Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, már jó ideje nem futtattam le teljes ellenőrzést a gépemen, de a minap valahogy elfelejtettem rendszergazdai fiókról felhasználói fiókra váltani, s így kavartam napokig aggályos oldalakon... Napok múlva jutott eszembe, hogy ráküldök egy teljes PC ellenőrzést, hogy a problémás oldalakon nem nyelt-e a gép valami vírust. Régebben órákig tartott a scannelés - 5-6 TB anyagom van 4 meghajtón -, de most percek alatt lefut. Hiába próbálom beállítani, hogy MINDENT nézzen át, csak néhány foldert szemléz és perceken belül jelenti boldogan, hogy nincs fertőzés. Hol tudnám beállítani, hogy MINDENT nézzen át?
Mint látható, az összes lehetőség ki van jelölve a DVD olvasó és egy pendrive kivételével. Előre is kösz a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mint látható, az összes lehetőség ki van jelölve a DVD olvasó és egy pendrive kivételével. Előre is kösz a tanácsokat!