Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
engusz
veterán
Finish Time: 0:24:51
Top Speed: 300.42 KM/H
Perfect Shifts: 6/6
Perfect Shift %: 100.0%
Ne kérdezzétek, hogy hogyan jött össze a 6 Perfect Shift, mert magam sem tudom. :)
[L]http://web.interware.hu/engusz/web/prohardver/nfsu/2451.jpg[/L] -
Tomi13
senior tag
próbáltátok már neten?
Én előbb felmentem,de a chat szobán nem jutottam túl.Az addig oké hogy kihívok vkit és mondjuk elfogadja,de utánna? -
engusz
veterán
Végre sikerült 24:7x körüli eredményt mennem. Tényleg nem jó padlógázzal indulni. Viszont ellenkező esetbe szvsz csak a szerencsén múlik, hogy jól rajtolsz.
Egyébként meg próbálta már valaki FFB-es kormánnyal? Nagyon kiváncsi lennék, hogy milyenek a tapasztalatok és az időeredmények! -
Vazz, nekem mindig kiugrik, ahogy a quick race-t betöltené... Ati Omega-val és 3.9-el dettó. Ötlet?
-
ZCoyote
őstag
Én mindig nekimegyek egy krva teherautónak. Lehet , hogy nem működnek a reflexeim.:(
-
divot
veterán
Mi lesz itt, ha kijön a full? :D
-
aDamker
aktív tag
[L]http://members.chello.hu/adamker/SNAG-091.jpg[/L]
Ma egesz este ezt jatszottam, es feltornaztam magam a top100-as listaban az 5!!!! -dik helyre :C -
Viktor77
titán
válasz
kretenallat
üzenetére
Sztem te csak irigy vagy. Amúgy elég jó haverom, miért ne kommenteljek?
-
kretenallat
senior tag
válasz
kretenallat
üzenetére
anyway ki mondta h nem hiszem L?
-
Viktor77
titán
válasz
kretenallat
üzenetére
Ha Mosqu!to azt mondja megvolt neki a 340.49 km/h akkor elhiheted.
Jól nyomja a srác. -
Viktor77
titán
Dehogy jön. Az elején maradj balról a második sávban(sárga csíkos asszem), az útszűkölet közben a bal sávot válaszd, majd miután átértél menj ki a bal vagy a jobb szélső sávba, mert ugye jön ki keresztbe egy autó. A jobb szélsőnél van az ugrató(ez az egyszerübb), a bal szélsőnél viszont gyorsnak kell lenned hogy átérj a vonat elött.
Ha nincs valami extrém helyzet, akkor ez mindig bejön.
A váltóra meg nem kell figyelni. Mikor jön a zöld pötty a kép közepén akkor válts.
Egyszerű reflexjáték. Talán túl egyszerű is. -
kretenallat
senior tag
en is a dragot nyomom...
a 6/6 perfectet nem nehez megcsinalni... a megfelelo idoben kell elkezdeni nyomni a gazt az elejen es akkor konnyu...
(a demot vagy 3 perc alatt szedtem le ausztiabol.... legalabb ebben jo a kolinet ha mar jatszani nem lehet :) -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Nekem is lejött,elég komoly játék lesz.
Nekem csak az a gondom hogy nagyon nehéz annyi mindenre figyelni.Én inkább dragot nyomok,de ugye folyamatosan a váltóra kell figyelni,és tuti hogy kijön vki elém. -
Macccy
senior tag
Háát .... nemtom mi az ami olyan jó ebben :((( ... A körverseny ugyanolyan mint a többi NFS -ben: agyatlan száguldás egy szigorúan kirajzolt pályán, semmi kihívás, semmi trükk - pályát el nem lehet hagyni, hogy élvezkedj a városban. ... Drag mód? (gyorsulás) Felháborító hülyeség, hogy szinte sínen mész - a kocsit nem lehet keresztbe kormányozni csupán olyan mintha ''sávot váltanál''. Gyorsulsz, nem koccolsz-mint-papírdoboz és nyersz ....... naés? Nemtom mi értelme van 5 percnél hosszabb távon? Akkor inkább nézem a Fast & the Furious -t! Abban legalább törnek is a kocsik! Grafika sem olyan hűde nagy csoda, bár be kell ismernem a blur és trail effektek nagyon ütősek - de ennyi!
Akinek tetszik azt nem bántani akarom, sőt, én is nagyon vártam már ezt a játékot, de ez a túl-arcade-esítés nagyon nemjó ... realizmus nulla. A bugos Street Legal -okban olyan okosan kivolt találva a városi dolog - EA mérnem tudja azt megcsinálni?
Szomorú vagyok .... :( -
Orc
senior tag
Mindenki kormánnyal nyomul?
-
Viktor77
titán
Gyúljanak örömtüzek!!!
Nem 28.-a hanem már 20.-án megjelenik!!!
:DD:DD:DD:C -
Orc
senior tag
Háát gyerekek.Én eddig Nfs2-től minden verzióval játszottam.Az Nfs5-6 még mindig a gépemen van és játszok velük. Ez a Underground nem egy nagy durranás. A gyorsulási versenynél olyan irreális a kormányzás, hogy az hihetetlen.Én kormánnyal nyomom és az érzésen kívül semmi extrát nem tapasztalok.
-
boygo
aktív tag
Hát nekem savanyú a szőlő ! :))
-
TOM!K@
tag
nincs időm végigolvasni az egész témát
plíz írjatok egy linket ahonnan királyul le lehet tölteni és műxik is
köszi -
Thom!
veterán
8500+256DDR
néha szaggat mint az állat ''motiun blur'' max speednél, vagyis megáll a kép 1 mp-re, lehet hogy kevés neki a 256 MB Ram?????? -
engusz
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Van egy Drag mód, ahol kötelező kézi váltóval menni. Egyenes szakasz akadályokkal (áthaladó autók, vonat). Mivel ugye te váltasz ezért, ahogy te is mondtad jó időpontban kell a következő fokozatba rakni. Szerencsére kis is jelzi ezt neked, két helyen is. Egyszer a kilóméter órán (bal oldalt) és egyszer a képernyő közepén fent.
Jó kis mód. Remélem minél több pálya lesz és minél változatosabbak! -
zsoltee10
addikt
ÁÁ, igen, végre újabb nfs, a 6 után remélem nem fogok benne csalódni, de olvasom, hogy nincs benne belső nézet! :)
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon állat game de lehetne a neve NFS - 2.Fast.2.Furious is akár:DD
Egyébként nem tudja valaki hogy miért állítódik el a felbontás meg a garfika ha kilép a játékból és vissza lépek?Mindent max rakok tökéletesen megy kilépek és vissza lépek 800x600 medium grafika stb... ez mitől lehet:F -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nézd meg. Stunt. :D
-
Egész jó, bár szerintem túl nehéz.
kb. 10. próbálkozásra sikerült nyernem 27,8-al. :)
1X már online is nyertem valaki ellen. :) -
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Na ezt mondom én is. Mert elsőre a kutya nem gondolta, hogy a driverben is vackolni kell, aztán csak néztem, hogy mitől jönnek szembe a nyolcvanas évek 2D-s grafikai überfigurái. :F
-
iguana
őstag
szép-szép, de talán itt is él az, hogy a kevesebb több. túlzásba vitték a csillogást. miért olyan az aszfalt, mintha leöntötték volna vazelinnel?
-
Kuznyikov
aktív tag
hardwiredről hogyan kell letölteni? Ti mivel csiáltátok? Nekem nem akar összejönni sehogy... :( Plz segítsetek. Vagy egy újabb link tipp esetleg?
-
Cheetos
csendes tag
www.pcguru.hu
-
divot
veterán
Asszem ez lesz az a játék, ami miatt a sok nyafka tizenéves beújíttat a karácsonyfa alá egy 9800PRO-t, vagy egy FX5950-et. Mert ha nem kapcsolsz be a kártyád driverében minden csemegét, akkor olyan képet kapsz, mint amit a Stunt produkált. :O
-
aDamker
aktív tag
Nesztek pupakok 25:18 !!!!!!!!!!!!
[L]http://members.chello.hu/adamker/SNAG-081.jpg[/L]
Aki ezt megdonti az le****om :DDD
Aktív témák
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest