Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

válasz ldave #93 üzenetére

Május:

A hónap nálam két játékról szólt. Befejeztem a Clair Obscur: Expedition 33-at. Ez alatt a fő sztorit és pár mellékes feladatok értek, nem maxoltam ki teljesen még. Lehet egyszer majd folytatom, mert van még 2-3 pálya, amit nem is néztem meg, de egyelőre elég volt ennyi. Tényleg fantasztikus játék, szinte minden téren, ott lesz a helye az év végi top5-ben, az szinte biztos, de azért nem adom még meg neki az első helyet.

Ezek után így a Switch 2-re és a Strand Type Game 2-re várva nem akartam komolyabb új játékba kezdeni, helyette inkább kerestem valamit a backlogból és jutottam el az FF XVI dlc-khez. Az első, az Echoes lényegében egy dungeon crawl, pár érdekes új felszereléssel és egy 10/10-es boss harccal a végén. A fő nehézség az első egy óra volt, bő két év kihagyással visszarázódni a játékmenetbe. A második dlc jóval nagyobb, egy teljes új zóna és dungeon, új eikon harccal és képességekkel. Ennek is voltak jó részei, pont az utolsó harc kevésbé, volt pár nagyon olcsó game over megoldás benne. De összességében jó volt kicsit visszatérni Clive történetéhez.

Ezek után a Control-t vettem elő, PS5-ön a "remaster" kiadást, az alap játékot már PS4-en játszottam (kevés platináim egyike), itt is a két dlc-t gondoltam végigjátszani, de sajna nem tudtam a régi mentést betölteni, így előröl kezdtem újra és hát beleszerettem megint :) Ez nekem egy 10/10-es játék még mindig, imádom úgy ahogy van. Kb. felénél vagyok, szóval még pár estére kellemes szórakozás lesz.

Amúgy meg mindjárt Switch 2, azon első körben a két Zeldát (BotW és TotK) szeretném újra játszani és folytatni, a BotW-ot én még WiiU-n játszottam, a TotK meg szégyenletes módon félbemaradt nála, de most majd a 60fps, 1080p csoda visszaránt :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés