Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
-
Esmein
nagyúr
Rájöttem mi a nőproblémára a megoldás
Az enyémre legalábbis. Mióta nem kockulok, egy hét alatt összehasonlíthatatlanul több emberrel találkoztam és ez jó. Gyerekek, sportoljatok sokat, mert az segít. -
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
aki kíváncsi, hamar megöregszik...

szerk. most akkor el kéne dönteni, hogy melyik

így belegondolva, én nem vagyok kíváncsi, hgoy mit mondanak rólam. nem vagyok rájuk kíváncsi egyáltalán, és ennek így kell lennie. -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Már csak azt nem tudom, hogy mikor tegyem ezt...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88
üzenetére
Akkor tedd azt! Ha erre van szükséged, akkor ezt tedd. Ez a leghelyesebb út! A többit pedig majd alakítja az élet, és majd megválasztod, mit reagálj rá. Én nem féltelek. Túlontúl becsületes ember vagy, néha teljesen naiv és ostobaságig menő szinten is, de nem baj. Ne legyen bűntudatod, csak mert arra van szükséged, amire! Ezzel nem ártasz másoknak, de sokkal többet magadnak, amivel önmagadat fosztod ki, és ez az önkifosztás vezet végül el odáig, hogy olyan önzővé válsz, hogy észre sem veszed, mennyi fájdalmat okozol majd vele. Mert nem leszel tudatában a dolognak. Még fiatal vagy ahhoz, hogy önkifosztással tedd magadat elviselhetetlenné...
Menj, járd az utadat! -
proof88
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Legszívesebben szüneteltetném a kapcsolatunkat, hogy meglássam, mi történik velem...
3psilon: hát nem egyből és csak ennyi volt a reakciója, nyilván szomorú volt, ez csak a végső dolog volt. -
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó neked.
Engem néha zavar, mikor egy nálam fiatalabb elkéri a személyimet ha cigit vagy piát veszek. Mondjuk van 1-2 igen furcsa eset, pl. megállunk egy kúton, sehol senki, az eladó látja hogy én vezettem, odamegyek cigit venni és kéri a személyimet... Jó, lehetnék 17.5 éves, de akkor is.
Meg ahogy észrevettem nagyon sok csajnál eleve megbukik a dolog ha ennyivel fiatalabbnak néznek... -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
proof88
üzenetére
Ezt nem lehet leírni, sajnos. Látnom is kell, miket reagálnál, és amiket mondanék is, azok is olyasmik, amiket Hozzád kellene alakítanom, hogy értsd pontosan..
Egyébként, ne legyen bűntudatod!
Nagyon természetes dolgok történnek Veled. És az őszinteséged dicséretes. De az a kislány, aki melletted van, Ő nem tud fejlődni így. Te sem tudsz fejlődni így. Ez kapaszkodás egymásba, Ő a maga dolgai miatt Beléd, Te a sajátod miatt Belé...
Nagyon-nagyon sok tanulság, tanulni való, infohiány van a dilemmádban, amiket ha el tudnék magyarázni pontosan, akkor könnyebben tudnál dönteni, és lépni... Jobban értenéd önmagadat.
Te mit tennél legszívesebben? -
3psilon
aktív tag
Úgy csak épp betértem ide olvasgatni, de ez LOL.
na meg a hosszú hsz is hát igen.MOD: nekem eddig alapelvem volt hogy mindig mindenkivel őszinte vagyok. Sosem hazudok. Lányoknak se. (és hát sosem jött még össze egy rendes barátnő de ez más dolog kérdés van-e összefüggés. Szerintem van.) De azért ez már elég meredek... így az arcába tolni a dolgot, de még meredekebb, ahogy ő reagált. "Csak maradj velem" hűha.
-
adalbert1
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Én meg azt csodálom, hogy egy leányzó péntek eset kerek perec kimondta hogy "I love s*cking c*ck". Néztem egy darabig magam elé, utána később már hiába kerestem, biztos elment gyakorolni...
3-4 csajszi meg megint vagy 5 évvel fiatalabbnak nézett, lehet hogy jobb lett volna kapucnis pulcsi helyett ingben menni... -
proof88
addikt
Tudtam, hogy ilyesmi lesz a reakció, de vállalom, hogy ez van. És írtam nem szép dolgokat róla, de ezt meg azért engedtem meg magamnak, mert úgyse tudni, kiről van szó.
Orsi: ha van kedved leírni, írd le azért! -
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Nem is, szó se volt róla, én mások boldogtalanságára akartam fogadni.
Jólvan na, hát már viccelni se szabad.
Igen mások boldogságával nem illik viccelődni
Egyébkent az idézetből egy szót se értettem
Rendben Orbánó. Temészetesen mi csakis jobban tudhatjuk
-
proof88
addikt
Üdv újra!

Épp írom a pénteken megbeszélt hosszú hsz-emet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Grammarpolice incoming?

szerk: #8762: miért, veled még nem volt ilyen?

-
Kkocos
tag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Igyekszem megjavulni, de haladok. Amúgy tényleg szemét vagy, összeszedem magam és helzesírassal b@xtatsz.
Fogadok hogy ejti a csaj!!! Mi a tét? -
Cs.Orsolya
senior tag
Szemétkedek kicsit;o)
hogy előtt vessző;
"világosan" után vessző;
egyetért egy gy;
meghallgatva két l;
visszautasítja hosszú í.Bármi lehetséges még ebből. Szerintem a csaj nem értette, és ezen nem csodálkozom egyébként. Az jó, ha szóban akarja megbeszélni, mert akkor van lehetőség arra, hogy kiderüljön, ki mit nem úgy értett, gondolt, vett le a másik viselkedéséből, ami félreértésekre adott eddig okot.
-
orbano
félisten
Akkor sem értek veled egyet. Lehet hogy van kiskapu, persze, mindig, mindenre van esély, mindenre van megoldás. Csak éppen nem biztos hogy érdemes megkeresni, vagy kivárnia helyzetet. Barátunk e helyzetben jól tette, hogy egyenesen, egy huszárvágással letudta az ügyet, ahelyett, hogy hagyta volna magát belehülyülni a helyzetbe.
A tánács nem arra vonatkozott, hogy hogyan tud összejönni ezzel a lánnyal, hanem hogy hogyan oldhatja meg ezt a helyzetet, hogy neki a legjobb legyen. Hát szerintem, szerintünk így...
Egyébként jól látod a helyzetet. De ez várható is volt, akármit tesz. -
Kkocos
tag
Lecke felmndása
Heihachi mondta mondta hogy vissza akarja szerezni egy exét. Erre te az a tanácsot adtad neki, hogy mondja ki világosan kell neki. Tildy szerint se kéne rárontani. Orbano picit masképp fogalmaz , de a lényeggel eggyetért. Mármint ez bukás. Erre a gyerek, Téged meghalgatva, szól a csajnak hogy visszavárja. Erre csaj finoman visszautasitja. Legalábbis szerintemÉs újra egy Moderátorral huzakodok. Mi lesz megint
-
heihachi
addikt
Világfájdalomra, szakításra: [link]
Már sokadszorra nézem, és mindíg segít
-
Kkocos
tag
Előzményeket olvasa nem értek egyet, talán lehetett volna kiskapu is, így viszont azt leszámítva hogy enyén ciki, még elzavartad a leányzót, esetleg elmegy, de tuti hogy közli neki nem kellesz. Finoman, talán barátnőjénel, lehetőleg akivel te is jóban vagy elejteni, hogy mien szabad is vagy mostanság. Avval hogy valakire rárontasz mint az ötös gyors, nem szeret beléd.
-
heihachi
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Nos, megérkezett a válasz.
Összezavartam, és nem tudja felfogni, amit írtam, holnap beszéljük meg.Ismerve a leánykát, ez innen legjobb esetben is LCSB, vagy még az sem.
De sebaj, én megpróbáltam, ennél többet ezért az ügyért nem tehetek, azt később biztosan megbántam volna, ha nem mondom el Neki. -
orbano
félisten
Csak megerősíteni tudom ezt a véleményt (kb. én is ezt tanácsoltam, csak egy fokkal lightosabb kivitelben).
VargaI: írásban kevésbbé kompromittáló, kevésbbé váltja ki a nő védekező reakcióit.
Tildy: az, hogy miért csinálja, már tökmindegy. Ennyire nem érdemes belemenni az okokba, pláne ha egy nőről van szó. csak rácsavarodik az ember. Az ökölszabályok célravezetőbbek. Ezt most a saját bőrőmön tapasztaltam, elég negatívan

-
I_Am
veterán
Ijedjen meg. De legalább tudja mi van. Ha egy szakítás után randizgat, meg nézelődik, akkor tuti, hogy nem a félősebb fajtából való. Ezért írtam, hogy elég ennyi. Ha mást olvastam volna a leányzóról, akkor mást is írtam volna.

VargaI:
Ezt így a legjobb írásban közölni. Pont azért mert nem akarsz azonnali reakciót kiváltani, hanem hagyod érni a dolgokat. Így nem annyira ijesztő, van ideje gondolkodni a másik félnek.
Ha találkozol Vele és egyszerűen közlöd a dolgot sokkal könnyebben teszed tönkre az egészet, mint így. Szigorúan saját tapasztalataim alapján és önálló véleményem szerint gondolom mindezt. -
VargaI
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
személyesen vagy legalább telefon nem lett volna megoldható?
Írásban a nonverbális kommunikáció elvész teljesen, pedig kb a 2/3-át az teszi ki a kommunikációnknak. Arról nem is beszélve, hogy míg egy találkozónál talán annyira nem függ az aktuális érzelmi állapota egy csomó mástól, de lehet mikor a te üzeneted olvassa valaki előtte húzta fel rendesen, vagy épp oltotta le nagyon, vagy csak szimplán rossz kedve lesz épp ki tudja, de nagyon kiszámíthatatlan és könnyen lehet hogy egyáltalán nem az fog átmenni még összességében sem, amit te akartál elmondani.
-
orbano
félisten
vannak bőven, ne csüggedj
de ezt a nexust amit leírsz, ki kell alakítani, nem hinném, hogy találsz olyan nőt, akivel ez elsőre megy. mármint az egymás gondolatainak kitalálása... a spontán beszélgetőpartner pedig nekem is nagyon hiányzik, olyan lányt ritkán találok
bár neke az is fontos, hogy spontán, közvetlen legyen az együttlét minden pillanata. most találtam egy ilyen lányt, de sajnos sok minden másban borzalom... fiatal kis csitri... -
Kkocos
tag
Elmondom hát én is mien nőt szeretnék.
Igen, az igazi, kinek kinek a saját izlése után nagyon vátozó. Nem szeretnék kitérni a külsőre, inkább a belső, sőt a velem való kapcsolata számit. Megfogalmazi elég nehéz mit is akarok, ezért onnan közelítem meg mit nem akarok. Hát nem egy új anyát akarok. Máskép törődjön velem, vagyis inkább törődjön velem, ne vigyázzon rám. Szeretném hogy belémlásson, hogy kitalálja mit akarok, ne nyögve-nyelve keljen elmagyaráznom neki. Szeretnék órak beszélgetni vele, anélkül hogy én magamban azon izguljak hogy egyáltalán megvan a közös témanak, nehogy valami olyat csináljak, amitől elmegy a kedve.
Persze. És mit teszek én. Hát ugyanezt. Törődök vele, úgy hogy a személyes szabadságát maximálisan meghagyom. Figylek rá, mit mond és mit gondol, odafigylek rá.
És mit érek el vele. Hát a szabadságot úgy értelmezi hogy neki mindent szabad, mert egy marha megengedi ( rögtön repül ). Ő meg anyáskodik, ne ezt, ne azt, ne így, ne úgy, ettől meg ideges leszek, s én megyek.
Nem értem a nőket. A harminckettő-harmincötösökkel megvagyok, azok meg öregek hozzám.
Kéne egy 24-25ös,ne legyen ciki vele az utszán, de 35 éves éves aggyal. -
rauschie
senior tag
Egyébként tényleg érdekes, vannak emberek akik idővel meg nem történtnek tudnak tekinteni dolgokat, míg mások sosem felejtenek. Nem tudom egyébként, melyik jobb, esetleg roszabb.
Én személy szerint nem felejtek, magamban sokszor felkapom a vizet azon, hogy mások milyen könnyen túllépnek, illetve számomra úgy tünik, mintha átsiklanának dolgokon. Szerintem önmagában az idő ezeket a dolgokat nem rendezi el (avagy: önmagában nem ok pl békülésre), az számít hogy mennyire vannak megbeszélve a dolgok, melyik félben milyen szinten vannak letisztázva, a helyükre téve. Azt nem bírom, amikor valamelyik fél korlátoltságából kifolyólag nem képes megérteni a másik állápontját, vagy ami még roszabb, meg sem próbálja és tulajdonképpen fel sem vetődik benne hogy a másik nem nyomorékságból/fasságból/egyéni szociális problémából kifolyólag látja másképp a dolgokat, hanem esetleg komolyabban megrágta az adott kérdést, és mélyebb véleménye van róla.
Bocsi, kissé elkanyarodtam a témától, agymenésszagú lett.
-
orbano
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
semmire nem célzott egyszerűen panaszkodott, mert ideges. nem neked szólt szerintem. lazíts

ha meg félreértette, akkor ez van. most azért ez nem egy tragikus helyzet, túlértékeled a jelentőségét. -
orbano
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
Szerintem finoman, és építő jelleggel fogalmazott
Kicsit érzékeny vagy, lazíts! 
-
orbano
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
most ezzel mi a gond?
én meg ma megkérdeztem az exemtől, hogy hogy megy a foci, és azt válaszolta, hogy holnap meccse lesz. ÉS?

-
I_Am
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Öcsém, Te nem vagy komplett.
Rosszabb vagy mint egy 18 éves lány. Ilyet felvenni. Ezt csak megtapsolni tudom.

-
m0h0senator
őstag
Következő a szitu:
Egyetemista lány kap 1 fényképezőgépet. Bulikban 2x leejtették már a gépét és eddig a gariba megtudták neki csinálni. Harmadszorra nem vették be csak úgy ha ő fizeti az alkatrészt, ami 12,000 Ft lenne. Ami az egészben a vicc h mindig kölcsön adta a gépét másnak és ugye bulik,pia stb.. Erre írtam neki h annyira nem is vészes (most inkább 12 mint 40ért 1 új gép) erre ezt kaptam válaszként: jo, köszi, ez sztem nézöpont kérdése, persze ha gazdag lennék, akkor mit számitana 12 ezer...
Ez 1 msn beszélgetésben zajlot sajna, amit tudom h sokszor félre lehet érteni de azért ez sok sztem.

-
orbano
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
Ez a nagybetűs LCSB öcsém
Ezt buktad, felejtsd el. Esetleg tényleg annyit tehetsz, hogy megmondod neki, hogy figyi, neked ő többet jelent, mint barát, így viszonyuljon hozzád. Ennyi. Ez mindenféle szándéktól mentesen, nyíltan és egyenesen közöld vele. Mást nem tehetsz, fel a fejjel 
-
Pala
veterán
Na én holnap délután négykor elmegyek a www.potalateapalota.hu-ba, aki szeretne, jöjjön nyugodtan, de ha valamiért mégse jönne senki, akkor - és ezt most mindenki vegye fenyegetésnek! - EGYEDÜL fogok menni és EGYEDÜL fogom jól érezni magam, wehehhee!!!!

-
tildy
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
Ne kaparj.
Az csak rossz ilyen helyzetben.
mikor az ember szétmegy az exvel, idő kell, míg lecsillapodnak dolgok, míg a dolgok a helyére kerülnek.Ilyenkor belekezdeni egy kapcsoaltba... Ez veszélyes játék szerintem. Nem kicsit.Amúgy lehet szüksége van a csajnak arra, hogy végre ő választhasson.Lehet feltételezés, de...Nem tudom

-
VargaI
senior tag
Ha már ilyen dolgok kerültek elő...
Mostanában tapasztalgatom azt, hogy még ha akarnék se tudnék megbocsátani egy bizonyos személynek, annyi mindent "jutott belőle" nekem, ráadásul sokáig...talán túl sokáig, kitudja...
Nekem elegem lett az egészből, és ő is hanyagolta a dolgot. Azonban mostanában előjött a szokásos téma: időnként mikor összefutunk, próbál érdeklődni, és kezdi pedzegetni "a miért vagyok ilyen vele" témát.
Mi motiválhat egy embert úgy általánosságban, hogy amit a lehető legszélesebb körben nem egyszer nem kétszer elcseszett, idővel újra mintha nem történt volna semmi, vagy én nem is tudom...szimplán ilyen ember és kész?
Így péntek este kicsit furán fogalmazok lehet, meg nem is állandó dolgok ezek mint már írtam, csak ezek olyanok lennének amin az ember túlteszi magát nehezen és újra előjön és akkor most mi van?
Mert gyakorlatilag nincsen semmi, kulturáltan viselkedik az ember ahogy társaságban illik, de mikor olyan dolgokat pedzegetnek, amitől kinyílik a bicska az ember zsebében, de ugyanakkor ott az ellenkezője, hogy akkor esetleg normálisan is lehetne a történtek után, de mondjuk rohadtul nem érdemelné meg az illető na akkor mi van? 
Kiváncsi vagyok, járt-e már vki hasonló cipőben és ha igen akkor mire jutott ő ezzel...
-
heihachi
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem lenne
Vagy lehet, hogy helyesebb azt írni, hogy volt 
Volt egy leányzó, akivel az utóbbi három évben igen jóban voltam. Na jó, hol nagyon jóban, hol kevésbé. Akkoriban jártunk egymással, csak az volt a bibi, hogy Neki is, meg nekem is akkor lett vége egy hosszabb kapcsolatnak, aztán "valamiért" nem működött.
Megpróbáltuk, nem ment, LCSB. Ő is vissza az exéhez, én is
Jó is volt minden mondjuk egy évvel ezelőttig, Ő az exével, én az enyémmel, de jóban voltunk, nagyon is.
Akkor aztán engem dobott az exem, meg addigra már az Ő kapcsolata sem ment jól. Én megértettem, hogy exemmel ez nem fog működni, annak vége is lett, ahogy kell, de Ő tovább szenvedett a pasijával. Én f@sz, meg kitartottam, jó LCSB, úgyis otthagyod azt a pasit, aztán jöhetek Én. Jó esélyem volt rá, és akkor igen csak alul becsültem a sanszot.
Ahogy terveztem, végre sikerült is szakítania pasijával, amire azé' én is rásegítettem

A "végleges szakítás" kb. egy hónapja volt Neki. Gondoltam, hagyom hűlni azt a dolgot, nehogy úgy járjak, hogy megint visszamegy.
Nem ment vissza, hanem feliratkozott egy társkeresőre, és most vígan randizgat, ebben a pillanatban is, míg én itt ülök, és írom ezt a szart

Ezt elk...rtam, nem kicsit, nagyon

Már csak az a kérdés, hogy most mi a rákhoz kezdjek? Mostmár egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy tudja, miért tartottam ki tűzön-vízen át egy évig mellette. Vagy tudja, de lesz@rja?

Kaparjak még? Végülis egy két randi még nem a világ vége, csak nem találta meg az igazit.
Vagy hagyjam a rákba? De hát akkor meg minek küzdöttem egy éven át? Nem mindíg volt ám kellemes, hallgatni, hogy milyen fasz a pasija, de azért csak visszamegy hozzá...Legalább itt basszon már le valaki, vagy mittudom én.

mod:
Senior tag lettem
-
I_Am
veterán
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
A seggfej kamaszos írást én intéztem.

Valójában köze nem volt a dologhoz, de ha már igy ütötte meg, akkor maradhat tőle padlón.

-
Krono
tag
Ez a topik nem a nők nőügyeinek nőkkel való női dolgok eszmecsere topikja?
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne keresd őket, tudtommal rég a /dev/nullba kerültek; Esmein túl részegen nyitotta és aztán elég sajátságos hangulatban folyt a társalgás... lévén a hölgy is regisztrálva volt ide.

3-4 csajszi meg megint vagy 5 évvel fiatalabbnak nézett, lehet hogy jobb lett volna kapucnis pulcsi helyett ingben menni...
De sebaj, én megpróbáltam, ennél többet ezért az ügyért nem tehetek, azt később biztosan megbántam volna, ha nem mondom el Neki.

Vagy lehet, hogy helyesebb azt írni, hogy volt