Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Abban egyet értünk, hogy a digitális tartalmaknak nem kéne ennyinek lennie.
Nekem amúgy úgy rémlik, hogy most ps-en is az alap doom valami 80-90 euro lesz, szóval sztem a legtöbb konzolnál ez lesz egy induló ár. Lesznek olcsóbbak, drágábbak is biztos, de az ilyen exkluzÍv játékokért meg fogják kérni az árat.Elismerem a pofátlan áremelést, és egyet is értek veled, azért ennyi, mert megfizetik. Én sem veszek day1 játékot kb évente 1 darabot mindig várok valami akcióra. De amÍg a nagyon réteg megveszi azonnal, hülyék lennének nem emelni. Ez ellen úgy lehetne védekezni, hogy nem veszik meg annyian és kénytelenek hamar akciózni, de mi egy kicsi ország vagyunk, le se sz@rják mit gondolunk, meg mi fér nekünk bele a keretbe. Ezért sem kapnak a játékok magyar feliratot, annyira kis %-a vagyunk a vásárolt játékoknak, hogy nem mi vagyunk a célközönség.
Én megtehetném, hogy megveszem a játékot első naposan, de én se fogom megvenni, az Írásommal nem azt szerettem volna közölni, hogy jó ez ami most van, hanem hogy meg lehet ezt is okosba oldani.
Én pl megveszem majd a bundle kiadást, nagyon sokáig eljátszom majd a cart-al, és beszerzem a régebbi játékokat olcsóbban addig amÍg majd az újabbakat nem akciózzák.Playstationon is van kÍvánságlistám, vagy addig várok amÍg ingyenes lesz a játék vagy kap egy nagyobb akciót, vagy lemezesen megveszem és tovább adom ugyan annyiért. Még Így sem érem utol magam sosem, pedig időm is van. Tudom nintendonál nincsenek akkora akciók, de lehet itt is spórolni azért.
Aki hardcore játékos és azonnal kell neki a játékok, az megoldja akinek meg van pár órája játékra, kevesebb pénze annak egy picit áldozatokat kell hoznia, havi 1 játék, régebbi játékok stb. Lehet ezt okosan is.Szerintem a konzol ára nagyon baráti, viszont a játékok ára tényleg egy picit elszálltak, de még Így is egy remek hobbi és olcsónak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish