Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Lehet venni külön is tartószettet. Amazon.com De magyar boltban is van...

szerk: figyelmetlen voltam, neked csak a töltő kell. Abból szerintem gyári külön forgalmazott nincsen, marad az utángyártott
-
ldave
félisten
Hm, ez jó kérdés. Én még nem láttam külön kapható eredeti Gamepad töltőt, talán a hivatalos szervizen keresztül lehet venni ilyet. Utángyártott biztos kapható valami webshopból, USB-s kábelt mintha már láttam volna ebay-en.
-
horkovy24
senior tag
Nekem is ilyen Mario and Luigi Bundle gépem van véleményem szerint ez a legjobb pakk!Gratula a géphez!A problémád remélem már megoldódott a játékletöltéssel kapcsolatban.Leírni már nem fogom mert már leírták elöttem a dolgok menetét.Úgy látom már kezdd egyre több Wii U tulaj lenni ami nem is csoda hisz jönnek a jobbnál jobb játékok.
Erre legalább nem az elöző generációból grafikailag felhúzott Definitive Editionök jönnek! 
-
Szalontahó
tag
Szia! Gratula a géphez.
Ahogy te is írtad, magyar acc.-al nincs eshop. Angol vagy Német kell, amelyik nyelv szimpatikus. A rendszerbeállításnál meglehet utólag is változtatni az országot.
A bónuszjátehoz meg elsõsorban kell egy nintendo network id és egy club nintendo acc. is. Csak elsõre bonyolult.
Ha ezek megvannak, akkor a mario kart 8 dobozában van egy kaparós kód. Ezt a kódot adod meg a nintendo club oldalán bejelentkezve. Kiválasztod melyik game kell és már kapsz is egy 16 karakterbõl álló kódot. Ezt kell az eshopban a megadni és már töltheted is a kiválasztott játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Playstation 5 + 1 kontroller
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.