkor XP alatt több mint egy óráig üzemel, szóval szerintem az aksival nincs gond. De olyan is előfordult, hogy ment aksiról, közben áttettem a notit az ölembe, (kis ''koccanással''), aztán utánna egyből kiírta, hogy a telep lemerült, és hibernált. Érintkezési probléma is lehet? Hogyan álljak neki? Mi lehet a hiba oka? Válaszaitokat megköszönöm.
Levi
Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest