- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Azt hittem vannak akik jobban értenek hozzá, mint én...
-
levy1983
aktív tag
Senkinek sem volt hasonló problémája?
-
levy1983
aktív tag
Na senkinek semmi tippje?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NEC Versa AX notim. Nem tudom mi lehet a prolémája, de nem mindig akar elindulni aksiról. Ha nincs bedugva a hálózati kábel, akkor csak felgyullad a működést jelző zöld led, de egyből ki is alszik. Ezalatt az idő alatt leginkább a HDD-nek van hangja. Felpörögne, de csak nyekken egyet, mivel nem indul. Egy 20Gb-os HDD van benne, az eredeti 4-6Gb-os helyett. Lehet, hogy a HDD követelne több áramot az induláshoz? Aztán pl. mikor sikerül is elindítani aksiról, akkor XP alatt több mint egy óráig üzemel, szóval szerintem az aksival nincs gond. De olyan is előfordult, hogy ment aksiról, közben áttettem a notit az ölembe, (kis ''koccanással''), aztán utánna egyből kiírta, hogy a telep lemerült, és hibernált. Érintkezési probléma is lehet? Hogyan álljak neki? Mi lehet a hiba oka? Válaszaitokat megköszönöm.
Levi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest