- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Sziasztok! Vásárláskor mindig ezt kapom: Error Code: 9001-2470 Próbáltam Switchről, PC-ről kettő gépen is. Próbáltam több kártyával is. Kerestem a fórumban, de mindenki csak tippelget és random gyógyulásokról számol be, legalábbis csak ilyeneket találtam.
A vicc, hogy tegnap sikerült linkelnem hozzá a PayPalom és tudtam vásárolni. Másnap már nem működött. PayPal-t leválasztottam, de már újra hozzá linkelni nem tudom. Régebben is volt Switchem, akkor is voltak ilyen problémáim. Az accountom rendesen magyar régióra van állítva.
Valaki tudja mi a fene van ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish