- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #98 üzenetére
2025. Április
Vásárlás: -10
• The Thaumaturge - Deluxe Edition (Humble Choice May 2025)
• Amnesia: The Bunker (Humble Choice May 2025)
• Evil West (Humble Choice May 2025)
• Shadow Gambit: The Cursed Crew (Humble Choice May 2025)
• Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (Humble Choice May 2025)
• STAR WARS: Bounty Hunter (Humble Choice May 2025)
• Ultros (Humble Choice May 2025)
• Corpse Keeper (Humble Choice May 2025)
• 15 in 1 Family Games Mega Collection (Nintendo Switch)
• The Sherlock Holmes Collection (Gamesplanet UK)Végigjátszások/Eladások: 3
• Doors Paradox (Epic)
• Deliver at All Costs (Epic)
• Builder Simulator (Steam)Havi összes: -7
Előző havi állás: -27
----------------------------------
Összesen: -34
A Clair Obscure: Expedition 33 játékkal kezdtem el játszani, nagyon tetszik is, de nem volt folyamatosan időm leülni elé, csak úgy rövid időkre pedig nem akartam elindítani. Ráadásul néha nem is volt elég agyam, akkor meg csak valami gyagyaságot akartam bekapcsolni. Így inkább apró logikai játékokkal játszottam, mint a Doors Paradox vagy a Station to Station játék, vagy valami agyament állattsággal vagy puttyogtatóssal, mint a Deliver at All Costs vagy a Star Wars Battlefront 2. Pár játékot be is fejeztem, nagy katarzis nem volt bennük. A jövő hónap már nyár, költözés... kíváncsi vagyok mit fogok felmutatni költésen kívül. Apropó, valszeg szakítok a Humble Choice-szal is és így talán lesz pozitív időszakom is -
l.skywalker
titán
válasz
Guitar14 #108 üzenetére
Én backlog követésre az expophase-t, oda a javát magától importálta:
dreynreh's profile - Exophase.com -
l.skywalker
titán
2025. Április
Vásárlás: -9
• Tomb Raider 1-3 Remastered (Humble Choice April 2025)
• Dredge (Humble Choice April 2025)
• Aliens Dark Descent (Humble Choice April 2025)
• 1000xRESIST (Humble Choice April 2025)
• Nova Lands (Humble Choice April 2025)
• Diplomacy is Not an Option (Humble Choice April 2025)
• Distant Worlds 2 (Humble Choice April 2025)
• Nomad Survival (Humble Choice April 2025)
• Forgotton Anne (Nintendo Switch)Végigjátszások/Eladások: 3
• Prince of Persia: The Lost Crown (PS5)
• The Legend of Zelda: A Link to the Past (Nintendo Switch)Havi összes: -7
Előző havi állás: -20
Összesen: -27
A hónap első felében befejeztem a Prince of Persia-t PS5-ön. Korábban játszottam már a demóval és már akkor éreztem, hogy jó lesz, nem is csalódtam, de nem nehéz fokozaton játszottam és nem is maxoltam ki. Egy nyugis végigjátszás volt. Az A Link of the Past-et is elkezdtem párhuzamosan, abból is a SNES verziót Switchen, mert érdekel a Zelda játékok világa, vonala és eléggé beszippantott. Az egész játék nagyon ötletes ahogy fel van építve. Eléggé nehéz is, de megvannak azok a dolgok amikkel lehet rajta könnyíteni. Benne van életem legjobb játékai között. Ennek felbuzdulva elkezdtem a GameBoy Color verzióját a Link's Awakeningnek, ezen érezni azért, hogy régebbi darab, de hordozza a hasonló elemeit a játéknak. PC-n nem nagyon tervezek mostanság nagyon játszani, esetleg a Destiny 2-ben ha van valami, de PS5-ön szeretném a Sony exkluzívok végigjátszását ill. a PS Plusban megjenelő játékokat. -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #63 üzenetére
2025. Március
Vásárlás: -9
• Pacific Drive (Humble Choice March 2025)
• Homeworld 3 (Humble Choice March 2025)
• Wild Hearts (Humble Choice March 2025)
• Tales of Kenzera: ZAU (Humble Choice March2025)
• Gravity Circuit (Humble Choice March 2025)
• Sir Whoopass: Immortal Death (Humble Choice March2025)
• Racine (Humble Choice March2025)
• Cavern of Dreams (Humble Choice March2025)
• Helldivers Digital Deluxe Edition (Indiegala)Végigjátszások/Eladások: 3
• Ghost of Tsushima (PS5)
• God of War (PS5)
• Kirby and the Forgotten Lands (Nintendo Switch)Havi összes: -6
Előző havi állás: -14
Összesen: -20Tartalmasan telt a hónap és végre nem csak a vásárlások terén. Ami az utóbbit illeti, a Humble Bundle oldalán megint és még mindig van akciós Choice előfizetésem, ami teljes egészében tönkreteszi a +/- arányomat, de jó áron van (6,5€) és mindig van 1-2 cím ami tetszik, ráadásul a hörcsögöt is eteti, mert az elmúlt ~ fél évben a kapott havi 8 címből összesen 1-2 volt korábban meg, mind új elem a hörcsöglistán. Ezen felül megvettem a Helldivers Digital Deluxe kiadását. A második résszel játszottam sokat, ki akartam próbálni az első részt is és most elég jó akcióban volt.
Ami a játszott oldalt illeti, az örök állandó Destiny 2-t már szinte teljes egészében elhagytam, rossz szerető lettem, de egyszerűen nincs kedvem leülni elé. 1-2 alkalommal ismerősökkel beléptem raidelni ill. a szezonális sztorit csinálni, de egyre kevésbé tudom rávenni magam. Helyette belevetettem magam a frissen megszerzett PS Plus Extra kínálta tartalomba és végigvittem a Ghost of Tsushimát ~70 óra alatt. Engem teljesen lenyűgözött, mind a sztori, mind a gameplay, mind a körítés. Egy nekem való, tartalmas élmény volt. Ha már PS akkor gondoltam nem csalódhatok a God of War-ban sem és habár az összesített élményt jónak mondanám, de valahogy mégis kicsit felemásak az érzéseim. Maga a sztori tetszett, az is, hogy végre nem egy open world világ és a lineáris vezetés is kellemes volt. A gameplay is tetszett, főleg, miután ráéreztem Kratos és a fiú tulajdonságaira. De miután végeztem a sztorival, utána szembesültem vele, hogy a játék nagy része még hátravan és igazából van amit "farmolni" kellene, hogy elég erős legyek ahhoz, hogy más részeit a játéknak elérhessek. Egy rövid ideig csinálgattam, de végül félretettem és azt mondtam, hogy ennyi volt.
És ez pont annyira fárasztott ki, hogy azóta nem is volt kedvem leülni a PS elé, (Pontosabban el akartam kezdeni a legújabb Prince of Persia-t, mert bekerült a katalógusba, de probléma van az Ubi fiókomhoz kötött PS fiókkal és amíg ezt nem bogozza ki a Support, nem fogok belekezdeni. (Vicces, hogy 6 napja adtam fel ticketet az Ubisoft ügyfélszolgálatán ezzel kapcsolatban, azóta nuku válasz)) hanem folytattam Switchen a Kirby and the Forgotten Lands-et és sikerült is végigjátszanom. Összesen több, mint 20 órát játszottam vele, minden területen minden pályát maximumra lehoztam. Nagyon pozitív csalódás számomra az egész játék. Az elején egy kis gyerekes platformernek tűnik, de ahogy haladt a játék, úgy lett egyre izgalmasabb és összetettebb, a végső része pedig kifejezetten izgalmas lett. Fel is ajánlotta 2-3 alkalommal, hogy vegyem vissza a nehézséget, de végül csak legyűrtem.Mivel tervezem játszani áprilisban? Switchen elkezdtem a The Legend of Zelda: A Link to the Past-et, eddig 1 óra után tetszik. A héten startol a Destiny 2 harmadik epizódjának utolsó felvonása, amivel az egész éves történet végigjátszható lesz. Azt is szeretném megismerni. Ill. PS-en ha megjavul az Ubi fiókom, akkor a PoP, ha nem akkor nagy valószínűséggel a The Last of Us első részét fogom elővenni.
Játékprofilom: dreynreh's profile - Exophase.com
Játékaim: Drey's List -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #42 üzenetére
2025. Február
Vásárlás: -10
• Immortals of Aveum (Humble Choice February 2025)
• Trepang2 (Humble Choice February 2025)
• Total War: PHARAOH DYNASTIES (Humble Choice February 2025)
• Fabledom (Humble Choice February 2025)
• Griftlands (Humble Choice February 2025)
• Tales & Tactics (Humble Choice February 2025)
• Naheulbeuk's Dungeon Master (Humble Choice February 2025)
• My Little Universe (Humble Choice February 2025)
• PS+ Extra 1 év
• Rocksmith 2014 Edition REMASTERED (Steam)Végigjátszások/Eladások: 1
• Marvel's Spider-Man: Miles MoralesHavi összes: -9
Előző havi állás: -5
Összesen: -14
A PS5 továbbra is teljes erővel leköt. A Spider-man után rögtön kijátszottam a Miles-Moralest. Érezhetően rövidebb volt, de a sztori tetszett és a játékmenetben is néhány újdonság volt. A következő Spider-man rész nincs még meg, majd egyszer az lesz a következő amivel játszani fogok. De a PS exkluzív vonal megtetszett, így előfizettem 1 éves PS+ Extrára és azonnal elkezdtem a Ghost of Tsushimát. ~40 óra után is végtelenül élvezem. A történet, a látvány, a játékmenet magával ragadt, egyedül a kameranézet zavar néha, de minden más kárpótol ezért. Nem is nagyon látok túl most ezen, szegény Witcher 2 teljesen megállt, a Kingdom Come Deliverance 2-t letöltöttem, megnéztem, hogy fut PC-n, konstatáltam, hogy jól. 1-2 alkalommal beléptem Destiny 2-be is és ha épp nem volt kedvem felkelni a Switchen folytattam kicsit a Kirby and the Forgotten Land-et is. De a terv az, hogy most PS-en a következő időszakban amit tudok kijátszok. -
-
l.skywalker
titán
2025. Január
Vásárlás: -8
• Against the Storm (Humble Choice January 2025)
• Beneath Oresa (Humble Choice January 2025)
• Blasphemous 2 (Humble Choice January 2025)
• Boxes: Lost Fragments (Humble Choice January 2025)
• Dordogne (Humble Choice January 2025)
• Fort Solis (Humble Choice January 2025)
• Jagged Alliance 3 (Humble Choice January 2025)
• The Pegasus Expedition (Humble Choice January 2025)
• PS5 Slim DigitalVégigjátszások/Eladások: 3
• Astro's Playroom (PS5)
• Marvel's Spider-man Remastered (PS5)
• Bónusz 1Havi összes: -5
Előző havi állás: -
Összesen: -5
Hatalmas elhatározásokkal kezdtem az évet, ami az első napokban rögtön megbukott, amikor is "hozzám került" egy PS5 Slim Digital. Új gép, új élmények, így az előző hónapban javarészt ezzel játszottam. Az Astro's Playroom-ba épp csak bele akartam nézni, de végül végigjátszottam. A PS-en leginkább a Spider-man játékok érdekeltek, egy ismerősön keresztül az első rész felújított változatát ki is próbáltam és hát ahogy az szokott lenni, valahogy platina lett. Nagyon tetszett, valahogy egy kis idő után érezni lehetett, hogy nekem való játék. Tartalmazta a DLC-ket is, azokat is letoltam és elkezdtem egy New Game +t is, ez folyamatban van. Szintén fiókmegosztással a Demon's Souls-ba is belekezdtem, de erről inkább nem beszélnék. A PS előtti időkből így teljesen félbemaradt a Witcher második része és Switchen a Kirby and the Forgotten Land. Utóbbival egy picit játszottam egyik nap, de nem számottevően, haladásom nagyon nincs benne.Most ezekkel játszok:
- Spider-man: Marvel's Spider-man: Miles Morales
- The Witcher 2: Assassins Of Kings - Enhanced Edition
- Kirby and the Forgotten LandAmikkel tervezek játszani:
Holnap jelenik meg a Kingdom Come Deliverance 2, amit még augusztusban előrendeltem. Tervezem, hogy megnézem majd, de valószínűbb, hogy előbb egy első rész végigjátszás lesz a következő hónapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged