- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
-
Scooter74
őstag
válasz
zooom3r #6334 üzenetére
A 4.8.10-s MIUI-t a mega tárhelyemről le tudod tölteni link:MIUI 4.8.10
-
pcnet
addikt
válasz
zooom3r #6171 üzenetére
Nem tudom pontosan, de lehetséges. Shuttle FTPvel másoltam fel a romot, akkor is eldobta a wifit. Itt lett gyanus a router.
Más: Most Purity alap kernelét használom. 384 mhz a minimum órajel. Eddig HellsCore-t használtam, ott 81 mhz volt. Slukkica kernelében ha jól láttam a screenshotot, akkor 192 mhz. Van ennek valami jelentősége alvó módban? Csak ezért érdemes kernelt cserélgetni? Végülis nap közben sokat Ingressezek, az meg úgyis maxon pörgeti, így sokat van a telefon töltőn. Elenyésző lehet amit deep sleepben sporolok a min frekvencia állítgatással. Nektek mi a véleményetek?
-
pcnet
addikt
válasz
zooom3r #6162 üzenetére
Köszi, most vissza tettem stock 4.4.4 CWM mentést, mert ott nem csinálta. Meg akarom nyugtatni magam, hogy nem hardveres a gond. Meglátom mennyit merül és mennyit lesz ébren éjszaka, ha stock 4.4.4 nem csinálja, akkor marad ez. De ha vissza kerül Purity, akkor megcsinálom amit írtál. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged