Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Tényleg? Én kifejezetten problémásnak érzem, higy endgame alatt miből lesz lóvé. Akkora a populáció és szerintem a botok mennyisége is, hogy iszonyatosan értéktelen minden alapanyag, kivéve néhány rare droppot. Amikor youtubeon írják, hogy 1 óra alapmati farmolás az kb. 10-15k gold, az nálunk jó ha 1000 goldot jelent.
Ja, azt jól láttam, hogy este a BAt elverte az egyik Marauderes guild és buktak egy területet?
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Igen, lécet kér, annyit szerintem nem ér az XP.
-
Skacok, a sandpapert és egyéb dolgokat, amik ládákból esnek, gyorsan szórja ki mindenki, mert úgy tűnik, hogy jelentősen változtattak azon, hogy mennyi esik 1-1 ládákból. Ha van rá nem túl pofátlan buyout, akkor szerintem abba is mehet, mert viszonylag gyorsan fog reagálni a piac és elég szépet fog esni így a kereslet.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ők tudják, nem is a szerverrel van a gond. Hanem az amazon games stúdióval és a szoftverrel, amit rátesznek.
Normálisabb cégek azért szoktak adni valami kompenzációt, gyanítom kint is ez a divat, ezért is siettek ennyire fellőni az US szervereket.
Egyébként elvileg megy a szerver.
-
Igen, az feltűnt, hogyha néha erőt veszek magamon és fent vagyok sokáig, akkor téged szoktalak látni, bár nincs külön wave/emote gomb, így többnyire elfutunk egymás mellett.
Egyébként a chat is ilyen furcsa, hogy a szűrések baromi zavaróan vannak megoldva, ha rossz csatornán vagy, akkor nem látsz bizonyos dolgokat (lehet lehet állítani, mint a legtöbb MMOban, még nem néztem). Vagy ez, vagy egy csomóan kerülnek a játékban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mondjuk továbbra is elég erős lesz az a rész. Sokan mondták, hogy teljesen bugos, de igazából a lore szerint ha jól tudom eleve az a legenda, hogy arról a területről elűzhetetlenek a disznók. Lassabb lesz, de aki bírja a monotonítást, az lehet jól fel tudja húzni majd a fegyvereket, meg a skininget.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egész nagy térképet kiszedtek, ami már készen van, de nem elérhető + az a 3 db fegyver azt hiszem. De azt mondták, hogy első körben javítanak, és utána adnak ki új tartalmat, szóval én is decemberre tippelném a frissítést.
-
Az nálunk is van, sajnos minél butább valaki, általában annál nagyobb az egója, nincs benne tisztelet, empátia.
Kb. egy hétig volt téma a global chaten, hogy ez most magyar szerver vagy nem, ha nem érti, akkor tanuljon meg magyarul, ne ugasson bele a dolgokba, nincs az Eulaban, hogy nem beszélhet fixen magyarul a global chaten, stb. Pont ez miatt utálják ki sok helyről őket, mert nem értik meg, hogy van különbség aközött, hogy egy angol és egy magyar az anyanyelvén ír globan chatre.
Persze volt olyan is, hogy nevek alapján minimim négyen magyarok voltunk egy partyban, mégis fixen angolul beszéltünk. Ezek az üdítő kivételek.
Nálunk is beszéltek róla, hogy költözés lesz, de igazából már nincs sor, így valószínűleg nem megyünk sehova.
-
válasz
Laraxior
üzenetére
New worldben a tank jellemzően Sword + Shielddel van felszerelve, mint elsődleges fegyver, ami viszont megkülönböztetni a többiektől az a carnelian gem, amit használnak. Ez náluk aktiválja a taunt képességet, több agrot generálnak, így a DPS hiába sebez többet, nem tudja - olyan könnyen - lehúzni a mobokat.
Duvi: ingame is Duvi vagy vagy csak egy druszád szoktam látni?
-
Twitteren már ekézik őket, hogy nem erről volt szó a transfer kapcsán, sokan már refundot akarnak. Megértem a felháborodást, de nem tudom mivel lesz előrébb ha kér egy refundot. Játszik a játékkal, mert tetszik neki, szóval...
-
válasz
Laraxior
üzenetére
J betű, a legelső a fő küldetés, és ha nincs jint, akkor pin this gombbal kiteheted. Egyébként ha jól emlékszem akkor kicsit világosabb sárga a quest színe. Illetve van egy show on map gomb is.
Townboard jó xp, csak ember nem győzi venni a matit hozzá. Groupban jó még a portalozás is, ha van rá csapatod.
Azt tudja valaki, hogy van olyan cucc a gathering toolomon kívül, ami xpt ad az adott szakmához?
-
válasz
üzenetére
Twitteren írták anno az első pár napban, hogy nyugodtan csináljanak bárhol karaktert, mert lesz ww transfert. Persze azóta már lett még egy halom EU szerver, szóval kb. 1 hetet kellett kibírni csak, de nyilván lesz ilyan akit ez érint. Egyébként sem szokott olyan lenni MMOkban, hogy régiók közötti átjárás, csak ha már megígértek valamit...
-
Ebből balhé lesz:
You can move your character to any world in your region, except:You cannot move your character to a full world.
Nem ezt ígérték, volt hivatalos tweet is, ahol írták, hogy worldwide lesz és nyugodtan játszanak barhol, ahol nincs queue. Azon meg sem lepődöm, hogy a 2. kör már fizetős lesz.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Azoknak is beesett az ára, tegnap vagy tegnap előtt még 1000 körül vettem a pickaxeot, most 200ért olyan sarlót, hogy megszólal, van rajta minden jó roll, ami most kell (azeroth, xp, rare mati).
Pont emiatt fosok, hogy miből jön majd a heti fix a házakra. Bár valószínűleg pl: a timegate matik eladásából.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hát, ez egy jó kérdés. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet még a patchben, mert azért ez egy elég combos leállási idő.
-
Ja igen, ez kimaradt:
We've implemented the groundwork for the character server transfer, and you may see elements of that work in the in-game store. We're continuing to work on this feature, and will have more information on how the system works later this week when we release server transfers.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
[link] 1.01.
In an effort to ensure players can’t stay AFK, especially in higher population servers, we’ve made the following adjustments to the AFK prevention system.
Added additional AFK prevention to ensure players cannot fool the existing system with simulated mouse movement.
Shortened the AFK warning message from 20mins to 15mins.
Shortened the AFK disconnect from 25mins to 20mins.
We added a confirmation screen when a player attempts to leave the queue for a world, asking the player to confirm if they’re intending to leave the queue. This should help ensure nobody accidentally leaves the queue and misses out on their spot in line.
A többi kb. bugfix.duvi: elvileg ezért vannak a közös világok, nem? Hogyha nagyon lecsökken, akkor össze lehessen őket húzni.
-
válasz
üzenetére
Mondjuk ha leteszed pár hónapra a játékot, akkor az elég szép mennyiségű goldot jelent.

Bár ez talán jobb, mint Daocban, ahol nem ilyen instanceolt házad volt, cserébe ha lejárt az előre befizetett összeg (lehetett akár több évet is előre befizetni), akkor utána lebontották a házat és minden cuccodat megkaptad postán.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Változó. Aki a chaten vállalhatatlanul viselkedik az általában temp bant kap. Elvileg akik AFK makróznak, azókat előszört kivágja figyelmeztetéssel, fokozatosan emelik a tétet. Viszont van végleges ban is. 3rd party appal automatizálni ősidők óta tilos minden MMOban, hiába a kifogások meg a mutogatások. Nevezhetjük macronak, botnak scriptnek, akkor is.
-
Gyöngyszem redditről:
BE CAREFUL, I was banned for cheating, and definitely was not cheating.
Majd leírja, hogy:
I did use my keyboard software LOGITECH G HUB to make my character jump when I had to step away. (I doubt this is "cheating" since thousands of players are doing it, and I dont see a single post about being banned for this)
Tehát azért, mert mások is ezt csinálták, már nem csalás az, ha automatizálja az ugrálást, hogy játékban tartsa magát.
Miközben amiatt sírnak, hogy "autoban" áldozatai lettek és nem csináltak semmit:

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van, GTA Vben van kb. 10k+ órám, Wowban is volt egy jó 7 évem, GW2ben is több ezer órám van. Ennek a játéknak mindene megvan kb. hogy olyan legyen, mint anno a Dark age of Camelot, amit nem hagytam volna abba, ha nem cseszik el a hülye kiegészítőkkel. Bár utána csináltak classic freeshardot.

-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Talált, süllyedt. Halálra idegesít engem is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Élvezhető, de erősen épít a pvpre (endgame nagy része az). Viszont kapcsolható az openworld pvp flag, szóval ha nem akarsz, akkor nem veszel részt a factionök közötti csetepatéban. Shop van, mégiscsak az amazon, de eddig a legkomolyabb amit láttam az a housing item kollekció volt, ami igazából nem egy nagy kaland, a többi skin.
Nekem 2060 van most egy 2700x mellett, azzal WQHDban tök jól elvagyok, ha ez segít.

-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én először minden questet megcsináltam, aztán el is maradt a fő küldetés szinte a sok mászkálásban. Így nálam az alap a 3 faction quest + main quest, amíg ~azonos szinten van, mint én, utána town board questek csak. A sok quest eléggé időrabló, főleg az elején, amikor még nincs elég matid teleportálni.
-
Én Musket/Rapiert használok, rapier mellett a Musket gyengébbnek tűnik jóval DPSben. Ami előnye van az az, hogy egyrészt sokkal gyorsabb a lövedék és sokkal kisebb az esése, mint a Bow esetén. Ha mass PVP van, akkor azért a Powder Burn és Shooter's stance nagyon jól jön, utóbbival jól lehet sorozni. Illetve én szeretem a sticky bombot is.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
De a bot mit csinál? Elég komolex ebben a játékban farmolás, mert nagyon gyorsan életed a súlyhatárt, plusz a node/oreok se rgy helyen vannak és változik a méretük is. Ha meg a nodera sétál a bot, akkor nem fogja tudni kiszedni.
Mondjuk igény az biztos lesz botokra, mert rengeteg nyersanyag kell és némelyiket elég trükkös megszerezni.
Afk futást láttam én is rengeteget, lehet közel se lenne ennyie problémás a bejutás, ha nem tartaná bent a karakterét egy csomó ember afk közben. De talán jövő héten változik majd, nálunk a company vezetősége is pedzegeti, hogyha nem változik a dolog, akkor lépünk a szerverről.
-
Ti is a Muspelheim-en vagytok? Maradtok is ott?
Kis szösszenet: ugye tegnap írtam, hogy a BA osztotta az észt, hogy mekkora királyok és mindenkinek szívesen, hogy a szerver 30%-a nekik köszönhetően olcsóbban craftol, stb. Na, mára a lvl 1-25ös területen/városnál már 1.6x és 1.2x-3es lett a craft és a refine (ez high/med tax rate). Tipikus magyar csoda, ami 3 napig tartott - szó szerint -.

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha van koncepció, hogy hova, akkor lehet én is atmennék.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, én ránéztem és kb. a 2/3-a low most, kb. 10-15 van ami high, a többi med.
-
válasz
Hexarius
üzenetére
Ma már ment a toxic duma a faction chaten, egyfelől a BA osztotta az észt, hogy mekkora királyok és mindenkinek szívesen, hogy a szerver 30%-a nekik köszönhetően olcsóbban craftol, stb., mert akkora hc profik. A masik oldal meg azt mondta, hogy 3 nap után lehet nem kéne ennyire döngetni a mellüket, meg amúgy az adót azért szedik szépen...
-
-
-
-
válasz
tonermagus
üzenetére
Elvileg twitter szerint pár héten belül lesz lehetőség transzferre, régiótól függetlenül.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, az is mellékes, hogy abban a korban kevesebben tudtak úszni, főleg páncélban és két fegyverrel. Én csak arra lennék kíváncsi, hogyha ennyire nem jön be a kollégának, akkor miért van itt és miért nézeget róla infókat.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja, lesz helyette sok refund.

-
-
Na, Black Armyt már reportolták a név miatt.. Páran írtuk nekik, hogy esetleg nézzenek már utána a történelemkönyvekben, hátha meglepődnek, hogy az BLM előtt is volt már ilyen, de hát fölöslegesen...
-
Chatről:
- We need more turkey.
- No no, no pls, less turkey.
- I mean turkey, no Kebabs...
-
Shopban egyébként egész jól visszafogták magukat, bár a housing cuccoknak rendes ára van és az azért tud előnyt adni.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
HoT óta van raid, az valamikor 2015-ben jelent meg, Fractal talán régebb óta, a Strike pedig PoF óta, de az is már elég régen kijött. A különbség nem a nehézségben van, a kulcsszó a vertical/horizontal gear progression alatt kell keresni. NWben is bőven lesz farmolás az endgame gearhez, mert itt még a dungeon kulcsokat is craftolni kell majd.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
GW2nek melyik része nem PvE? A raid, a fractal vagy a strike missiönök? Bőven több kihívást jelent, mint wowban a flexi raidek.
BDOra én pont 0 Ftot költöttem, amire kellett az a játék, arra bőven jó volt így is.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ez nem igaz, csak megfelelő játékot vagy célt kell választani. Én 2 gyerek és meló mellett is tökéletesen elvoltam GW2vel és BDOval is. Itt sem lesz másképp, ha otthon vagyok a gyerekekkel, nincs játék, csak ha alszanak. Nem leszek top1 player, de nem is érdekel, kis ügyességgel a legtöbb játékban így is bőven átlag fölé lehet érni, csak nem az első két hétben.
-
Mondjuk nekem az nem tetszett a BAval kapcsolatban, hogy még meg sem jelent a játék, de már egy közepesen béna logóra építve merchandise cuccokat kezdenek értékesíteni. Illetve a shop még nem indult el, de akkor is. Értem én, hogy majd ők lesznek a nagy összetartó erő, de na... Őszintén megmondom, örülök, hogy végül nem oda kerültem be, nekem már a streamek is kicsit sok volt, amit néztem, ez végtére is egy játék és a főnökömmel nem beszélek a melóról.

-
válasz
mikromanus
üzenetére
Na, ez meglepő indulás, de valahol logikus. Kénytelen leszek melóba is letölteni, hogy stoppoljam a karakter nevet.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Szerintem engedd el. A játékmenet nagyon elmarad már a mai követelményektől, még akkor is, ha anno nagyon jó kis játék volt. Én belelendültem anno, aztán kicsit belegondoltam, hogy anno milyen volt és azt én már nem akarnám csinálni.
-
válasz
mikromanus
üzenetére
-
válasz
mikromanus
üzenetére
Na igen, a vég nem válik vízzé.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Napelem
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)