Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
Régóta vadászok egy megfelelő tabletre. Sajnos eddig nem találtam meg a nekem valót, ugyanis Apple és Samsung zsigerből kizárt, az Asusokkal meg mindig volt valami bibi, ami miatt elálltam tőlük, más pedig nem keltette fel a figyelmem, max. a tavalyi N7, de akkor már az N5-re gyűjtöttem.
Erre a tabra viszont az első leak hírek óta vágyom. BoomSound hangszórók, Tegra K1, szép kijelző és nem utolsósorban NEXUS
De várok még vele, amíg lejjebb megy az ára[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
válasz aizen92 #2772 üzenetére
Egyszerű:
-Apple az iOS zártsága miatt. Hiába van a végletekig optimalizálva, ha a rendszer SZERINTEM béna.
-Samsung is szintén a rendszer miatt. Volt nálam Note/Note 2, huzamosabb ideig láttam mindennapi használat alatt S4-et és szerintem a TouchWiz a leggusztustalanabb OS Androidos körökben.
Szóval nem az ár tartott engem vissza, ugyanis a jót meg kell fizetni, ezzel tisztában vagyok. Egész egyszerűen a rendszerek miatt -
BeastMode
őstag
válasz GrooveHero #2776 üzenetére
Azt el is felejtettem, tényleg!
Akkor hogy teljesen pontos legyek, a három Tegra K1-es gép van legjobban a célkeresztben: Nexus 9,Xiaomi MiPad és Nvidia Shield Tablet -
BeastMode
őstag
-
BeastMode
őstag
válasz rootkiller #3601 üzenetére
Én egy ilyenért 10 forintot sem adnék
-
BeastMode
őstag
-
BeastMode
őstag
Én is eljátszok néha a gondolattal, hogy kéne az a nagyobb akku, de mikor látom, hogy milyen folyékony a stock rendszer, mindig arra jutok, hogy marad a Nexus. És azt nekem ne mondja senki, hogy ott a sok custom ROM a G2-re, mert mindegyik bugos
De ennek ellenére szinte mindennap agyalok én is egy pár percet -
BeastMode
őstag
válasz randras_83 #3818 üzenetére
Gratulálok és jó egészséget a picinek!
-
BeastMode
őstag
válasz DeathAdder #3993 üzenetére
Asszonyka faterja nemrég vett egy Ace 4-et. Megnyomogattam és nagyon pozitívan csalódtam benne. Méretre is jó, kijelzője is korrekt és a Snapdragon 410-nek köszönhetően a sebesség is ideális. Nem vagyok Samsung párti, belebotlottam már pár gyöngyszembe, de ezt én merem ajánlani
Moto G a stock Android fluidsága miatt lehet nyerő, de ezen kívül szerintem mindenben jobb az Ace 4. -
BeastMode
őstag
válasz DeathAdder #3997 üzenetére
Azt is vedd figyelembe, hogy mivel ugye csaj, biztos fordít figyelmet a kamerára is ott meg nagyon csúnyán elvérzik a Moto G...
Magamnak én is a Motorolát venném, de ez ugye nem nekünk lesz -
BeastMode
őstag
válasz DeathAdder #3999 üzenetére
MA tesztben nem istenítették azt sem, de a Moto G-ben még vaku sincs.
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
válasz szentkuti11 #4012 üzenetére
w333 kolléga sorstársa lettem, G2
-
BeastMode
őstag
Fuu, az a szenzitívpöcsömtudjaki nagyon idegesítő forma az On topikban. Néha még belesek oda, de hányinger ahogy bizonygatja a saját dolgát és leszól mindenkit...
[ Szerkesztve ]
-
BeastMode
őstag
válasz randras_83 #4129 üzenetére
Felőlem lehet elnök jelölt is, ne beszéljen így másokkal.
Nekem is elkezdte magyarázni, hogy milyen szar az LG felület. Érdekes, ha valaki a WP-ről mond jót, beszól, hogy onnan jött és az kula. Nekem azzal támadt, hogy G2 után van Nexuson és az LG UI miért kula.
Na de így kerek a Föld, kell hely az ostobáknak is -
BeastMode
őstag
Néha megéri átnézni más topikokba is
Elkezdtem olvasgatni poénból a G3 topikot és egy ilyen fenomenális kérdésre bukkantam:
"Sziasztok! Ma jött meg a telefonom. Bekapcsoláskor PIN kódot kér. Ha kiveszem a SIM kártyát, akkor nem kéri a kódot. SIM kártyát a T-mobil-nál cserélték le. Mi lehet a probléma? Köszönöm a választ."
Made my day...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Projektor topic
- VoLTE/VoWiFi
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest