Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
-
MadGame
senior tag
válasz
üzenetére
Silver star: Jaaa, nem kioktatásnak vettem, online gyakran félre lehet érteni a hangnemet. Persze, örülök, hogy szól, csak meglepődtem, mert már évek óta itt nézek sorozatokat és sosem jelzett az Eset. Jó, 1 mp kikapcsolni az értesítést, nem az életem múlik rajta. Csak az a fura még, hogy akár arra nyomok, hogy mellőzés vagy kapcs. megszakítás, ugyanúgy engedi nézni, tehát mindkét opciónál ugyanaz a vége, nem észleltem, hogy csinálna valamit, ezért kérdeztem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
üzenetére
Az ingyenes androidos nem frissul magatol. Manualisan kell az adatbazist frissiteni. Legalabbis regen ez volt, lehet, hogy nost mar mashogy van. De miert nem hasznalod ujsagos koddal? Es akkor lenne teljes erteku programod. Egyebkent vedelemben jo. En sokaig tesztelgettem oket mobilon. Avast, avg weben semmit nem jelzett. ESET rogton blokkol netezes kozben androidon letoltest es oldalakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mert innentől már egyértelmű, hogy kitelik tőlük.