Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jövőre az év eleji tippjátéknál a következő válaszokat fogom leadni:
NFC győztes: vond kedvenc csapata
AFC győztes: vond kedvenc csapataSuper Bowl győztes: vond kedvenc csapata. De rendes játékidő döntetlen lesz, hogy vond boldogabb legyen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vond
MODERÁTOR
Hail Mary-knél fel szokták küldeni védekezni. Mellette azért nehezebb elkapni egy messziről feldobott labdát, mint egy mezei, sokadik CB mellett.
Gondolom, nem arra készültek, hogy hátrapasszokkal jön majd a Miami, arra meg végképp nem, hogy Gronk saját magát rúgja fel.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Bears-nek jobban örülnék, mert akkor nem érne akkora csalódás, ha a másik nyer (ugye .LnB? ). Bár annak mégjobban örülnék, ha az egyikük AFC-s lenne, mert akkor a döntőben is találkozhatnának. Azon az oldalon nem nagyon van olyan, akire kiemelten figyelnék. Meg azt úgyis a Pats nyeri megint.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Én Saints vereségben reménykedem most hétvégén, hogy újra a Ramsé legyen az NFC 1st seed, mert elvileg a 2nd seed-del a Seahawks-t kapnánk (Cowboys vereség esetén), és kötve hiszem hogy a mostani formában lévő Seattle-t harmadszor is megverjük ebben a szezonban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Veron
addikt
Ha nem a KC ellen történik ez, még tetszene is. Az a szerencse, hogy így is vezetjük a csoportot.
Én sem láttam, csak a livescore app jelzett reggel, én meg gyanútlanul ràböktem... el is rontotta a napom."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
MODERÁTOR
Kicsit késve de kitoltve. Remélem még elfogafod.
Mar így is két heti tippsorom eltűnt az éterben - pedig az első helyért is harcban lehetnék
Ez a fránya Jetlag+betegseg odaver.
22:00- uh, álmos vagyok, de jó - menjünk aludni. Micsoda meglepetés, nem fogok 2 hetet szenvedni a jetlaggel ahogy szoktam?!
23:02 - szem kipattan. Ébren vagyok. Takony. Hasmenés. Ébren vagyok.
1:12 - bemerészkedek a 9GAG Fresh szekcióba...Ja és amúgy senkinek nem kívánom hogy taknyosan repüljön... Leszallas közben az orr üregből a cucc at vándorol a fülbe - és ott olyan party veszi kezdetét mintha kést forgatnának a dobhártyádban. Imádtam minden percét.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Úgy megörültem annak a Foles-os boldnak. Aztán végigolvastam.. Kicist túlzásba vittes. Még jó, hogy nem írtad oda a végére, hogy és Super Bowl-ba vezeti az Eagles-t.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A Zéé
Topikgazda
Carvus, ha nem kötöd fel a gatyót, akkor még a végén lehagynak!
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #16667 üzenetére
*Mukeey*: azt hiszem megtaláltad a kulcsot: "the try is still allowed to be conducted" + vagyis nem kötelező, a támadó csapat dönthet róla. Így érthető, köszi!
FollowTheORI: az elmúlt 6 évben ez volt az 5. vereség Miamiban csak mondjuk, ha ez megvan, akkor most a Pecc vezetné az AFC-t, így meg minden függőben maradt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
A Zéé
Topikgazda
nem lesz ma tippjáték, mert nagyon nem úgy állnak a dolgok, hogy foglalkozni tudjak vele.
De az utolsó pillanatban csak bejött ismét minden bold: Vikings kirúgta az OC-ját 18:00 a keltezése a hírnek...Just a simple Lineman...
-
nagyúr
Szerintem ez a Pecc vereség csak a kötelező Miami elleni vereség volt... csak hogy legyen mumus.
Ha jól emlékszem az utóbbi pár évben mindig volt egy Miami vereség.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
Gomba Ha olvasod a topikot, akkor üzenem, hogy nagyon jó az arcképed. Igaz, hogy már 3 éve hordod, de én még csak most láttam.
Ui: Lehet, hogy nem olvassa, mert a Tippjátékban sincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Tavalyi Saints-Vikings meccsen utólag vissza kellett jönnie a Saints játékosoknak a PAT-hoz. De ott lehet maradt pár másodperc az órán. Végül egy kétpontos kísérletként Keenum simán letérdelt.
-
Carvus
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
Na beleástam magam a szabálykönyvbe, szóval ez az offisöl rule:
The game clock is not advanced during a try, however, the play clock is enforced. A delay of game penalty, false start, or similar penalty, by the offense results in a 5-yard penalty assessed for the try. Typically, penalties charged against the defense give the offensive two options: half the distance to the goal for the try, or assessing the full penalty on the ensuing kickoff. Since the try is not timed by the game clock, if a touchdown is scored as regulation time expires (and game clock subsequently reads 0:00.0), the try is still allowed to be conducted. This instance is relatively common as teams score a game-tying (or game-winning) extra point after regulation has expired.Lényeg a legvégén, hogy lehet a rendes játékidő lejárta után is xp-ért rúgni, ha a meccs az egyenlítésért vagy a győzelemért megy.
A másik kérdéses pedig, hogy beleszámít-e az időbe:
The game clock is not advanced during a try, however, the play clock is enforced. A delay of game penalty, false start, or similar penalty, by the offense results in a 5-yard penalty assessed for the try.
Tehát a játékidőbe nem számít bele, csak a play clock indul, és ha false start meg delay lenne, akkor a szokásos büntetések.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
F-ECT$
titán
Milyen meccsek voltak basszus, most végeztem az összefoglalókkal. A Steelers utolsó előtti játéka, a Dallas nyerő TD-je, a NE bénázása és a Miami Miracle... Jó kis forduló volt.
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
A Miami-nak nem kellett volna még EP-t rúgni a TD után, vagy erről le lehet mondani? (Vagy rúgtak, de kimaradt?)
Dive ever, work never.
-
jsk
senior tag
válasz *Mukeey* #16657 üzenetére
14. hét
Megverjük a Redskins-t
Az Eagles megveri a Cowboys-t15. hét
Megverjük a Titans-t
Colts megveri a Cowboys-t
Jaguars megveri a Redskins-t
Rams megveri az Eagles-t16. hét
Megverjük a Colts-ot
Buccanneers megveri a Cowboys-t
Texans megveri az Eagles-t
Titans megveri a Redskins-t17. hét
Megverjük a Cowboys-t
Redskins megveri az Eagles-tSzóval már buktuk
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #16656 üzenetére
Még van esélyünk a PO-ra???😂😂😂
Úgy érzem ezzel a formával SB esélyesek lennénk...😂😂😂[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
callmeakos
veterán
válasz Hansomester #16654 üzenetére
Utolsó másodperces blokkolt field goallal ráadásul
Már mondani akartam hogy nem eszik olyan forrón, erre elakad a labda
Mindegy, megérdemli a Raiders, elég tűrhetően fociztakAll→M8
-
Hansomester
tag
És végre a Raiders is nyert!
Persze a tippjátékom eléggé elment"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
.LnB
titán
Gondoltam nem "félkövérezem" ki, hisz mindenki tudja. Te minden NFL csapatnak IS szurkolsz. De legalább a Pats-nek nem, így pedig minden megbocsájtható.
-
.LnB
titán
Azt hiszem én. Bár jó lenne ha Zéé megerősítene mert nem vagyok 100%-ig biztos benne. Tudjuk te is, mert ez is a kedvenc csapatod.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Na, ki tippelt Bears győzelmet?
-
Zanik
addikt
A Rams-Bears-t úgy tűnik már csak én nézem...
-
ggeleven
őstag
Eddig 3 vágyott eredmény jött (Bal L, Pats L, Cle W)!
Most már nyerjünk mi is (PIT) és kapjanak ki a cicák.20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
*Mukeey*
addikt
Szenzációs az idei szezon. Micsoda meccsek vannak atya ég. A Dolphins, a Kc-B is mi volt.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
.LnB
titán
mit csinált a Miami a végén!? Omg!
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
vááá
hail marynek beillő trükkös játékkal nyert a dolphins...pedig meg lehetett volna nyerni, ha a végén nem a FGra megy a csapat, hanem a TDre
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz callmeakos #16637 üzenetére
De Eagels-nek még ott QB-je, de RedSkins-nél már csak hentes dobálgat.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
callmeakos
veterán
válasz darvinya #16634 üzenetére
A főszeres, a postás meg a többiek
Bár most behozták ezt a Johnson gyereket, kicsit felpörgött a játékuk, de akkor is 40-0?
2 hete az Eagles is postás csapattal állt fel, még is talpon maradtak.(#16635) *Mukeey*
Maradjunk annyiban, hogy el se merem hinni.
De innen is lehet veszíteni ám[ Szerkesztve ]
All→M8
-
*Mukeey*
addikt
-
darvinya
titán
válasz callmeakos #16633 üzenetére
Washington-ban már sarki fűszeres játszik, mert profik ágyat nyomják.
-
callmeakos
veterán
17 játékos van a Washington IR listáján
Most már mindent értek.All→M8
-
darvinya
titán
Nem gondoltam volna, hogy Chiefs meccs ilyen jó lesz.
-
rlazol
veterán
Lassan kezdődik a hét újra!
Ahhoz mit szóltok, hogy a Heisman győztes QB profi baseball játékos lesz és nem focista?
Mondjuk az időskori állapotra gondolva vsz okos döntés.
Alex Smith nek is elfertőződött a műtéti úton összerakott lábszára, a merevítő vasakat is ki kellett venni belőle, lehet, hogy szeptemberre se lesz kész.
Conner se lép pályára ma, lehet, h jövő héten se, a NE ellen.Ami meg a múlt heti témát illeti: Huntot senki se kérte le a waiverről.
-
vond
MODERÁTOR
Derrick Henry touchdown-jára senki? 99 yard, 3-4 stiff arm? Bazzzeeeeeeg, ez nagyon durva volt.
Na jó, most látom, hogy mit csinált MÉG. Nem semmi meccse volt.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Tippek a hétvégére?
-
A Zéé
Topikgazda
-
vvega30
senior tag
BoboDj
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
A Zéé
Topikgazda
válasz troland26 #16612 üzenetére
Fantasy + nfl.com + Pro Football Reference
Emellett meccs összefoglalók, de némelyiknél minden meccs game centerét végig kattintom. Pl. most ez a büntis bold ez olyan lesz
Már nem játszom espn.com-os fantasyt, ott elég jól lehetett szűrni a statokat, most nfl.com-on játszok csapat védős és idp-s ligát is, így tudok def posztokra is valamennyire szűkíteniJust a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
[link]
2 hete egy sem, múlt héten minden bold bevált...Amúgy meg szomorúság van, Christian Kirk IR-re került, Larryn kívül nem maradt épkézláb WR a Cardinals rosteren. Iupati is ismét IR-en fejezi be a szezont, akár el is lehetne engedni.
Just a simple Lineman...
-
rlazol
veterán
Conner megsérült, ami érdekes perspektívába helyezi a Bell-sagat.
Talán mondjuk nem az Oakland ellen fog leginkább hiányozni, remélhetőleg jövő hétre felépül, a NE ellen.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
.LnB
titán
válasz polonic #16606 üzenetére
Tudjuk, tudjuk egyetlen Pats-es sem divatszurkoló.
Majd meglátjuk a TB-BB éra után...„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
polonic
félisten
Ezt én is ismerem.
Hú de felidegel ezzel a beszólással. Imádom a kettős mércét.
Sziasztok!
Olvasom régóta a topikot, de szerintem pár hsz-t csak elejtek én is majd néha.
Amint látni a profilképből, Patriots-nak szurkolok. Kb már 17-18 éve. Nem a divatszurkolók közül vagyok. -
.LnB
titán
Ingyen vállalom!
Tényleg csak a repjegyre dobjatok össze!
Mondjuk ha nem jön össze a jegyre, akkor sincs gáz, akkor majd a Ferihegyen megvárom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Az amerikai út nagy előnyei:
1. Odakint a jövő heti fordulót előben követhetem, normális idő zónában.
2. Lakers - Spurs meccsre jegyem van December 7-n
3. Előben néztem a hajnal 3:30-as kelés miatt hogy Sancheznek megint segg közeli élménye van.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Mottie
őstag
válasz ggeleven #16600 üzenetére
Azért valljuk be ha háromszor ugyanúgy vagy Offside, akkor háromszor be fogják fújni.
Az INT->TD viszont röhejes volt.Ahol a Steelers meg érte magát szvsz az hogy nem folytatták az első félidei tamadast. Ott AB és Co akkor és ott kaptak el a labdát amikor akartak. Futás ellen viszont jobban feküdt a Chargers D
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...