Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2501) Wesder


Wesder
félisten

Ninja Theory új Mocap Stage
Az első rész még csak egy konferencia teremben tudták felvenni.

link

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2502) oriic válasza _drk (#2498) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A Call of Duty League 2020 például 6 milliós dolláros összdíjazású volt. Nézők online pár tízezren szoktak lenni, nyilvnán ilyen szempontból meg sem közelítik az ilyen LOL, Dota, CSGO és társai méretű PC-s versenyeket, ahol több százezre, vagy millióan követik Twitch-en a versenyeket/döntőket.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#2503) hadam98 válasza Wesder (#2496) üzenetére


hadam98
senior tag

A Sony-nak nem csak az Xbox-tól kell félnie.

A Microsoft Xbox-nak se már a Sony a konkurens hanem a nagyobb cégek mint az Amazon, Google vagy pl. a Facebook. Jelenleg az Amazon és a Microsoft most a legnagyobb konkurens de ki tudja mit hoz a jövő. A Sony kis cég ezek a nagy cégek már látják a streamingbe a jövőt és fel falnak mindenkit akit csak tudnak. Várni kell még beindul a dolog. Itt mindenki fel kötheti a gatyáját, de csak, hogy tisztázzuk a Sony-nak mindenkitől félnie kell, amit most fel épített az Xbox már csak olyan cégek ellenfelek számára mint az Amazon. Kiváncsi vagyok mi lesz.

(#2504) ProEvoFan válasza hadam98 (#2503) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Google éppen most bukott bele a Stadiaba.
Egy gigabites nettel játszanék itthon felhőben, de sajnos ez a net is kevés ahhoz, hogy normálisan tudjak játszani a Forza Horizon 4el.Kockás a kép, mint a kockás fülű nyúl.
Nagyon, de nagyon messze vagyunk még a Netflix/HBO go minőségű játékélménytől...az internet kábelek sem érnek el mindenhova, az 5G talán majd egyszer.
Szóval a Sonynak az ellenfele továbbra is az Microsoft, ami az életünk végéig sem fog megváltozni. :D
És ez jelenleg csak nekünk jó.

[ Szerkesztve ]

(#2505) hombre[EU] válasza hadam98 (#2503) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a Microsoft Xboxnak a konkurenciája a Facebook,Amazon? Milyen piacról beszélünk? vagy a Fortune500? mert akkor jöhet a Walmart és az Exxon is :D
mert ha gamingrōl beszélünk akkor a Sony,Tencent,Nintendo triótól még légvonalban is messze vannak :D

Life, Uh, Finds A Way

(#2506) Moby válasza hadam98 (#2503) üzenetére


Moby
addikt

"Várni kell még beindul a dolog."

Mint a facebooknak a VR berobbanására? :DDD Ez a stadia is akkora siker lett, hogy azóta ezen röhög mindenki :D Az MS mindig abban jó, hogy olyan nem látező versenyhelyzeteket talál magának, amiket a nemlétezés okán akár meg is nyerhet a nyilatkozatokban :D

(#2507) hadam98 válasza hombre[EU] (#2505) üzenetére


hadam98
senior tag

Még messze vannak, de kell tőlük félni mert a jövő a Cloud Gaming. Az Amazon egyébként nincs messze, elég komoly streaming szolgáltatást össze raktak. A Google Stadia bukásán nem csodálkozom hiszen a Google mindenbe bele bukik amit nem ő vesz meg úgy, hogy alapból sikeres. A VR alapból bukta, nem sok embert érdekel.

Moby: Fent a válasz :)

[ Szerkesztve ]

(#2508) Moby válasza hadam98 (#2507) üzenetére


Moby
addikt

"mert a jövő a Cloud Gaming"
2012 óta hallgatjuk ezt az ökörséget, de 9 év alatt 1 nappal nem került közelebb ez a jövő, csak a kínszarás megy ezügyben :D

(#2509) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

a gamingben egyetlen nagyhal lesz és az a kínai népköztársaság a mobilokon keresztül :D

Life, Uh, Finds A Way

(#2510) hombre[EU] válasza hadam98 (#2507) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Strauss Zelnick szerintem elég jól bele lát ebbe a bizniszbe :D

So I suspect it will not be transformative. I'm speaking against my own interests, right? We're supposed to paint this picture of nirvana; however, I just don't think it's nirvana. Nirvana is making great hits, and then people will find them.

We've sold 135 million units of Grand Theft Auto V, 32 million units of Red Dead Redemption. I wish I could tell you that there will come a point where various cloud gaming services will mean those numbers are doubled or tripled, but I don't really see it.

Life, Uh, Finds A Way

(#2511) Madwe válasza hadam98 (#2507) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ezt már a ps3 idején mondták h majd a következő gen erről fog szólni. Se szolgáltatás minőségében, elérhetőségében se market penetrációban érdemi előrelépés nem történt. Stadia beszántva, geforce now árát most duplázták...
ebben a genben nem lesz érdemi alternatíva ahogy meglepne ha a lövetkezőben már az lenne. De talán, nagyon talán egy jó 10% market sharet a következő genre el tudnak érni, bár őszintén engem az is meglepne...

(#2512) Moby válasza hombre[EU] (#2509) üzenetére


Moby
addikt

10 éve megy a mobiljáték kivégzi a konzolt mantra is. Hát annyira nem sikerült kivégeznie, hogy a konzolüzlet nagyobb, mint valaha. Nagyon sok pénz van a mobiljátékokban, de csak a pénz van benne. Más nem, egy komolytalan hülyeség maradt, máig nincs jelentős AAA+ mobilgéming, és nem is nagyon várható, hogy lesz, mert nincs igazán piaca. Ez nem a technológián, a számokon, az infrastruktúrán vagy a technikai lehetőségeken múlik. A jövőt továbbra is az írja, aki játékokat készíti vagy birtokolja, mert a jövő nem a technológiákban rejlik, meg a platformokban. A felhasználók leszarják a platformokat. A switch úgy őrületesen sikeres, hogy közben a vásárlói zsebében erősebb és jobb mobiltelefonok vannak, mégis el tudja adni a játékain keresztül mindenét, és eladja a mariót 40 millió példányban, darabját $60-ért, a legbénább platformon, ami csak a piacon fellelehető. Ez a cloud géming egyetlen egy dolgot tud, a világon semmi mást: könnyű hozzáférhetőséget. A játékosokat nem érdekli a hozzáférhetőség. A játékosokat a a játék érdekli. És ha kell hónapokat várnak egy konzolra, vagy megveszik duplaáron is (PS5), ha kell, akkor vagyonokért megveszik a legbénább hardvert hozzá, mert a tartalom azon érhető el. A tartalom az isten, a reklámszatyor amiben hazaviszik meg senkit nem érdeklő szükséges valami. Mindig lesz valaki, aki feltalálja a killer reklámszatyrot ami majd eladja magát tartalom nélkül is. Még ezt az igenszar cloud géminget is el lehetne adni amőgy, exkluzív és minőségi tartalommal. Az viszont ezeknek a nagy és nagyon félelmetes résztvevőknek nem nagyon van.

(#2513) hombre[EU] válasza Madwe (#2511) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a stadia tök jó volt arra,hogy bebizonyítsa: nincs érdeklōdés a felhō iránt. pontot tett annak az argumentnek a végére,hogy rengetegen játszananák csak nem engedhetik meg/nem akarnak hardwaret...ingyen adtak egy pc-t és úgy sem kellett senkinek. pedig annak a rétegnek (amely elméletileg a potenciális felhasználója) bōven elég lett volt a stadia teljesítménye is.

(#2512) Moby ja nem, dehogy végzi ki. bevételek szempontjából ōk lesznek a megközelíthetetlenek
a többire +1 :)
hogy a francba nem tudtak egy mmo-t vagy legalább egy sz*ros demót összehozni ezekre a cloudokra, ami megmutatja hogy itt lehet olyat amit máshol nem

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#2514) Moby válasza hombre[EU] (#2513) üzenetére


Moby
addikt

Azért, mert az az üzleti modell arra épül, hogy ha mefelelő számú Guptának el tudjuk adni a bejeweled no. 7546-ot 50 centért, akkor a végén kijön a matek, és ez teljesen helyes gondolkodás(rohadtul kijön a végén a matek). Csak ez nem videógéming. Azért nem, mert a $60-os minőségi tartalomra már nincs elegendő Gupta. Viszont az $50-os minőségi tartalom többek között attól minőségi, hogy kellően összetett, és a kellően összetettet nagyon nehéz tapicskolásig ostobítani úgy, hogy ne sérüljön vagy az összetettség, vagy a minőség. Azt máshol kell keresni, de vannak olyan őrültek, akik e két teljesen különböző területet egymással akarják összemérni.

(#2515) hombre[EU] válasza Moby (#2514) üzenetére


hombre[EU]
veterán

köv. gondolatmenet :) nagyon sok pénzbōl már lehet finanszírozni aaa projekteket. ha nem is mind, de biztosan lesznek már kínaiak akik belefordítják a centeket.
nem tudom ez történt-e a mihoyonál, de a genshin impact...nyugodt szívvel oda tudom rakni a ubisoft játékok mellé. és én nagyon várom a tencentet is, akik stúdiót nyitottak az usában ill. ott a majomkirály arpg is. szerintem nem csak a mobilban kell velük számolni. kína már legalább tíz éve benne van a AAA-ban, hátul-csendben, és már nagyon sok senior beérett. érzem,hogy valami elkezdōdik...kellenek már az új szereplōk :D

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#2516) Moby válasza hombre[EU] (#2515) üzenetére


Moby
addikt

Persze, jönnek ők fel a nagyprojektekben is, mint a talajvíz. De ez várható is volt, sok éve már bérmunkáznak nagyprojektekbe, egy lépésre voltak attól, hogy sajátokat csináljanak. Elérkezett ez is.

(#2517) Madwe válasza hombre[EU] (#2515) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nem csak a saját fejlesztésekkel jönnek fel, a “nagy nyugati” aaa cégekbe is eléggé bevásárolták magukat, az is gyakran nagyrészt már kínai, amit mondjuk amerikainak gondol a nép :)

[ Szerkesztve ]

(#2518) _drk válasza hombre[EU] (#2513) üzenetére


_drk
őstag

Az embereknek kell a hardver! Főleg a PC-seknek. Sok-sok mütyűr, minél több és színesebb már annál jobb, pont ezért is indult be az RGB láz! A többi "szépítősről" nem is beszélve, milyen borításokat és hűtéseket találnak ki a gyártók, hogy felkeltsék az érdeklődést.
De a PS5 formája se véletlen, lehetett volna ugyan olyan kocka doboz mint a 4-es.
Szerintem a gamerek még mindig szeretnek birtokolni! A lemezes játékot is csak a PC-sek engedték el, máshol él és virul, pedig azt is temetik vagy 10 éve.
A másik nagy gondjuk, hogy ez nem a "Netflix", ami a tv szolgáltatókat váltja le ami elavult, és minden tekintetben sokkal jobb elődjénél.
Ezzel szemben a felhő játék semmi pluszt nem ad, amennyit nyersz +fpsben annyit buksz latencyben. Ami szerintem idegesítőbb még csúnyább grafikától is és a 20fps-től is.

(#2519) hombre[EU] válasza Madwe (#2517) üzenetére


hombre[EU]
veterán

befektetnek mindenbe ja :D
engem jobban érdekelne a kínai emberek általak készített játékok. több ezer éves civilizáció, történelem,kultúra...van mibōl meríteni. mitológiákból pl. ugyanazt a pár európai és japán rotációját nézzük már 30éve...meg az elfek,orkok :D

Life, Uh, Finds A Way

(#2520) consono válasza hombre[EU] (#2519) üzenetére


consono
nagyúr

Van miből meríteni, de pont az eltérő kultúra miatt nem biztos, hogy nekünk is fogyasztható lesz a végtermék. A JRPG-ket már évtizedek óta tolhatjuk, mégis erősen rétegjátékok most is... Én pl. annak ellenére nem játszom JRPG-t, hogy a japán kultúrát nagyon bírom, sokat olvastam is róla, olvasok mangát, nézek animét, japán filmeket, stb.

"In God we trust. All others must bring data"

(#2521) tboy93 válasza ProEvoFan (#2504) üzenetére


tboy93
nagyúr

Soha nem lesz olyan. A Netflix statikus tartalom, lehet preloadolni.

(#2522) hombre[EU] válasza consono (#2520) üzenetére


hombre[EU]
veterán

akkor minden rétegjáték ami nem call of duty vagy fifa :D FF,MHW,Soulsokat többen játszanak,mint Doomokat.
és az nem probléma,ha kevesen játszanak vele...az a probléma ha unalmas kuka mint a Farcry :DDD

Life, Uh, Finds A Way

(#2523) consono válasza hombre[EU] (#2522) üzenetére


consono
nagyúr

Igazad van, mindenkinek megvan a rétegjátéka, a mivel játszik :) Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy amiket felsoroltál azokat világszinten is többen játsszák, mint a Doom-okat... Illetve hát lehet, mert ha jól összeszámolom vagy 20 db játékról van szó :D
Abban teljesen igazad van, hogy a végtelen sorozatok unalomba fulladnak, pl. a Far Cry-ból talán a 2-volt az utolsó, amivel sokat játszottam, a 4-et már elengedtem egy óra után. De valahol ez van az AC-val is, hiába rebootolták, az Origins végéig sem jutottam el, ott meg a Black Flag volt az utolsó, amivel sokat játszottam.
Nagyon kettévált a game scene, vannak az évről évre érkező, vagy folyamatosan futó online "sport" játékok, COD, FIFA, Destiny, Fortnite, stb. meg a bejáratott franchise-ok amivel sokan játszanak. Meg vannak az egyedi(offline) single player játékok, amiből sok indie van, változatos minőségben, vagy kevés jön, mert sok időbe és pénzbe telik a fejlesztés, rizikósabb... Pont a múltkor hőbörögtem, hogy de szívesen játszanék egy új Mass Effect, TLoU, HZD, RDR2 szintű játékkal, de hát nem jöhet minden hónapban egy játéktörténeti mérföldkő... Azért tegnap elkezdtem elölről a ME-t :D

"In God we trust. All others must bring data"

(#2524) l.skywalker válasza tboy93 (#2521) üzenetére


l.skywalker
félisten

Az a baj, hogy cloud-gaming esetében van olyan játék is, ami statikus :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#2525) Wesder


Wesder
félisten

Sok a jó hír az Xbox körül? Nem baj, majd megoldjuk hogy legyen sz@r amit lehet dobálni.

Egyesek tényleg ennyire hülyék?
Elfogyott a játék PS5-ön, vagy mi a fene van? :F

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2526) l.skywalker válasza Wesder (#2525) üzenetére


l.skywalker
félisten

Az iPhone6 vízálló ha előtte megmikrózod... ez is ment egy darabig a Twitteren, mire párszáz ember leírta tapasztalat alapján, hogy ez nem igaz :D

Nem kell ezekkel foglalkozni. Instant block az összes ilyen stílusú fiók. Nálam rengeteg Twitter profil van blokkolva minden oldalról.

Nem mellesleg meg lehet jelölni már valahogy, hogy fake news :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#2527) Wesder válasza l.skywalker (#2526) üzenetére


Wesder
félisten

Én is naphosszat görgethetném a block listát, rengeteg az agyhalott.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2528) opr válasza Wesder (#2525) üzenetére


opr
veterán

Nem kell vele foglalkozni, a másik oldal pont ilyen hülye, most épp ott tartanak, hogy konkrétan pozitív, hogy nincs rá új játék...
The Xbox Series X lack of games is making it a better console [link]

Szóval mindkét oldalon vannak érdekes figurák, ignorálni érdemes őket leginkább.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#2529) l.skywalker válasza opr (#2528) üzenetére


l.skywalker
félisten

És ami engem legjobban ledöbbent, hogy a hangadók nagyrész vagy nem is játszik, vagy a Fortnite, Warzone F2P játékokat pörgetik csak.

Az itteni közösség játékigényessége messze túlmutat bárhol máshol tapasztalton.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#2530) Wesder válasza opr (#2528) üzenetére


Wesder
félisten

Hú.... Elég volt csak a címet elolvasni és fájt. :W

Szerk.
Egyébként most nagyon nincs semmi egyik gépre sem.
Xboxra volt egy Gears DLC, meg a Medium, PS-re meg a MM, Demon's Soul meg egy azonnal felejthető Destruction All-Stars.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2531) Moby válasza Wesder (#2530) üzenetére


Moby
addikt

Ettől jóval több van mindkettőre.

(#2532) Wesder válasza Moby (#2531) üzenetére


Wesder
félisten

Pl?
Nem jut eszembe semmi olyan új jàték ami Sony vagy MS és timed, vagy csak szimplàn exklúzív.
3rdparty volt igen, de mostanra màr azok is kifutottak kb.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2533) opr válasza Wesder (#2530) üzenetére


opr
veterán

Igen, erosen uborkaszezon van sajnos :(

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#2534) Moby válasza Wesder (#2532) üzenetére


Moby
addikt

Volt egy gyenge godfall, illetve volt egy nagyonerős sackboy, ami egyszerűen nevetséges, hogy csak az MM van emlegetve, miközben szerintem simán jobb játék attól. Illetve ahhoz, hogy játszani lehessen, nem kell ex, még timed sem. XSX meg PS5 játékból már rengeteg van.

(#2535) Wesder válasza Moby (#2534) üzenetére


Wesder
félisten

Tényleg, a Zacsifiú Kalandjai.
Hogy felejthettem el?
Godfall az ennyire volt jó, hogy màr arra se emlékeztem hogy megjelent.

Màs.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2536) opr válasza Wesder (#2535) üzenetére


opr
veterán

A Sackboy az zsenialis lett, ne szoljuk ne. Nem valo mindenkinek, de mi imadtuk. :K

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#2537) Moby válasza Wesder (#2535) üzenetére


Moby
addikt

Egy olyan listába, amibe a Medium belefér, a Godfallnak is bele kellene, csak az egyiket ingyen osztották, eszerint lett/van mérve, a másik meg teljesen indokolt mennyiségű pénzért próbálják meg eladni, és ennyiért nyilván nem kell. Ingyen az is beleférne egy közepes játéknak sokaknál.

(#2538) Wesder válasza opr (#2536) üzenetére


Wesder
félisten

Dehogy szólom le, csak így vicces.
Biztos hogy fogok majd vele jàtszani. Szeretem az ilyen platformereket.

Moby
Nem azért volt a listàn, mert ingyen volt. Nem is jàtszottam vele. A Godfall meg nem azért maradt ki mert fizetős volt, hanem mostanra màr tényleg el is felejtettem.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2539) hombre[EU] válasza Wesder (#2535) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a 7. és 8. pozíciót át lehet nevezni Fortnite illetve GTA5-re :DDD

Life, Uh, Finds A Way

(#2540) hombre[EU] válasza hombre[EU] (#2539) üzenetére


hombre[EU]
veterán

apropó Epic-> Capturing Reality is now part of Epic Games

Life, Uh, Finds A Way

(#2541) Wesder


Wesder
félisten

Report: PS3, Vita, And PSP Stores To Be Permanently Closed In A Few Months

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2542) Bogyi007 válasza Moby (#2537) üzenetére


Bogyi007
veterán

Felejtsd már el ezt a marhaságot hogy a Game Pass (Ultimate) ingyenes. Attól hogy kis hazánkban pár vérpistike havonta gyárt új profilt hogy 300 forintot vagy még kevesebbet adjon érte az ritka kivétel.

És globálisan az sem a gyakoribb eset hogy úgy teszi a User olcsóbbá hogy felhalmoz több év Live előfizetést (ha ezt ingyen tudod beszerezni, akkor marha gyorsan írj nekem mert nekem is kell 😉) és azt konvertálja GPU - ra...

Bizony a legtöbben havonta, háromhavinta vagy évente vesznek Game Pass előfizetést és azt használják...

Egyébként pedig a The Medium idővel jönni fog Ps5-re is, ott sem ingyen fogja senki megkapni, hanem legjobb esetben is Ps Plus mellé vélhetőleg, ami szintén nincs ingyen...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#2543) Moby válasza Bogyi007 (#2542) üzenetére


Moby
addikt

És ha a fizettél a gamepassért, akkor mennyit fizettél a médiumért? Kigurult a két málnaszörp ára a musztiitól konvertálva vett éves akármiből, vagy csak 1 gurult ki a Mediumra?
Egyébként nekem spec 600 forintomban volt a 3 év gamepass. Nyilván ez is azért azért lehetett, mert a naaaagy valóság az az, hogy az MS konfetti helyett szórja. Nem törtem be érte sehova, nem vettem semmilyen lopott dolgot, csak lehajoltam érte.
Hogy globálisan mi a milyen gyakori eset, arról a leghalványabb fogalmatok sincs. Nekem sem, csak én nem teszek úgy, mintha lenne :)

(#2544) Moby


Moby
addikt

Na, ebben a kontextusban azt a két málnaszörp árát még én is rálocsolnám a godfallra. Maximum nem vinném végig, ha nagyon gatya.

[ Szerkesztve ]

(#2545) opr válasza Moby (#2543) üzenetére


opr
veterán

Hogy a francba huztál be 3 év gamepasst 600 fotintért?
:Y

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#2546) hombre[EU] válasza opr (#2545) üzenetére


hombre[EU]
veterán

úgyhogy a Goldot "ingyen" (1€/300huf) lehet átkonvertálni gamepass ultimatre :D gold ígyis-úgyis "kötelezō" a mai világban és abból meg gpu lesz egy kattintással.

Life, Uh, Finds A Way

(#2547) l.skywalker válasza opr (#2545) üzenetére


l.skywalker
félisten

1 havi GP ~4500 forint, ami 3 évre durván 160ezer lenne, de ha veszel előre 3 év Live Gold-ot, az csak 1 évre 12ezer itt a HA-n és arra megveszed az épp akciós 300 forintos (nem tudom honnan jött a 600) GPU-t, akkor az egész időszakot felkonvertálja az MS "ingyé" GPU-nak.

Nekem amióta megjelent a GPU, azóta 3 évem van előre. Legutóbb a meglévő EA Play előfizetésemet olvasztotta be az MS :DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#2548) ProEvoFan válasza opr (#2545) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Nekem 37 hónap volt 36300 ft. :)
Alapból maximum 36 hónap lehet az előfizetés időtartama.Ha minden igaz, az a plusz egy hónap azért járt, mert bankkártyás fizetés volt, nem feltöltőkártyás.
Xboxon jóval olcsóbb ez a hobbi, mint Playstationre. Nincs régió korlátozás, szóval gyakorlatilag pl a kurvaolcsó dél-amerikai kulcsokat is tudod használni itthon.
Mondjuk én még nem, de már csak egy hajszál választ el tőle. :)

[ Szerkesztve ]

(#2549) Bogyi007 válasza hombre[EU] (#2546) üzenetére


Bogyi007
veterán

De a Gold akkor sincs ingyen...

És a magam esetét nézve, a Goldot/Game Passt egyáltalán nem a multiplayer miatt tartom.
Szimplán érdekelnek a korábban behúzott GwG címek, olcsóbban vehetek így meg engem érdeklő játékokat és így olcsóbban férek hozzá sok digitális játékhoz. Minek fizessek ki digitális játékért 3x többet ami kvázi SOHA nem ledz az enyém a vásárlás ellenére sem mintha bérletet veszek rá (Gold/Game Pass Ultimate előfizetés)

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#2550) hombre[EU] válasza Bogyi007 (#2549) üzenetére


hombre[EU]
veterán

de a gamepass ultimate igen :DDD

Life, Uh, Finds A Way

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.