Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
Pedig nekem is a legfrissebb firmware van fent - remélem ebből nem lesz rendszer.
Eddig nem is tudtam (illetve biztos le van írva ezer helyen, csak elkerülte a figyelmem), hogy Wii módban is lehet a gamepadet a játék megjelenítésére használni. Ezt egy kicsit feleslegesnek tartom, de azért jópofa. A Wario Land: Shake It! egész jó kis játék lett, a rajzolt grafika is szép, annak ellenére hogy Wii cím. Wii játékok közül mi az, amit még mindenféleképpen érdemes kipróbálni (a 2 Mario Galaxy-n kívül)? -
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Feltörik a jelszavad, vagy bármi. Nem volt még ilyennel gondom, szóval nem tudom, de másoknak volt.

Ha betörnek és elviszik, akkor visznek mindent, viszont erre szerintem kisebb az esély, bár arra is elenyásző, hogy feltörnék a fiókodat. Mindenesetre tényleg furcsa megoldás a Nintendóé.
Én mondjuk olyat tudok, aki vett 360-at megjelenéskor és vett egy slimet pár éve, ott azért érezhető volt a különbség fogyasztásban, zajban, mindenben. A Wii viszont ha jól tudom ugyanolyan volt 8 éve (+Wii Mini), mint most, úgyhogy valszeg a Wii U is ilyen lesz. -
boost
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
Egy mondatban: azért tetszik ez a megoldás jobban, mert így van értéke a digitális játéknak.
Kérdéseidre a válasz:
Ha pl a 2DS-em (ami azért 2DS, mert gyerekálló) egy két év múlva, ha a srácom nagyobb lesz, lecserélem majd 3DS XL-re, akkor szépen áttolom az egyik gépről a tartalmat a másik gépre. Ha elromlik a 2DS-em, beküldöm a Ninti-nek, és egy elfogadható fix áron (fennt a support oldalán, hogy ez mennyi) kicserélik, vagy megjavítják, és az új gépre áttolják a játékokat. Ha ellopják a gépet, elég a rendőrségi papírt elküldeni, meg egy új gépnek a szériaszámát, és áttolják az új gépre a játékokat.
Ha eladom a gépem, amihez van kötve több játék, az többet ér, mint pl az a digitális PS3-as GTA 5 játék, ami rajt csücsül a Sony kontómon, és ott fog elhervadni, mivel azóta lecséltem a PS3-amat PS4-re. Jobban örültem volna neki, ha csak 2000 forint plusszért, de a géppel adhattam volna. (A kontómat kompletten nem, mert azon vannak Vita és PS4 játékok is, amire még szükségem van.)
Ráadásul ha kijön a nextgen 3DS (legyen 4DS), akkor majd a digitális tartalmakat ( ahogy sima DS esetén 3DS-re) még áttolhatom arra a gépre, mivel az is visszafelé kompatibilis lesz, így az is annyival többet fog érni.
Amit írtam, az még csak 3DS-re igaz, de WiiU-ra is jönni fog a gép gép közti csináld magad transzfer. A többi talán már most is lehetséges, legfeljebb supportot kell megkeresni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Pro érv számomra az lehet, hogy ha az accountot feltörik és számomra elérhetetlenné teszik, sokkal nehezebb dolgom lenne visszaszerezni, míg a készüléket magát csak akkor vesztem el, ha fizikálisan eltulajdonítják, amire manapság jóval kevesebb esély van. Viszont ha gépet cserélek (bár miért tennék ilyet?), akkor elég körülményes a játékok átmentése valóban. Lehet ez is az oka annak, hogy nagyon kevés Wii U-tól válna meg a gazdája, nem akarnak nyűglődni a játékaik átmentésével?
-
Szalontahó
tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Számomra a legtökéletesebb válasz volt.

Amúgy köszönöm szépen!
A gépet meg le nem cserélném a színe miatt. (fehér)
Ha netán meg kipurcan gariidőn belűl, akkor legyen a Nintendo baja, hogy hogyan oldja meg a letöltött tartalmak másik gépen való használatát. Viszont, ha időn túl adja be a kulcsot a masina, akkor meglehet ..szni.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Alba Game
üzenetére
Lesz azokra a platformokra is, egyedül Wii U-ra nem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
A konzoljaik nagyon jó árban vannak szerintem, a játékoknál drágábban nem találtam semmit, mint máshol, inkább olcsóbban.
Nálam, ha új játék kell, a kötelező körök ezek: Gameshop, Platinumshop, CDGalaxis, Konzolokszervize, 576. 576-ban is ki lehet fogni jó árakat, pl. Halo 3 ODST-Forza 3 pakk onnan van, de általánosságban drágábbak azért, mint a többi. CDGalaxis PC játékoknál mindent üt, náluk még a pólós, DLC-s előrendelői csomagok is 10K alatt nyitnak (8,5 volt az Arkham Origins, mindenhol máshol 11...). -
Hunner
senior tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Nem baj alapvetően, hogy ezeket megosztod, sőt én speciel még örülök is neki, ma is tanultam valamit...
Viszont továbbra sem értem, hogy a sz*r szervizüknek mi köze van ahhoz, hogy az egyik legolcsóbb bolt ha a tartozékokat és a játékokat veszed figyelembe. Persze benne lehet az is, hogy minek adjál ilyen cégnek pénzt, de azért a legtöbb vásárló elég árérzékeny. Nekem igazából mindegy, nem akartam én védeni őket, nem is a dolgom, egyszerű vásárló vagyok, de tény, hogy jó áron lehet náluk elég sok mindenhez hozzájutni (úgy vettem eddig észre, hogy náluk nem jellemző a fantom árukészlet), és legjobb tudomásom szerint a szerviznek még mindig nincs köze a fóliás játékokhoz és a dobozos kiegészítőkhöz. -
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
Szerintem nem volt rossz a FC3 (igaz én se játszottam végig, egy 20 óra után meguntam, de tetszett a vadászat, a bázisok elfoglalása, a lopakodás, stb). Igaz, hogy nem system seller címek, de akinél billeg a mérleg nyelve, annál segít a Nintendo irányába dönteni.
Persze ha valakit más nagyobb címek is érdekelnek (pl. GTA), akkor az ígyis-úgyis kénytelen lesz egy másik konzolba is beruházni. -
boost
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
De a Nintendonak kellene akkor saját címekkel, vagy kulso fejleszto"vel készítetett játékokkal elo"állnia. Eddig egy ilyen van, a Bayonetta 2, ahol a Ninti befizette magát, hogy WiiU-only cím legyen. Hát ez elég sovány. Sokkal több ilyen cím kellene. Èrdemes lenne az Atlushoz, vagy a Level5hoz fordulniuk egy teli pénztárcával. Jönnének a system seller címek.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Nem tudom mennyire vagy tisztában a technikai dolgokkal de a Wii U -ban 2GB RAM van amiből 1GB elérhető a játékoknak és 35MB eDRAM framebuffer a GPU-ban. Magyarán ha egy fullHDs játékról van szó 1GB-ba kéne beleférnie az összes CPU és GPU által megcímzett változónak és 35MB-ba az összes framebuffernek, textúrának (meg a fene tudja mit tart még itt a gép cachelésre). Ahhoz, hogy tudjon streamelni az ember ahogy játszik on-the-fly encodeolásra van szükség, ami nem kis meló, fogni kell a kész képet az aktuális bufferből és a bitráta alapján tömöríteni majd küldeni kifele a nagyvilágba. Nem véletlenül építenek a streamerek sem olyan bazi erős gépeket amiket a system spec-ben lehet olvasni mindig Twitch-en. A PS4 meg az Xbox One előtt ilyen feature nem is volt, akinek ez kellett mert komolyan akart vele foglalkozni az vett egy HD PVR-t, meg egy Xstream-et (manapság már az Open Broadcaster is remek opció) és nyomta neki mikrofonostul, kamerástul, zöld függönyöstül, úgy hogy a játékban egyáltalán nem érintette a felvevés az fps-t.
Lényeg a lényeg, én inkább játszanék szép játékokkal fullHD-ban, mint, hogy a livestreamelés miatt le kelljen butítaniuk a fejlesztőknek annyira a grafikát, hogy streamelés esetén is meglegyen az adott 30/60/59/akárhány fps, vagy hogy ne fogyjon ki a gép az eDRAM-ból.

-
-
Hunner
senior tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Én úgy tudom, legalábbis azt olvastam több helyen(reddit, ign) is, hogy multiplayerben nem lesznek használhatók az amiibok. Alapvetően pénznyelőnek tartom őket, de előre látom, hogy 1-2 magyar konzolbolthoz, vagy az amazonhoz jó sok pénzt fogok hozzávágni. (Rosalina, Luigi, Link musthave)

-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Szerintem az egész Amiibo-zás egy Pay2Win dolog és nem tetszik a koncepció.Egyszerűen unfair. Ha csak singleplayerben lennének használhatóak akkor azt mondom oké, de nehogy már Smash-ben vagy akármelyik másik online játékban azért kapjak majd ki mert valaki hajlandó volt tejelni a figurákért és ezért erősebb.
Lenne pár hasznos elképzelésem arra, hogy hogyan lehetne őket rendesen használni (pl. játékmentések hurcolászása) amivel sokkal több hasznuk lenne mint ezzel a módszerrel amivel előhozakodott a Nintendo most.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Smash Brothers-ben sokkal több van mint ami elsőre látszik (mint ahogy a legtöbb fighting game-ben, SF, Tekken, KoF, stb.), aki fighting game player az érti miről beszélek. Elég megnézni milyen durva játékos birodalom áll még mindig a Smash Brothers Melee mögött - a Wii-s Smash Brothers-t nem csipázta a fighting game communtiy mert van benne pár apróság ami a competitive játékot gyakorlatilag ellehetetleníti, ezért is készült abból a játékból modolt verzió, a Project M - és látja egyből az ember, hogy ennek a játéknak nagyon durva piaca lesz, sőt kb. az egyik legnagyobb Wii U húzócím.
Az a jó az ilyen félig casual fighting game-ekben, hogy be lehet ültetni elé a 6-7 éves gyerekeket akik jól elvannak vele, nyomogatják a gombokat meg elvannak az 'azta, ezt hogy csináltam' effektel és repül az idő, de ugyan úgy odaülhet valaki aki évek óta játsza a játékot competitive szinten és szétaláz mindent és mindenkit.

-
tariattila
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
nyugi... vicceltem, tisztában vagyok vele, hogy használtat vettem!
ha bajom lenne nem ötleteltem volna, hogy a beváltott pontokat egy logisztikával intézzük a segítőkész fórumtárssal
mondjuk én nem sok mindent kapok 2700 pontért

nem tudom a régi wii family edition-t még be lehet-e regelni... meg a régi wii lemezeket
-
tariattila
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
rájukbsztam volna az ajtót nemhogy újra rendeljek tőlük

rendeld meg rendes helyről és két nap múlva nálad van!
más: ez most komoly, hogy nem lehet mk8-ban kiválasztani, hogy milyen kontrollerrel akarok játszani?
lol
ez még hagyján.... de a pad-en és procontrolleren is csak a joy opció van a jólbevált mozgásérzékelős krmányzásra?
lolol
vagy csak én nem találok rá opciót?? szentségestervezőm
magyarázd már meg egy gyereknek, hogy most már nem megy ám a kormányzás kiskomám! rossz volt nézni ahogy fordigatták csórik az irányítókat mindhiába
-
n000rbi
senior tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Megáll az eszem, félretetetted és eladták

Nemrég jöttem a debreceni 576-ból, reggel rájukcsörögtem, hogy van-e esetleg raktáron még. Pont egy darab volt és még kulcstartót is kaptam
(igaz "csak" red shell, az arany gomba jobb lett volna
)Hétfőn gondolom befut az előrendeléses példányom is, ami nem ért ide péntekre, szóval valószínűleg lesz egy bontatlan eladó MK8-am is

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Alba Game
üzenetére
Én nekem két kérdésem volt erre a szituációra:
- miért nem szereznek be "semleges" tokokat és nyomtatnak hozzá borítót, így kint maradhatna a cucc, mint dekoráció?
- miért nem csak mint dekoráció, azaz tartanának nem egy bontatlan darabot a pult alatt/mögött /raktárban és csak sűrű bocsánatkérések és a vevő beleegyezése esetén adják-e el a dobozát dekorációnak kirakott példányokat, mint ahogy azt például a KonzolVilágban teszik?Az elsőre az volt a válasz, hogy "ilyen tokokat nem gyártanak csak úgy megrendelésre", a másodikra meg nem kaptam érdemi választ.
Amúgy a dekor dolgot kiválóan meglehetne oldani prepaid PSN és Xbox Live kódok dobozaival, ott úgyis a kaparós sorsjegy a lényeg. Én a Console Cornerben kértem is plusz dobozt és adtak

-
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Most őszintén nekem ez nem érv.
Megértem hogy új fajta a gép de ezt eddig minden generáció tudta a visszafelé kompatibilitást.
De nem baj amúgy se fogok Nintendó-n kívül más gépet megvenni.
Addig meg az Xbox-osok meg a Ps-sek élvezzék hogy megvehetik drágán a régi konzolokra kiadott játékokat átportolva a sajátjukra amit most vettek.
És tarthatnak otthon két gépet mert nem kompatibilis.Éppeszű konzoltervező legalább az első 3 ciklusévében benne tartja a visszafelé kompatibilitást.
Mire kijönnek az aktuális gépre a jó játékok.Addig az első 3 évben meg tudják élvezni a régi konzolra kiadottakat. -
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Nem is reménykedtem benne hogy gamecube játéklemezeket is futassa a gép mivel eddig még eggyetlen konzol sem tudott 2 generációval vissza működőképes lenni.
Egyébként meg ha megnézzük jelenleg csak a Nintendo tudja az előző generáció lemezeit futtatni ami azért nevetséges hogy a másik két konzol erre nem képes. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Alba Game
üzenetére
Pedig elég hivatalosnak tűnik. A logó a kontrolleren a Smash Bros emblémája, elvileg ehhez a játékhoz fogják megjelentetni. Aztán lehet, hogy későbbi VC címeknél is használni kívánják majd a cuccost, ki tudja.
-
ldave
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Holnaptól július 31-ig érvényes ez a ajánlat. Aztán augusztus 31-ig kell kiválasztani a kért játékot, melyet szeptember 30-ig kell letölteni.
-
-
ldave
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Úgy-úgy, Skyward Sword, Ocarina 3D és Four Swords reklámokban szerepeltek.
-
ldave
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Van némi különbség, PS4-en 1080p-ben fut a játék, Wii U-n 720p-ben. Ezen felül van egy extra karakter és még pár kozmetikai cucc, ami Wii U-n nem érhető el, csak PC-n és PS3/4-en. A Gamepad-et nem igazán használja ki a játék, annyi van hogy a kis fénylényt lehet érintéssel irányítani, oda megy ahova böksz a kijelzőn.
Igazából én csak azért vettem meg Wii U-ra, hogy támogassam kicsit az Ubisoft-ot, mely jelenleg az egyetlen nagyobb kiadó, aki még ad ki játékot a gépre. Bár a következő UbiArt-os játék, a Valiant Hearts úgy néz ki már nem jön ki Wii U-ra

-
ldave
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Asszongyák ott a gond, hogy az átlag japán fiatal napközben ugye iskolában van, majd 1-2 óra szabadidő és kezdődik a délutáni program (clubbok, felkészítő iskola, stb.) A felnőttek pedig átlag 1-2 órát utaznak munkába majd haza. Szóval egyszerűen alig vannak otthon, így idejük is alig van otthon játszani és a sok-sok utazás miatt lett ennyire népszerű a mobiljáték.
-
EmThor
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Annyiban nem off talán, hogy vásárlás előtt állva, a Nintendo szoftvereiben és hardverében látom azt, amire szükségem van. Tehát számítanak a szoftverek és úgy látom megkapom azt amit várok a magam számára. Önfeledt szórakozást, közösen is. Innovációt (GamePad) és tetszik a quality of life-ban, mint kifejezésben rejlő hozzáállás. Hogy ne csak a trofik/acsik nyomasztó súlya és teljesítménykényszere alatt gyűrkőzzön az ember, hanem igazán ki tudjon kapcsolni, fejben/testben.
Nyilván fejlesztésben egymásra licitálnak a konzol/szoftvergyártók tehát mindenki talál ki új dolgokat, de a Nintendo meg a Sony azért ebben inkább élen járt mindig.
Mit látok a wii-ben 'külsősként'? Egyszerűséget, letisztultságot, a Gamepad zseniális (Fatal Frame 5 mekkora lenne 3D-s kijelzős gamepaddal!) , mozgásérzékelés egyszerű de újabb mélységet ad a játékoknak.
-
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Ebben igazad van én eddig máshogy vélekedtem.
Mert tényleg lehet valami ebben ugyanis annó olvastam hogy a Pc-s játékoknál is lehetne alacsonyabb a hardveres követelmény ha több időt fordítanának a játék optimalizálására szerkesztésére stb.De a lényeg benne volt az irományodban hogy nem egy játék van ami több év alatt készül el.
S ha bejönne a sokak által prognosztizált 3 évenkénti új konzol akkor melyikre kellene fejleszteni a mostanira vagy a következőre?
Ezért is meg sok minden másért van egy konzol 7 évig a piacon. -
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Tegnap is félreértettél, erre egyből nekem ugrottál arrogánsan és lekezelően.
Érdekes, hogy egyszer sem voltam se veled, se mással bunkó, ti pedig mégis így kezeltek minden vitát. Nem vagyok önjelölt admin, azt sem tudom mióta fórumozol, de ezért minden normálisabb topikban szólni szoktak, és így szokás, sőt elég durván meg szokták szólni ha ez nincs betartva. Ha úgy érzed bekorlátoltam az életed és a szabadságod azért mert szépen megkértem mindenkit, hogy amennyiben lehetséges használja a szerkesztés gombot, és ez annyira fájó neked, hogy ezért így nekem kell esni akkor ez egy gyönyörű érettségi bizonyítvány. Ennyi, én is befejeztem, mert ez már tényleg gyerekes.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Eleve elsősorban nem neked szólt a komment, hanem Mirci-nek és azoknak akik nagyon gyakran dupláznak/tripláznak, másrészt pedig ez nem az én hülyeségem, hanem szabály. Ha benéz egy modi a topikba akkor ejnye-ejnye lesz, ez meg fölösleges azért mert lusta/nem tudja pár ember a szerkesztés gombot használni.
Elhiszem, hogy ilyen érzékeny lélek vagy, de nem kéne mindig mindent magadra venned, főleg ha nem sértően szól az ember, hanem szépen kér (és elsősorban nem is téged) valamire.

-
törölt tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Megoldás: vaterafutár. Olcsó, 50k-ig értékbiztosított, a fogadó értesítést kap feladáskor, a küldő felvételkor, azaz nincs kérdés meg mellébeszélés.. És mivel a posta csinálja, minden postán működik (illetve a küldő és fogadó oldalon posta és háznál minden permutációja
). Otthon kitöltöd az onlány adatlapot, kinyomtatod a menetlevelet, a postán már csak le kell adnod. Az egész kényelmesebb és jobb mint a sima postai küldés. És nagyrészt olcsóbb is. -
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Hát sajnos bunkó eladók mindenhol vannak nekem is van egy két sztorim.Jellemzően ha feljelentéssel próbálkozok az emberek engedékenyebbek lessznek.
De általában vaterán 100-ból 98 emberrel nincs baj már akikkel üzleteltem így nekem ez a legstabilabb.A Nintendo Network premiumról azért referenciát kérnék mástól is mert most ezt a fórumot elkezdtem az elejétől olvasni és akkor ezek szerint több hír már nem szolgáltat pontos alapot 2014-ben.
Egyébként köszi a választ. -
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Te nem figyelsz.
Nem azt írtam, hogy 5-6 third party exkluzívot (amúgy a "third-party exkluzív" címek elég ritkák, általában kis studiókra/indiekre jellemző, de ott sem azért mert nem akarnak több platformra megjelentetni, hanem azért mert nincs rá pénzük), hanem azt, hogy összesen ennyit. A third party stúdiókat csak mellékesen említettem meg. Lehet egy vitát úgy is kezelni, hogy ha félreértés van nem egyből hurrogva nekiesünk a másik torkának a "miért nem figyelsz" és az "értesz ??"-ek nélkül. 
(#2812) szgergely: Ha nem erről szól a topik akkor sokszor napokig semmiről. Nyilván Iwata szabadidejében nem a ProHardver fórumot böngészi tippekért, hogy miként húzza ki a slamasztikából a Nintendo-t.
Ettől még szerintem spekulálhatunk, mert elvégre mind Nintendo konzolunk van és mindannyiunk szeretne valami előrelépést látni.(#2816) mirci18: Sokaknak mai napig bejön a pixel art, köztük nekem is. Kellemes retro hangulatot tud kölcsönözni a játékoknak, arról már nem is beszélve, hogy jelentősen lecsökkenti a fejlesztők számára a grafikára fordított pénzmag mennyiségét és a fejlesztési időnek is jót tesz ha hamar kész van minden asset.

-
PandaMonium
őstag
válasz
Alba Game
üzenetére
Nem értek egyet az elképzeléseiddel. Még bőven be lehet ezt az egészet hozni, általában a konzolok "középkorukban" (kb. 4. év) élik fénykorukat, 1,5 év még semmi, ez alapján következtetéseket levonni az egész konzol jövőjéről butaság. A veszteséges start sehol nem újdonság, ahogy előttem már ldave is megjegyezte ez szinte átlagos.
A stúdiókat pedig igen is meglehet tömni pénzzel azért, hogy portoljanak (vagy akár exkluzívvá tegyenek egy címet, de ez nyilván ritkább és még a korai fejlesztési fázisban meg kell róla tudni állapodni), rengeteg példa volt már erre. Jelenleg a Nintendo csak a saját stúdióival készítteti az exkluzív címeket amennyire tudom, de már ez alapján sem "vágyálom" az évi 5-6 jó exkluzív, gondolj bele, hogy másfél éves a konzol és már most hány exkluzív retail cím van (több mint a másik két versenyzőnél együttvéve) és még mennyi bejelentve/érkezőben. A Mario Kart 8-at most marketing szempontjából tényleg tolják, meg az utóbbi időben a nagyobb játékokat (pl. DK-hoz milyen sok videó volt már YouTube-on release előtt), de igazából a hangsúly maga a gép reklámozásán kéne, hogy legyen mert a legtöbb ember azt sem tudja miben különbözik a Wii U a Wii -től (ilyen szempontból a Wii U név is butaság, simán lehet azt hinni, hogy az előd egy revíziója).
Abban igazad van, hogy a HD portok helyett más kéne egyelőre, valami új, vagy legalább nagyobb franchise-ok folytatásai. Erre szerencsére elég jó példa lett az új Mario és a DK, reméljük a most bejelenteni készült Zeldával sem lesz másképp.A Mario Kart nagy fanbase-el rendelkezik, a Super Smash Bros-nak pedig egyenesen kultúrája van a fighting game rajongók körében, nem lehetetlen, hogy nagyon nagyot fognak robbanni az eladások ezzel a két címmel.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Alba Game
üzenetére
Sajnos többnyire igazak. MS-nél már nem egy nagyrészvényes követelte, hogy szervezzék ki a játékdivíziót, annyira jelentéktelen az office/windows/szerver üzletágak mellett és még jól sem teljesít. A Sony gyakorlatilag válságmenedzselés alatt áll, több mint egymilliárd dolláros üzleti veszteséget prognosztizálnak az előző pénzügyi évre (még nem találtam meg a hivatalos adatokat). Ha a három ló közül fogadnom kellene, hogy melyik fogja tovább húzni a jelenlegi formájában, még mindig a Nintendóra tennék. Megjegyzem, drukkolok mindháromnak, mert akár az egyik kiesése is nagy pofon lenne a konzoliparnak, én nem akarok mobilos szarokon tengődni életem végéig.

-
ldave
félisten
válasz
Alba Game
üzenetére
Sokan elfelejtik vagy tán nem is tudják, hogy az MS-nek még eddig szinte semmi profitot nem hozott az egész Xbox részleg, csak viszi a pénzt, csak ott van mellette a Windows/Office/Azure részleg, amin viszont ömlik be az arany... Ha jól tudom a Sony-nál a is igazán csak a PS2 korszak volt nyereséges, utána a PS3 rajtja eléggé mínuszos volt, de hát a Sony-nak is van mellette még sok másig üzletág.
-
EmThor
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Sziasztok, köszönöm a kimerítő válaszokat. Remélem hamarosan a wii u tulajok táborát erőíthetjük. Nunchuk-kal, mert azt el is felejtettem, mint kontroller ami szükséges lehet.
Olvasom h Iwata nyilatkozta h 1 címtől sikeres lehet a konzol.
Goldeneye, Monster Hunter, Nintendogs... ezek alapján ez igaz is lehet. Viszont, hogy már sok hónappal a gép kiadása után vagyunk. Én ezt nem látom problémának. A 3rd party eredeti címeket viszont várom, hátha kap mégis nagyobb supporot a masina.
-
törölt tag
válasz
Alba Game
üzenetére
Ez oké, ez rendbenvan. Nemcsak a grafika fejlődött, hanema szolgáltatások is. Ez így totál rendben van. Annyival egészíteném, hogy a konzolok esetében ez azért eddig elég lassú volt. '99 környékén már tombolt a multigéming pécén, ehhez képest evvel ipari szinten a 360-ps3 párosig várni kellett. A multitasking máig nem jó, ps4-en konkrétan rettenetes, xone-on tökéletes, de rengeteg erőforrást visz el a két OS párhuzamos futattása.
-
tariattila
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
banyegh... a posta az utcánkban van...postásnőt ismerem...
nagy kaland lett volna ha bedob egy cetlit, hogy menjek be érte, kb 2 perc...
komolyan 50%- a kilógott vízszintesen a ládából, a járdán közlekedők szemmagasságában 20centire a fejüktől
áááááááááááá
kb úgy 4-5 órát lehetett ott.... központi utca ráadásulmondjuk az autókat a ház előtt rendszerint nyitva felejtem... eddig nem tünt el semmi

-
tariattila
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
így történt...
hozzáteszem, hogy bentlévő és már használatban lévő eszköz mellett nem tudja az újat formázni...
a régit el kell távolítani, az újat be.... formázni... majd a kettőt be lehet rakni s mehet a managementutána pedig a 'nem használatosat' ki kell venni mert csak egy lehet bent ...
mondjuk ezt nem értem de mind1azért itt is van kis szoftver hiányosság

kéri, hogy kapcsoljam ki és távolítsam el az egyiket de nincs kikapcsolási opció... itt is csak a gép kikapcsológombával lehet kikeveredni...
hmmmm....ha már adatokat másolgattam akkor az igen csak megfogyatkozott system memóriából is dobtam át az usb eszközre....
elég sok helyet foglalnak ezek az utólagos ápdétek... de a mentések se gyengék
-
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Na örülök hogyha mosolyt tudtam csalni az arcodra ékes helyesírásos szövegemmel.
Soha nem tagadtam én így beszélek s írok.Mert ez én vagyok.Másik dolog nem csak a kötelező Mario címeket játszom mást is Keresztapát a Wii-n stb, de Mario miatt veszem meg az új konzolt és nem a Wii-nél maradok.
-
-
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Hát ha ciki ha nem én addig Nintendós maradok amíg a Mariot erre megjelentetik.
Én vérpistikékkel nem foglalkozom.
Meg az az igazság hogy egy parttalan vita a konzolos mivel mindenki a maga igazát hajtsa.
De mint írtam engem az se zavar hogy kevés third party szemét jön ki a konzolra mert engem 90%-ban csak az exkluzív címek érdekelnek. -
mirci18
addikt
válasz
Alba Game
üzenetére
Persze.
Csak már elegem van hogy aki Nintendo-s az egyben megbélyegzett is.
Mert a nagy konzolisták azt mondják hogy ez nem konzol.
De én mindíg elmondom ugyanazt az érvelést.
Hogy a Nintendo nem megy a nagyon után hanem külön utat jelöl ki magának.
Arról nem is beszélve hogy izgalmas és innovatív játékokkal biztosítsa a jó hangulatot.
Ellenben a másik két gépen mi a fontos a grafika.Érdekes régen a 2000es évek előtt a játékélmény volt a fontos nem a grafika.
Egyébként kiváncsi lennék hogy a mai fiataloknak akik ezeken az új konzolokon nőnek fel amin már hiper grafika van és könnyű játékmenet stb. mit kezdenének egy 90-es évek eleji játékkal amik köztudottan nehezn játszhatóak voltak s elején az első játékoknál még mentés se nagyon volt. -
adalbert1
veterán
válasz
Alba Game
üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy én pl. a Wii U után vettem PS3-at, pont azért, mert már 44k-ért lehet újat lehet venni (persze a Wii U mellé, nem helyette). Az exkluzív címeket is megkapni pár ezerért, a többi érdekességet pedig már játszottam Xbox-on. Aki nem csak Nintendo címekkel akar játszani, az szerintem csak második konzolnak vegyen inkább Wii U-t. A PS4/Xbox one árából meg meg lehet venni egy 360-at és egy PS3-at, és pár exkluzív játékot (ha valakinek eddig kimaradtak volna) melléjük.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Alba Game
üzenetére
Erről van szó. Lehet itt sírni, hogy nincs itt felhozatal, de tudják mit? Nintendo gépet sosem a third-party szutykok miatt vett a nép, hanem az exkluzív felhozatal miatt. És az van és lesz is a platformon. Kell ennél több? Aki Nintendo-ra vágyik, annak nem, mindenki másnak ott a két másik paltform.
Én csak azért fogok szerintem PS4-et venni ősszel, mert én a PC-m is szeretném valamilyen szinten kiváltani, valamint addigra lesz már rá pár jóság - igaz, ezeket elérhetném Xbox One-on, de az még inkább nem egy árkategória a Wii U-val szembet. Nintendo-t majd csak Japánban veszek, mert ugye régiókódolt.
@SlayerSub: ennyi

Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple Watch
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 pro 2 TB 2 gyári karral 2030-ig Extra garancia a mediamarkt-nál
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Olcsóbban meg gyorsabban lehet beszerezni szinte mindenhonnan. 

Dr.F.E.R.I.