Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14911) .LnB válasza ProEvoFan (#14909) üzenetére


.LnB
titán

Természetesen igen. Messziről bűzlenek is azok a játékok, amik csak a részvényeseknek készülnek. De valamilyen szinten ez az összes játékra igaz.

És amúgy! Ami a Grounded dokumentumban is van, az amit a ND kap a szivárgások után.. Arra tökéletes reakció Neil Druckmann kérdése, amit feltett magának, amikor padlón volt. Hogy miért csinálja még? Kinek csinálja ezeket a játékokat!? És így nézve igazán szomorú az, ami sokszor történik egy egy játékkal kapcsolatban. Főleg ha jogtalan, mint az ND esetében. Fáj ezt látni. És tök fura, mert a szivárgásokkor én erre fel sem figyeltem. Mert direkt kerültem minden spoilert.

És akkor most mit csinál az ND? Remake-ekkel, és Remasterekkel kielégíti a PS részvényeseit. Na meg a live service játék, ami szintén ezt a célt szolgálta volna. Csak szerencsére belátták, hogy azok "nem ők". Én nagyon kíváncsi leszek, hogy hány év múlva lesz az ND-nek újra, teljes értékű AAA játéka. Gondolom előbb valamiféle Tommy "DLC" lesz (mint a Uncharted: The Lost Legacy), amit Neil is emlegetett.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.