Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ldave félisten válasz  koncsik

üzenetére koncsik

üzenetéreNa lol, tegnap átjött két haver és pont az Affordable Space Adventures-t próbáltuk ki, mert Kartozni nem volt kedv. Egyedül már játszottam vele, amikor megjelent, 15. pálya környékén hagytam abba, aztán valamiért nem folytattam. Tegnap viszont hárman álltunk neki, én játszottam a Gamepad-en, a többiek Wiimote-on. Nagyoooon jó volt, 35. pályáig mentünk megállás nélkül  Tök jól ki van találva a többjátékos móka, mindenkinek teljesen más a feladata. Tök jól ki van találva a többjátékos móka, mindenkinek teljesen más a feladata.
- 

Goldwin aktív tag válasz  koncsik

üzenetére koncsik

üzenetére"Retro platformer Shovel Knight is getting a retail release this October on 3DS, Wii U, PS4, Xbox One and PC. The PC version is Europe only. North Americans will receive it on 13th October, while the UK and Europe will have to wait until 16th October due to the whole Tuesday/Friday thing that dictates retail releases." 
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tök jól ki van találva a többjátékos móka, mindenkinek teljesen más a feladata.
 Tök jól ki van találva a többjátékos móka, mindenkinek teljesen más a feladata. 
								 Dr.F.E.R.I.
 Dr.F.E.R.I.