Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Pont ezt írtam le, ha kiárulod, jobban jársz!

(#10287) woros Bizony jó dolog az!

-
Faterkam
addikt
-
Nem kell hozza gamepad.
Sokszor nekem a másik szobában volt tolton a gamepad meg nem is szerettem, ha nem kellett feltétlenül be se kapcsoltam soha a gép melle mert zavart, csak a Pro kontrollert (eredeti gyári) használtam.
Pro kontrollerrel is működik a menü és be/ki tudod kapcsolni.
Setup es eshop viszont nem megy csak gamepadrol.
Zombi u vagy C. Toad csak gamepadrol/el játszható
Bayonetta / DKong / Mario Kart / Mario 3D World simán megy nélkülük pl. -
Elvileg az eredeti Pro Controller-rel a gamepad nélkül is tudod használni a wii U-t, úgyhogy visszaszívom, amit írtam, ha igaznak bizonyul. Rengeteg játékhoz teljesen felesleges a gamepad, de azért van 1-2 ahol nem nélkülözhető.
Mindenesetre a gamepad nélkül a wii U éppen a koncepciójának a lényegét veszíti el, attól most tekintsünk el, hogy ez a koncepció sikeres/jó vagy nem. -
horkovy24
senior tag
Így igaz ahogy koncsik kollèga is elmondta!
Így maga a gèp szinte nem èr semmit sem. Remèlem nem vertek át azzal amikor megvetted hogy így majd menden jó ès tökèletes lesz. Nekem ez sem tetszett a Wii U-ban többek között ez is szerepet játszott abban hogy eladtam hogy ha vèletlenül leejtem vagy esetleg magától tönkremenne valamièrt a gamepad, nem tudsz mihez kezdeni a gèppel. Milyen már hogy egy alap kiegèszítőt nem kapsz boltban külön? Ami nèlkül nem mellesleg a gèp nem èr semmi. Tudom kollègák hogy most jön az a rèszetekről hogy ha meghibásodik a gamepad vagy valami akkor fel lehet venni a kapcsolatot a Nintendo-al ès cserèlik de ezt inkább hagyjuk. Nem gondolom hogy ez volna erre a normális megoldás,hanem az hogy bemegyek a boltba ès leveszek egyet a polcról. Ez olyan mintha mondjuk a PS4-hez adnának egy irányítót ès mèrgedben falhoz vágod ès dobhatnád ki a gèpet mert boltban nem kapsz hozzá kontrollert. 
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így maga a gèp szinte nem èr semmit sem. Remèlem nem vertek át azzal amikor megvetted hogy így majd menden jó ès tökèletes lesz. Nekem ez sem tetszett a Wii U-ban többek között ez is szerepet játszott abban hogy eladtam hogy ha vèletlenül leejtem vagy esetleg magától tönkremenne valamièrt a gamepad, nem tudsz mihez kezdeni a gèppel. Milyen már hogy egy alap kiegèszítőt nem kapsz boltban külön? Ami nèlkül nem mellesleg a gèp nem èr semmi. Tudom kollègák hogy most jön az a rèszetekről hogy ha meghibásodik a gamepad vagy valami akkor fel lehet venni a kapcsolatot a Nintendo-al ès cserèlik de ezt inkább hagyjuk. Nem gondolom hogy ez volna erre a normális megoldás,hanem az hogy bemegyek a boltba ès leveszek egyet a polcról. Ez olyan mintha mondjuk a PS4-hez adnának egy irányítót ès mèrgedben falhoz vágod ès dobhatnád ki a gèpet mert boltban nem kapsz hozzá kontrollert. 

Dr.F.E.R.I.