- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
Több helyen olvastam, hogy valószínűleg most jár valahol a felénél a tervezett életciklusa és nem véletlen, hogy az oled modellel sem léptek feljebb hardveresen, csak a kijelzőn módosítottak. De valahol logikus is ez a lépés, én is ~4 év után szántam rá magam, hogy vegyek, ahogy sokan mások is az eladások alapján, nincs hova sietniük. Maga a hardver 2017-ben sem volt egy akkora durranás, akörül indult be a 4K is, szóval ez nem a grafikán múlik, sose azon múlt.
-
ρσгτσ
addikt
-
Farkassacred
őstag
Jó hír, hogy akkor nem a konzol sínjén van a probléma. Bár valahogy sejtettem, hogy az a bitang fémszerkezet nem tud egykönnyen tönkremenni.
Tehát akkor csak a szokásos, azok a fránya pocsék joyok.. csak kifog már valamikor az ember végre egy normálisat.
Mondjuk én kifogtam a legjobbat szerintem, kapásból négy hibája van a mostanimnak, ami össz vissz 2 hónapos. Kíváncsi leszek mit fognak majd vele csinálni.. -
icemad
nagyúr
Mario meg Pokémon van mobilra is. A régebbi részek meg emulátorban elfutnak bármin is. Nekem jelenleg csalódás a switch. Azt tudtam, az exkluzív címeket nem nekem találták ki, de úgy voltam vele, hogy majd a fiaimnak megtetszik. Hát nem jött be. Nálam jelenleg a Graveyard Keeper meg a Bulletstorm megy csak, azok is csak kézi módban. Egyszerűen nem fognak meg az exkluzív címek, egyedül a Zelda BOTW, ami nagyon tetszik, szuper játék, de a pocsék V2 kijelző elveszi a kedvem tőle. 1 óra játék után meg a kezem is kiakad, annyira nem áll kézre. Animal crossing is ment pár órát, de nekem az ilyen fapados minecraft kategória.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, a másik pedig az exkluzívok. Amit én is írtam feljebb. Na meg azért ez egy egészen családbarát konzol. Rengeteg tartalom van hozzá, amit egészen kis emberkék is örömmel tudnak használni.
Ezzel nyilván nem azt mondom, hogy a többin nincs semmi.
De egy csomó minden van itt, amiért rajongani tudnak a gyerekek, meg a felnőttek is. Akár több 10 éves múlttal is, ami még mindig menő. Pl. az említett Mario. -
Just486
senior tag
-
Darth_Revan
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Nagyobb felbontáson, drágább paneleken nem. Pl. C1 -en sem. Bár ott amúgy sem nagyon vennéd észre a távolság miatt. Sőt, ahogy írtam itt sem nagyon veszik észre.
Szerk.:
Meg AMOLED -nél sem ilyen pl. Samu felső kategóriában.Nekem is csak azért tűnt fel, mert az utóbbi időben sokat vizslattam a TV -k kijelzőit. Mivel régiónként eltérő lehet, hogy egy készülék mondjuk IPS/ADS vagy VA panelt kapott. Tehát már nagyon rá van állva a szemem az apróságokra.
-
Norb79
addikt
-
cSuwwi
senior tag
-
Mike
veterán
-
pethYeti
addikt
-
icemad
nagyúr
-
dud998
őstag
-
Scarletiel
őstag
Itt nem is a műanyag jön le ha jól látom, hanem a gumi adja meg magát. Nálam ilyen sosem volt, semelyik konzolomon, de láttam már "megkímélt, nem dohányzó" switcheket marketplace-n hírdetve felhólyagosodott analogokkal, meg hasonló gumi állapottal mint ami neked van. Az én tippem ezekre vagy az, hogy gyerek játszott vele, vagy az, hogy ezek az emberek vezetik a smash bros világkupa csúcsát

-
koncsik
MODERÁTOR
-
30z.Samu
titán
-
dud998
őstag
-
icemad
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Ez az, hogy sima telefontöltővel Nekem is tölti. Samsung meg LG töltővel is. Csak ezek nem az enyémek és nem is mindig áll rendelkezésemre. Sőt, a füleshez kapott kb 30cm-es kábellel is tölti, mindegy mire dugom rá. Ezért is szerettem volna saját szettet, de hát nem akarja az igazságot a kis rohadék.
Nem értem hogy mi lehet a gond...mindegy, akkor marad a kis kábel és majd powerbankra aggatom rá, nem tudok jobbat. -
30z.Samu
titán
Igen és két kérdés van is bennem ezzel kapcsolatban, amit nyilván akkor fogunk megtudni, amikor hivatalosan is bejelentik.
1, Megtartják-e a visszafele kompatibilitást? Bár ez annyira nem szokott szempont lenni a Nintendo-nál, de szerintem szereznének 1-2 jó pontot, ha Switch játékokkal ugyanúgy tudnának játszani az új gépen is. De ahogy ismerem őket, majd az Expansion pack-ben megkapjuk ezt a jóságot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2, A hardver...szem előtt van-e tartva a 4K-s felbontás vagy a stabil 1080p? Illetve hogy megtartják-e ezt a hibrid kivitelt vagy csak az egyik vagy csak a másik. Én speciel örülnék, ha maradna hibrid, szerintem lenne is soc, amivel ezt ki lehetne vitelezni.
-
adalbert1
veterán
Igen, addigra már 6 éves lesz a Switch, a Wii U ennél hamarabb le lett váltva (kb. 4,5 évnél, ha jól emlékszem -ennyinél tart most a Switch is-, igaz ott az is közrejátszhatott, hogy nem volt egy túl nagy sikertörténet).
Rendeltem egy Hori Split Pad Pro-t, eddig leginkább pozitív véleményeket olvastam róla, ránézésre kényelmesebb mint a joy con, kíváncsi leszek rá.2 játék, amihez több reményt fűztem (igaz a 2 összesen volt vagy 6-7 font akciósan, szóval sok pénzt nem szórtam ki az ablakon):
MotoGP 18: csak handheld próbáltam, de annyira ronda a grafika (főleg egy Gridhez hasonlítva), hogy számomra teljesen elrontja a játékélményt.
Contra Rouge Corps: ez a Contra név megcsúfolása. A játékmenet még csak-csak (de inkább leülök ezredszer is a NES Contra elé), de hogy egy single player játékban nincs pause?
Ami viszont tetszett, hogy a Diablo II Ressurectedben működik a cross progression. Indítottam egy online karaktert xbox-on, és tudtam switchen folytatni.
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
icemad
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
30z.Samu
titán
-
KKaresz45
senior tag
-
KKaresz45
senior tag
-
Xaels
félisten
-
morfondőr
addikt
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
horkovy24
senior tag
Az tény hogy nem kompatibilis a Switch a Wii U-al visszafelé! De minek is lenne mikor a Wii U-ról gyakorlatilag átportolták az összes játékot Switchre?!
Pont erről eset szó valamivel fentebb hogy az én véleményem szerint a Nintendo ezt a generációt elég lustában tolta végig! Tény hogy szerintem ez pénzügyileg nagyon jó lehetett NEKIK! Azoknak már nem annyira akik kicsit több új exluzív címet vártak a részükről. 
-
morfondőr
addikt
-
30z.Samu
titán
-
november
tag
-
Norb79
addikt
Ugyanígy érzek én is. Én is megtartottam a kinect miatt, de nem csak a gyerekek használták, régebben házibulikban is ment a just dance meg a kinect sports. Feleségek lekötötték magukat vele.
Mikor jobb társaság jött össze és nyomták a csajok kicsit olyan volt, mintha egy jobbféle sztripbárba keveredtél volna kicsit kevesebb vetkőzéssel.
Szóval duplán érthetetlen számomra a technológia veszni hagyása.
Ugyanakkor maga az x360 már kikészít, hogy mennyi idő alatt bootol be, lép be, tölt be, vált zenét, stb. Mindig pc-s voltam, csak azóta van érdemben konzol géming az életemben mióta jött a switch, ps5, xsx és ezeken már értelmezhető átfutási idő van az eszembe jut, hogy játszani kellene és már túl vagyok minden töltőképernyőn és játszok között. -
koncsik
MODERÁTOR
-
ρσгτσ
addikt
-
koncsik
MODERÁTOR
-
hito
nagyúr
-
Rage47
nagyúr
-
petymek
senior tag
-
Norb79
addikt
-
adalbert1
veterán
Ha azt nézem, hogy a Wii U 4,5 éve volt piacon mikor jött a Switch akár aktuális is lehetne, hogy jöjjön lassan valami utód, a Switch kb. most van 4,5 éve piacon

Igaz mivel a Switch elég nagy siker lett a Wii U-hoz képest (jelenleg kb. olyan 7-8-szor annyit adtak el belőle), így szerintem ez kicsit késlelteti a váltást.
Azért remélem, hogy legkésőbb 2023-ban már kapunk egy új Nintendo konzolt. -
Micsurin
nagyúr
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Az az érdekes hogy nem csak azon múlik hogy mennyit fogod. Nekem a ps3 konzolja nem volt fogdosva csak letörölve mikor poros. De ez sem óvta meg attól hogy már ne az a fehér legyen ami volt.
Szóval lehet erről beszélgetni, eszmétcsetélni, de szerintem akkor is rosz ötlet ilyesmiből fehéret kiadni.Na de várjunk mert van nekem wii. Félig most meg is cáfolom magam. Szóval a wii fényes fehér felülete maradt fehér, viszont a matt része az kapta.
Szóval ha ebből a fényes fehérből készül a switch (amit szerintem nem jó fogni egy idő után) akkor jó minden. Ha meg nem, akkor hátha addigra szineződik el mire már nem ér sokat vagy elromlik. -
Micsurin
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
-
MasterMark
titán
Kis értékű (10-20 eurós) küldeményeknél a postai vámkezelési díj töredéke lesz a jelenleg érvényben lévő postai vámkezelési díjnak.Díjelőnyt jelent majd, ha a díjat a vámkezelést követően megküldött postai elektronikus értesítés alapján online fizeted [...]
Szerintem elég egyértelműek a linkelt oldalon.
-
koncsik
MODERÁTOR
-
77Guba
aktív tag
-
77Guba
aktív tag
-
cactuar
senior tag
Nintendo's Japanese customer support on Twitter has shared a message about the suspension of the latest Switch system update.
Users who have updated to the latest firmware may experience network connection issues and microSDXC cards may encounter issues if they're being used for the first time.
It's working on a solution and will share an update when the issue has been resolved. -
draco31
veterán
-
petymek
senior tag
-
Peat;)
veterán
Már majdnem tény hogy csak ráncfelvarrás lesz szerintem. Annyi hibája van a gépnek hogy arra is sokan várnak. Már 70 ezres telefonban olyan fényerős amoled kijelző van néha ami után minden őszinte switch tulaj vágyakozva néz, hogy legalább árnyékban lehetne használni a hordozható konzolunkat..
-
ceripapa
aktív tag
-
NyMRooD
addikt
-
ayo
veterán
na igen, meglátjuk

amúgy múltkori leakben is DLSS volt a téma, de én csak bízom, hogy ez az adott leaker vágya, ahogy a 4K is. nekem ez tökre az, hogy magasabbra pozicionálják, mint ami valójában a gép képessége. aztán lehet örülni, hogy x játék jó v butítva "jó".
Nekem a vágyam egy stabilabb Nintendo home konzol és mellette egy DS szintű handheld. A Switch számomra egy se-se, mint egy kombinált fogó, mindenre jó, de igazán egyikre se
Kicsit örülnék, ha feladnák a Switch képességet, ahogy a Lite se Switch és dockhoz kötött erősebb gép lenne. -
ldave
félisten
-
Norb79
addikt
-
NyMRooD
addikt
-
Dwayne Hicks
tag
-
Crus
addikt
-
mike1334
veterán
-
Peat;)
veterán
Nintendo oldaláról szerintem is mesének tűnik de a valóság azért más:
- sima playstation 4 teljesítmény már elérhető szint ekkora méretben könnyedén, csak a prohardeveres Abu cikkíró vizionálta hogy a ps4 romba dönti a pc-s ipart...khm khm..amúgy elég gyengus volt az a konzol csak jó volt a marketing
- a mostani nem lite switchnek baromi nagy kávái vannak, mint egy 10 éves kínai tablet, a méret növekedés nélkül elférne nagyobb kijelző legalábbis egy ótvar kínai cég képes lenne rá..
- a kijelző nem 10, inkább 15 évvel ezelőtti színvonal a legelső zte blade okostelómban volt kb ilyen kijelzőminőség..
- háttétár a switch megjelenése óta sokkal olcsóbb lett, mehetne nagyobb, itt tényleg meg volt kötve a kezük de már nincs
- akksi: nekem legelső switchem van a régi gyártású tegrával, ekkora fogyasztást nem valószínű hogy meghaladna a fentiekben írt modell
- hűtés: az szerintem elkerülhetetlen hogy maradjon és szerintem az az egy ami kifogástalan max rövid időre pörög fel aztán halkan duruzsol cserébe nem forrósodik, legalábbis én nem vettem észre
- az online játékkommunikáció engem nem érint de a switch elég gáz szintén amit képvisel
-software fronton is elég fapados, én nem alkalmazásokra gondolok, friend rendszer, online játék matchmaking stb
- a nintendo áruház minősíthetetlen annyi szemét van rajta, lehetne szintet lépni..Semmi extrát nem írt senki, csak a nintendo világában extrák ezek a technikai írások. Majd kiadnak egy kicsit nagyobb kijelzős, alig erősebb gépet, valószínű kisebb akksival (mert kevesebbet fog enni) egy új zelda résszel és úgyis megveszi a nép. Ez azért kár mert sok nagyon jó ps4-es, xbox one játék van amiket talán érdemesebb lenne újra kiadni mint a ps3/x360 vagy még régebbi címeket.
-
ldave
félisten
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
-
törölt tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
Phoen|x
addikt
-
draco31
veterán
-
mike1334
veterán
-
petymek
senior tag
-
Alcsi69
senior tag
-
ldave
félisten
-
petymek
senior tag
-
ldave
félisten
-
Solten
őstag
-
Norb79
addikt
Samsung most lőtte le a saját felhős képmegosztó szolgáltatását és állt át onedrivere, ami ugye az MS-é. Én számítok rá, hogy jönni fog a Samsung TV-kre (már az újabbakra nyilván) a OneDrive app (most az enyémen pl nincs, 2019es Q70es QLED) meg aztán a nagy Samsung-MS összeborulás miatt az xcloud app is.
Samsung TV-ken korábban volt a PS Now streaming része önálló appként, de azt 2015-16 körül lelőtték onnan, mert gondolom gyenge volt a proci meg ilyesmi, de azóta pont elég sokat fejlődött a technika, hogy ismét nekifussanak tv szinten a streamingnek. -
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
MasterMark
titán
-
megott
aktív tag
-
nxswitch
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem három éve van meg a V1 és semmi baja (kopp kopp).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pont erről eset szó valamivel fentebb hogy az én véleményem szerint a Nintendo ezt a generációt elég lustában tolta végig! Tény hogy szerintem ez pénzügyileg nagyon jó lehetett NEKIK! Azoknak már nem annyira akik kicsit több új exluzív címet vártak a részükről.
Ne is mondd, azok ráadásul még megvannak a X360-omhoz lemezen... (mert persze az si megvan még...) mindegy, lehet hogy megveszem a 2-3-at Switch-re, nagyon kellene nekem arra jó kis FPS

koncsik
Sirandrish