- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Május:
A hónap nálam két játékról szólt. Befejeztem a Clair Obscur: Expedition 33-at. Ez alatt a fő sztorit és pár mellékes feladatok értek, nem maxoltam ki teljesen még. Lehet egyszer majd folytatom, mert van még 2-3 pálya, amit nem is néztem meg, de egyelőre elég volt ennyi. Tényleg fantasztikus játék, szinte minden téren, ott lesz a helye az év végi top5-ben, az szinte biztos, de azért nem adom még meg neki az első helyet.
Ezek után így a Switch 2-re és a Strand Type Game 2-re várva nem akartam komolyabb új játékba kezdeni, helyette inkább kerestem valamit a backlogból és jutottam el az FF XVI dlc-khez. Az első, az Echoes lényegében egy dungeon crawl, pár érdekes új felszereléssel és egy 10/10-es boss harccal a végén. A fő nehézség az első egy óra volt, bő két év kihagyással visszarázódni a játékmenetbe. A második dlc jóval nagyobb, egy teljes új zóna és dungeon, új eikon harccal és képességekkel. Ennek is voltak jó részei, pont az utolsó harc kevésbé, volt pár nagyon olcsó game over megoldás benne. De összességében jó volt kicsit visszatérni Clive történetéhez.
Ezek után a Control-t vettem elő, PS5-ön a "remaster" kiadást, az alap játékot már PS4-en játszottam (kevés platináim egyike), itt is a két dlc-t gondoltam végigjátszani, de sajna nem tudtam a régi mentést betölteni, így előröl kezdtem újra és hát beleszerettem megint
Ez nekem egy 10/10-es játék még mindig, imádom úgy ahogy van. Kb. felénél vagyok, szóval még pár estére kellemes szórakozás lesz.
Amúgy meg mindjárt Switch 2, azon első körben a két Zeldát (BotW és TotK) szeretném újra játszani és folytatni, a BotW-ot én még WiiU-n játszottam, a TotK meg szégyenletes módon félbemaradt nála, de most majd a 60fps, 1080p csoda visszaránt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged