Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr.F.E.R.I. Topikgazda válasz  Dr.F.E.R.I.

üzenetére Dr.F.E.R.I.

üzenetéreUpdate: a régi fórumozók még talán emlékeznek rá, hogy adtam le rendelést az 576-nál (WW HD).  Tizenkét nap (nov. 20 - ) után előrelépés történt az ügyben, egy fiatalember felhívott , hogy jöhetek a játékért (Mammut 2 üzletbe kértem). Mondta, hogy 3-4 napig el tudják tenni nekem, szóval ha addig át tudom venni, az jó lenne... Búcsúzóul azért óvatosan megkérdeztem, hogy ugye az akciós árán. Tizenötezer - hangzott a válasz. A történetbe ekkor újabb fordulat került, minek során kifejtettem neki, hogy ezt egy pénteki akciójukban rendeltem tíz lepedőért. Kérdezte, hogy a mostani pénteken volt-e akciós, én mondtam neki, hogy még a BF előtti pénteken (már én sem nagyon emlékeztem, de a böngészőben még nyitva volt az érintett ablak, onnét puskáztam). Kicsit szabadkozni kezdett, hogy pénteki akciókat max 2-3 napig szoktak tudni elfogadni, én közöltem, hogy oké, de ezt speciel még aznap pénteken rendeltem. Ekkor jött az isteni szikra, hogy felhívja a központot, akiktől engedélyt kell kérnie, és ha minden jól megy, átvehetem az akciós áron. Másfél óra múlva megszületett az áttörés, visszahívott a srác, hogy engedélyezték a dolgot. Úgyhogy a napokban ha arra van dolgom, átvehetem a játékot. Tizenkét nap (nov. 20 - ) után előrelépés történt az ügyben, egy fiatalember felhívott , hogy jöhetek a játékért (Mammut 2 üzletbe kértem). Mondta, hogy 3-4 napig el tudják tenni nekem, szóval ha addig át tudom venni, az jó lenne... Búcsúzóul azért óvatosan megkérdeztem, hogy ugye az akciós árán. Tizenötezer - hangzott a válasz. A történetbe ekkor újabb fordulat került, minek során kifejtettem neki, hogy ezt egy pénteki akciójukban rendeltem tíz lepedőért. Kérdezte, hogy a mostani pénteken volt-e akciós, én mondtam neki, hogy még a BF előtti pénteken (már én sem nagyon emlékeztem, de a böngészőben még nyitva volt az érintett ablak, onnét puskáztam). Kicsit szabadkozni kezdett, hogy pénteki akciókat max 2-3 napig szoktak tudni elfogadni, én közöltem, hogy oké, de ezt speciel még aznap pénteken rendeltem. Ekkor jött az isteni szikra, hogy felhívja a központot, akiktől engedélyt kell kérnie, és ha minden jól megy, átvehetem az akciós áron. Másfél óra múlva megszületett az áttörés, visszahívott a srác, hogy engedélyezték a dolgot. Úgyhogy a napokban ha arra van dolgom, átvehetem a játékot.Szerencsére nem vagyok egy idegbeteg típus, nem mondom azt sem, hogy mínusz ötezerért nem érte meg két hetet várni, de valahol homokszem lehet az 576 gépezetében. A srác úgy segítőkész volt, valahol a rendelésfogadás és ő közte van a cégnél egy amolyan lost in translation szakasz. Furcsának tartom, hogy ilyen árak és kiépítettség mellett ilyen vidéki bolt-fílingje van ennek a hálózatnak. Nem mondom, hogy ne rendeljen innét senki, de aki mínusz egyedik napon már játszani akar a kinézett gémmel, az lehet jobban jár, ha máshol nézelődik. 
- 

ldave félisten válasz  Dr.F.E.R.I.

üzenetére Dr.F.E.R.I.

üzenetéreTV-met vettem tőlük még valamikor két éve, házhozszállítással. Akkor semmi gondom nem volt velük, de az nem ilyen rohamkor volt, hanem nyugisabb időszakban. 
- 

aya addikt válasz  Dr.F.E.R.I.

üzenetére Dr.F.E.R.I.

üzenetéreAz egyik rendelésem 2.5 hete húzódik, persze hogy értesítenek.... csak be kellene mennem érte egy másik kerületi boltjukba de én hülye átkértem egyet. 
- 

válasz  Dr.F.E.R.I.

üzenetére Dr.F.E.R.I.

üzenetére#koncsik@eshop: használtan (karcmentes) 8k-ért csak neked, bp-en ingyen házhozszállítás!  
 Nekem van egy limited edition szobros is... 
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óvodások homokozója
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Battlefield 6
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tizenkét nap (nov. 20 - ) után előrelépés történt az ügyben, egy fiatalember felhívott , hogy jöhetek a játékért (Mammut 2 üzletbe kértem). Mondta, hogy 3-4 napig el tudják tenni nekem, szóval ha addig át tudom venni, az jó lenne... Búcsúzóul azért óvatosan megkérdeztem, hogy ugye az akciós árán. Tizenötezer - hangzott a válasz. A történetbe ekkor újabb fordulat került, minek során kifejtettem neki, hogy ezt egy pénteki akciójukban rendeltem tíz lepedőért. Kérdezte, hogy a mostani pénteken volt-e akciós, én mondtam neki, hogy még a BF előtti pénteken (már én sem nagyon emlékeztem, de a böngészőben még nyitva volt az érintett ablak, onnét puskáztam). Kicsit szabadkozni kezdett, hogy pénteki akciókat max 2-3 napig szoktak tudni elfogadni, én közöltem, hogy oké, de ezt speciel még aznap pénteken rendeltem. Ekkor jött az isteni szikra, hogy felhívja a központot, akiktől engedélyt kell kérnie, és ha minden jól megy, átvehetem az akciós áron. Másfél óra múlva megszületett az áttörés, visszahívott a srác, hogy engedélyezték a dolgot. Úgyhogy a napokban ha arra van dolgom, átvehetem a játékot.
 Tizenkét nap (nov. 20 - ) után előrelépés történt az ügyben, egy fiatalember felhívott , hogy jöhetek a játékért (Mammut 2 üzletbe kértem). Mondta, hogy 3-4 napig el tudják tenni nekem, szóval ha addig át tudom venni, az jó lenne... Búcsúzóul azért óvatosan megkérdeztem, hogy ugye az akciós árán. Tizenötezer - hangzott a válasz. A történetbe ekkor újabb fordulat került, minek során kifejtettem neki, hogy ezt egy pénteki akciójukban rendeltem tíz lepedőért. Kérdezte, hogy a mostani pénteken volt-e akciós, én mondtam neki, hogy még a BF előtti pénteken (már én sem nagyon emlékeztem, de a böngészőben még nyitva volt az érintett ablak, onnét puskáztam). Kicsit szabadkozni kezdett, hogy pénteki akciókat max 2-3 napig szoktak tudni elfogadni, én közöltem, hogy oké, de ezt speciel még aznap pénteken rendeltem. Ekkor jött az isteni szikra, hogy felhívja a központot, akiktől engedélyt kell kérnie, és ha minden jól megy, átvehetem az akciós áron. Másfél óra múlva megszületett az áttörés, visszahívott a srác, hogy engedélyezték a dolgot. Úgyhogy a napokban ha arra van dolgom, átvehetem a játékot.