Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65537792 #1579 üzenetére
Ki kéne őket vágni keményen, függetlenül attól, hogy hány streamer érintett. Másképp ez nem működik, főleg, ha előfordulnak ilyen hibát. Ezek bosszantó dolgok, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy aki kihasználja ezeket, azokat igenis keményen szankcionálják. Ha nem teszik, akkor ez a játék is pusztulásra lesz ítélve nagyon gyorsan. Anno GW2 indulásakor is volt egy ilyen hiszti. Az egyik ingame item ára láthatóan elárazásra került, így könnyen és aránytalanul lehetett sok goldhoz jutni. Az egyik nagyobb streamer az egész guildjével ezt csinálta, rengeteg pénzt felhalmozva. Az egész csapatot mindenestől kivágták a fenébe. Persze utána volt sértődés a streamer részéről, meg tette a hülyét, hogy honnan kellett volna tudnia, de a lényegen nem változtatott, akik nagyban tolták, perma bant kaptak, törölték az így szerzett javakat.
-
törölt tag
válasz
#65537792 #1579 üzenetére
Amúgy valaki nyitott egy topikot server wipe névvel. Van comment bőven. Lassan kezdek egyetérteni a dologgal.
Ez nem az első dupe. Nekem 250 órám van és nálam kevesebb órával bíró játékosok már a legdurvább páncélban rohangálnak. 4 ládás ház. Valag gold. Én meg próbálom szortírozni mi az ami nem kell, mert nem tudom eltenni, mert nincs helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Felújított asztali számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest