- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Azt hittem vannak akik jobban értenek hozzá, mint én...
-
levy1983
aktív tag
Senkinek sem volt hasonló problémája?
-
levy1983
aktív tag
Na senkinek semmi tippje?
-
levy1983
aktív tag
Sziasztok!
Van egy NEC Versa AX notim. Nem tudom mi lehet a prolémája, de nem mindig akar elindulni aksiról. Ha nincs bedugva a hálózati kábel, akkor csak felgyullad a működést jelző zöld led, de egyből ki is alszik. Ezalatt az idő alatt leginkább a HDD-nek van hangja. Felpörögne, de csak nyekken egyet, mivel nem indul. Egy 20Gb-os HDD van benne, az eredeti 4-6Gb-os helyett. Lehet, hogy a HDD követelne több áramot az induláshoz? Aztán pl. mikor sikerül is elindítani aksiról, akkor XP alatt több mint egy óráig üzemel, szóval szerintem az aksival nincs gond. De olyan is előfordult, hogy ment aksiról, közben áttettem a notit az ölembe, (kis ''koccanással''), aztán utánna egyből kiírta, hogy a telep lemerült, és hibernált. Érintkezési probléma is lehet? Hogyan álljak neki? Mi lehet a hiba oka? Válaszaitokat megköszönöm.
Levi
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest