- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
2025 május
Vettem:
Final Fantasy XVI (PS5)
Befejeztem és eladtam:
Befejeztem:
Eladtam:
Death Stranding - Director's Cut (PS5)
Assassins Creed Mirage (Launch Edition) (PS5)
Octopath Traveller (Switch)
Kingdom: New Lands (Switch)
Mario+Rabbids: Sparks of Hope (Gold Edition) (Switch)
Wasteland 2 Director’s Cut (Switch)
Trials of Mana (Switch)
Stern Pinball Arcade (Switch)
Sega Megadrive Classics (Switch)
Atari 50: The Anniversary Celebration (Steelbook) (Switch)
Detective Pikachu Returns (Switch)
Prince of Persia: The Lost Crown (Switch)
Axiom Verge Multiverse Edition (Switch)
Asterix and Obelix XXL 2 Collectors’ Edition (Switch)
Spec Ops The Line (Xbox 360)
Aliens Dark Descent (PS5)
Prince of Persia: The Lost Crown (PS4)
LEGO Worlds (PS4)
Dying Light (PS4)Aktívan a Doom: The Dark Ages (PC GP) és GOW Ragnarök (PS5) megy, ezek miatt vár PC GP-ban az Indiana Jones és a Jedi Survivor...
Összesen a hónapban: -18
---------------------------
Éves összes: -11 -
ldave
félisten
Május:
A hónap nálam két játékról szólt. Befejeztem a Clair Obscur: Expedition 33-at. Ez alatt a fő sztorit és pár mellékes feladatok értek, nem maxoltam ki teljesen még. Lehet egyszer majd folytatom, mert van még 2-3 pálya, amit nem is néztem meg, de egyelőre elég volt ennyi. Tényleg fantasztikus játék, szinte minden téren, ott lesz a helye az év végi top5-ben, az szinte biztos, de azért nem adom még meg neki az első helyet.
Ezek után így a Switch 2-re és a Strand Type Game 2-re várva nem akartam komolyabb új játékba kezdeni, helyette inkább kerestem valamit a backlogból és jutottam el az FF XVI dlc-khez. Az első, az Echoes lényegében egy dungeon crawl, pár érdekes új felszereléssel és egy 10/10-es boss harccal a végén. A fő nehézség az első egy óra volt, bő két év kihagyással visszarázódni a játékmenetbe. A második dlc jóval nagyobb, egy teljes új zóna és dungeon, új eikon harccal és képességekkel. Ennek is voltak jó részei, pont az utolsó harc kevésbé, volt pár nagyon olcsó game over megoldás benne. De összességében jó volt kicsit visszatérni Clive történetéhez.
Ezek után a Control-t vettem elő, PS5-ön a "remaster" kiadást, az alap játékot már PS4-en játszottam (kevés platináim egyike), itt is a két dlc-t gondoltam végigjátszani, de sajna nem tudtam a régi mentést betölteni, így előröl kezdtem újra és hát beleszerettem megint
Ez nekem egy 10/10-es játék még mindig, imádom úgy ahogy van. Kb. felénél vagyok, szóval még pár estére kellemes szórakozás lesz.
Amúgy meg mindjárt Switch 2, azon első körben a két Zeldát (BotW és TotK) szeretném újra játszani és folytatni, a BotW-ot én még WiiU-n játszottam, a TotK meg szégyenletes módon félbemaradt nála, de most majd a 60fps, 1080p csoda visszaránt
-
Guitar14
senior tag
2025 Május:
Vásárlások -2
Test Drive Unlimited (Xbox 360)
Robocop Rogue City (Xbox Series X)
Végigjátszások 0
-
Eladások +1
Tony Hawk's Pro Skater 4 (PS2)
[Havi: -1]
[2025 Összesen: -9]
Hónapban sokat F1-eztem Xboxon és a unokatesóm (akivel Home-olva vagyok) megvette a GTA remastered trilógiát így kiélveztem 60 FPS-el a régi GTA-kat.Meg PS4-en Uncharted Lost Legacy-t játszottam.
Megvettem a Robocopot végre ebben a 90%-os akcióban de majd később kerül terítékre, de kipróbálva nagggyyyyon jó az első benyomás, mosolyogtam a zenén az introban.
THPS4-et eladtam a remakekre készülve, illetve megvettem a Test Drive Unlimitedet mert megjött a kedvem hozzá, anno rongyosra játszottam PC-n. -
Ja, elég nagy szerencsém volt vele, bár ahogy utána még láttam feltűnni egy példányt a Hardveraprón. Nem tudom, hogy ezek hol bujkáltak eddig.
A Saint's Row sokkal több és jobb is lehetett volna, és teljesen megértem, hogy miért nem tetszik az embereknek, szerintem csak jó hangulatban kapott el. Előtte már kétszer próbálkoztam a játékkal, és olyankor nem jött be annyira. A többi rész kimaradt, bár szerintem egyszer végig fogom játszani a 3-4-et PS-en.
-
2025 május
Hónap elején végigjátszottam a High on Life-ot, ez egy elég elborult cím, de tetszett. Jó poénok vannak benne, élvezetes a gunplay, én a pálya design-al nem voltam mindig kibékülve, de összességében egy pozitív élmény volt. Ezen kívül Switchen lemet a SteamWorld Quest. Őszintén szólva nekem a franchise-ból eddig ez a legkevésbé kedvenc, a Dig1-2, Heist jobban bejöttek. Most a Skyrim pörög, egy ~22 órát sikerült is beletennem már, pár napig amíg több időm volt ráfüggtem kicsit. Aztán most hetek óta zéró játék, nincs rá időm. Ennek ellenére azért vettem pár játékot, egy kihagyhatatlan csomagajánlat részeként
Vásárlás:
Dragon's Dogma 2 (PS5)
Dying Light 2 Stay Human (PS5)
Star Wars Outlaws (PS5)
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Upgrade (PS5)
Végigjátszás:
High on Life (PS5)
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech (Nintendo Switch)Eladás:
-Havi összes: -2
2025 összes: -1 -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #98 üzenetére
2025. Április
Vásárlás: -10
• The Thaumaturge - Deluxe Edition (Humble Choice May 2025)
• Amnesia: The Bunker (Humble Choice May 2025)
• Evil West (Humble Choice May 2025)
• Shadow Gambit: The Cursed Crew (Humble Choice May 2025)
• Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (Humble Choice May 2025)
• STAR WARS: Bounty Hunter (Humble Choice May 2025)
• Ultros (Humble Choice May 2025)
• Corpse Keeper (Humble Choice May 2025)
• 15 in 1 Family Games Mega Collection (Nintendo Switch)
• The Sherlock Holmes Collection (Gamesplanet UK)Végigjátszások/Eladások: 3
• Doors Paradox (Epic)
• Deliver at All Costs (Epic)
• Builder Simulator (Steam)Havi összes: -7
Előző havi állás: -27
----------------------------------
Összesen: -34
A Clair Obscure: Expedition 33 játékkal kezdtem el játszani, nagyon tetszik is, de nem volt folyamatosan időm leülni elé, csak úgy rövid időkre pedig nem akartam elindítani. Ráadásul néha nem is volt elég agyam, akkor meg csak valami gyagyaságot akartam bekapcsolni. Így inkább apró logikai játékokkal játszottam, mint a Doors Paradox vagy a Station to Station játék, vagy valami agyament állattsággal vagy puttyogtatóssal, mint a Deliver at All Costs vagy a Star Wars Battlefront 2. Pár játékot be is fejeztem, nagy katarzis nem volt bennük. A jövő hónap már nyár, költözés... kíváncsi vagyok mit fogok felmutatni költésen kívül. Apropó, valszeg szakítok a Humble Choice-szal is és így talán lesz pozitív időszakom is -
Bad Pritt
félisten
2025 május
Vásárlás:
- Elden Ring: Nightreign (PS5, digitális)
- Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition (PS5, digitális)Végigjátszás:
- The Last of Us Part II Remastered (PS5, platina): No Return trófeák és a Grounded van még hátra. Kis pihi, aztán jöhet a 100%.
Pörgött mellette a Nightreign az utóbbi napokban, meglepően addiktív, jobban élvezem, mint a másik DLC-t tavaly. Vannak hibái, hosszútávon szerintem ki fog kopni nálam is, de ezek a 40-50 perces körök pont ideálisak és jó a lore is a világ mögött. Duo hiányáért kár.
Eladás:
-Havi összes: -1
2025 összes: -2 -
RangerFox
veterán
válasz
RangerFox #89 üzenetére
Május
Vettem:
- Elden Ring: NightreignVégigjátszottam:
- Forza Horizon 5
- The Last of Us Part I
- Silent Hill: Short MessageJúniusban igyekszem jobban elmerülni a Nightreign világában, egyelőre felemás benyomásaim vannak róla. Továbbá ha minden jól megy, akkor jut nekem is Switch 2-ből, így az időm nagy részét az arra érkező játékok fogják elvenni. Nagyon kíváncsi vagyok már rá. Valamint a hónap végén érkezik a Death Stranding 2 is, jó hónap lesz.
Eddig -1 pontom van idén.
-
2025 május
Vettem:
- Batman: Arkham Origins - Blackgate (PS Vita) -1
⁃ X-Men Origins: Wolverine (PS3) -1
- Tomb Raider I-III Remastered (PS5) -3
- Just Cause 4 Gold Edition (PS4) 0 - már platina PSPlusból
- Ryse: Son of Rome (Steam) -1
Végigjátszottam:
- Saint's Row (2022) (PS5) 0 - PSPlus
- Mafia II (PS3) +1
Bár a havi statisztika nem ezt mutatja, gaming szempontból erős volt a hónapom. Egyrészt egy aukción jó áron sikerült lecsapnom a PS Vitás Batman játékra, amit 2013-ban már végigjátszottam és nagyon szerettem, másrészt egyszercsak teljesen random szembe jött velem a PS3-as unikornis, a híres Wolverine játék. Ezen felül sikerült behúznom egy Tomb Raider I-III Remasteredet, Steamdeckre a Ryse-t, valamint a Just Cause 4-ből egy teljes kiadást digitálisan. Bár a játék már platina, a DLC-k még hátravoltak, és amúgy is kiszedték a PSPlus katalógusból, így bár a single player játékokat inkább lemezen szeretem birtokolni, 8 £-t megért a pakk. És amúgy sem annyira jó játék, hogy a polcomon akarjam tudni...Végig csak az utált Saint's Row rebootot játszottam, amit a végére nagyon megszerettem. Az elején nyögvenyelősen indult a dolog, de egyszer csak elkapott a gépszíj, és meg se álltam a platináig, beleértve a DLC-k maxolását is.
Ezen felül befejeztem a Mafia II-t, ami azért volt vicces élmény, mert se az első résszel nem játszottam soha, és a 2018-ban elkezdett mentésemet folytattam. Nagyon bejött ez is, főleg az autók sérülésrendszere és a fegyverek kezelése miatt, de tervezem a teljes trilógia PS4-es változatának a végigjátszását, amint le tudok csapni egy példányra.Ezen felül játszottam még, de nem fejeztem be PS Vitán a Batmant, PS3-on a Wolverine végén járok, PS5-ön a Dead Island 2-t fejezzük be lassan öcsémmel, valamint a feleségemmel a Cult of the Lambet játszuk esténként.
Június második felében nyaralni készülünk, úgyhogy a havi tervem max annyi, hogy befejezzem a fentieket, bár lehet, hogy még annyi se fog összejönni. Mondjuk nem sietek sehova.
Idei összesített: -3
Elmúlt év összesített: -85 -
l.skywalker
titán
válasz
Guitar14 #108 üzenetére
Én backlog követésre az expophase-t, oda a javát magától importálta:
dreynreh's profile - Exophase.com -
Guitar14
senior tag
válasz
Bad Pritt #101 üzenetére
Én a Gameye-t használom, kb. 3 éve írtam be a kompett gyűjteményem, volt több óra mire felment minden, azóta napra készen tartom. Ami tetszik nekem benne, hogy bevihetem mennyiért vettem, mennyiért mennek átlagba ebayen most és az állapotát is feltűntethetem ha fizikai kiadás. Ott is van ilyen jelölés hogy végigjátszottam-e vagy sem (bár én azt nem töltöm, a végigjátszásaimat valamiért excelbe rögzítem)
-
Bad Pritt
félisten
Rámtalált Play Store-ban az IGN Playlist nevű appja, gyorsan le is szedtem és nagyjából belaktam, elég patent backlog kezelésre, van benne HLTB integráció, meg még pár hasznos apróság. Nem tudom, hányan ismeritek, de nálam ki is váltotta az excelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged