- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
2025 május
Vettem:
- Batman: Arkham Origins - Blackgate (PS Vita) -1
⁃ X-Men Origins: Wolverine (PS3) -1
- Tomb Raider I-III Remastered (PS5) -3
- Just Cause 4 Gold Edition (PS4) 0 - már platina PSPlusból
- Ryse: Son of Rome (Steam) -1
Végigjátszottam:
- Saint's Row (2022) (PS5) 0 - PSPlus
- Mafia II (PS3) +1
Bár a havi statisztika nem ezt mutatja, gaming szempontból erős volt a hónapom. Egyrészt egy aukción jó áron sikerült lecsapnom a PS Vitás Batman játékra, amit 2013-ban már végigjátszottam és nagyon szerettem, másrészt egyszercsak teljesen random szembe jött velem a PS3-as unikornis, a híres Wolverine játék. Ezen felül sikerült behúznom egy Tomb Raider I-III Remasteredet, Steamdeckre a Ryse-t, valamint a Just Cause 4-ből egy teljes kiadást digitálisan. Bár a játék már platina, a DLC-k még hátravoltak, és amúgy is kiszedték a PSPlus katalógusból, így bár a single player játékokat inkább lemezen szeretem birtokolni, 8 £-t megért a pakk. És amúgy sem annyira jó játék, hogy a polcomon akarjam tudni...Végig csak az utált Saint's Row rebootot játszottam, amit a végére nagyon megszerettem. Az elején nyögvenyelősen indult a dolog, de egyszer csak elkapott a gépszíj, és meg se álltam a platináig, beleértve a DLC-k maxolását is.
Ezen felül befejeztem a Mafia II-t, ami azért volt vicces élmény, mert se az első résszel nem játszottam soha, és a 2018-ban elkezdett mentésemet folytattam. Nagyon bejött ez is, főleg az autók sérülésrendszere és a fegyverek kezelése miatt, de tervezem a teljes trilógia PS4-es változatának a végigjátszását, amint le tudok csapni egy példányra.Ezen felül játszottam még, de nem fejeztem be PS Vitán a Batmant, PS3-on a Wolverine végén járok, PS5-ön a Dead Island 2-t fejezzük be lassan öcsémmel, valamint a feleségemmel a Cult of the Lambet játszuk esténként.
Június második felében nyaralni készülünk, úgyhogy a havi tervem max annyi, hogy befejezzem a fentieket, bár lehet, hogy még annyi se fog összejönni. Mondjuk nem sietek sehova.
Idei összesített: -3
Elmúlt év összesített: -85 -
2025 április
Vettem:
- Guild Wars: Eye of the North (Steam) -1
⁃ Quantum Break (Steam) -1Végigjátszottam:
- Gran Turismo 7 (PS5) +1
- Oxenfree (Switch) +1
- Robocop (PS5) 0 - PS+-ból van meg
- Oxenfree II (Switch) +1A hónap elején befejeztem a GT7 sztori módját, valamint a játék trófeáinak a nagy részét is, úgyhogy befejezettnek tekintem a játékot. A platinán elgondolkoztam a jogsik nehézsége miatt, de szerintem erre max majd később fog csak sor kerülni, mert egyelőre elég volt az autók vrümmögéséből.
Switchen végigjátszottam az Oxenfree mindkét részét, amik nagyon tetszettek, valamint lenyomtam PS5-ön a Robocopot, ami szintén bejött, pedig a filmet nem szerettem anno gyerekként, szóval még csak a nosztalgiára sem lehet fogni.Volt két vásárlásom is, egyrészt az Eye of the North kapott egy nagyobb akciót, így a Guild Wars 1 kollekcióm teljes lett (már csak a játékhoz kellene időt találnunk), valamint a pozitív Deckes tapasztalatok miatt behúztam a Quantum Breaket, amivel mindig szemeztem, és nagyon sajnáltam, hogy nem volt PS-en. Szívesebben játszanám nagyobb képernyőn, de szegény ember vízzel főz.
Jelenleg a 2022-es Saint's Row pörög a PS5-ön, valamint elkezdtem Decken a Baldur's Gate 3-at, miután volt egy élő DnD játékunk, de egyelőre még annyi egyéb dologgal kell foglalkoznom, hogy nem volt időm jobban belemerülni abba.
Újra átnéztem az elmúlt öt évben vásárolt játékaim listáját, és rájöttem, hogy jó pár címet kihúzhatok róla, amiket archiválás címszóval vettem meg anno (pl. a Prince of Persia trilógia Steamre, amit PS3-on már platináztam), így pár elemmel csökkent a backlog, valamint az öcsémnek vettünk egy PS5-öt a szülinapjára, így a tervek szerint május közepétől a PS5-ös coop játékokat is tudom játszani.
Idei összesített: +2
Elmúlt év összesített: -79 -
2025 március
Vettem:
- Beat Cop (Steam) 0 - már megvan iOS-en
- Resident Evil 4 (PS4) -1
- GTA Definitive Trilogy (PS4) -1
- Resident Evil 4 Remake Gold (PS5) -1Végigjátszottam:
- Deus Ex: The Fall (Steam) +1
- Spider-Man 2 (PS5) +1
- Uncharted: Golden Abbys (PS Vita) +1
A hónap elején végigjátszottam a mindenki által elfeledett/sose ismert Deus Ex mobilos spinoffot. Nagyon jó volt, nyilván nem egy Human Revolution/Mankind Devided szinten, de nem tudok belekötni, örülök, hogy nem maradt ki.
Lement a Spider-Man 2 is, ami egynek jó volt, de ugyanaz a bajom van vele, mint az előzőekkel. Élettelen open world és túlságosan színes szagos világ. A fősztori nagyon jó, de a mellékesek dolgok nagyon nem tetszettek, egyszerűen túlságosan gyermekded a világ.
Végül 12 év után ismét lement az Uncharted: Golden Abbys PS Vitán, és minden percét imádtam. Nagyon sajnálom, hogy ez a játék ott ragadt, igazán átportolhatná a Sony.Folyamatban van a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge VR játék, ami tök jó lenne, egy nagy baja van, hogy VR. Nyilván ez nem a játék hibája, de vérző szívvel be kellett látnom, hogy nem való nekem az eszköz, legalábbis a Sony megoldása biztosan nem, mert egyszerűen macerás a használata. Folyamatosan nyomja az orrom, előbb utóbb fixen elmászik a fókusz, és valamiért minden harmadik indításnál újra be kell szkennelnem a szobát, pedig nem mozgattam át a dolgokat. Mindezt azért, hogy játszak vele egy órát, mert utána elég lesz nekem.
Emellett a Prince of Persia: The Lost Crown és a GT7 van folyamatban, áprilisban mindkettőt be fogom fejezni.Vásárlások terén egész jó voltam, bár sok minden volt a kosaramban, de végül csak pár címet húztam be. A Resident Evil 4 mindkét verzióját megvettem, mert egyrészt a feleségemnek csak az 5-höz és a 6-hoz volt szerencséje, és szeretném, ha ő is megtapasztalná a fülsüketítő "Leon! Help meeee!"-ket, másrészt én is 15+ éve játszottam végig utoljára, így a felújítás előtt teszek vele egy kört. A GTA Trilogy-ból PS5-ön már csak a harmadik rész maradt ki, így ha azt végigjátszom, befejezettnek tekintem a trilógiát.
Idei összesített: +1
Elmúlt év összesített: -85 -
Anno rémlik, hogy szemeztem vele valamelyik PC Guru-ban, de valahogy kimaradt. Mondjuk valószínűleg azért, mert az online szerverek miatt ezt kénytelen lettem volna megvenni, akkoriban pedig csak a kalózkodás játszott. A RuneScape előfizetésre is elég sokáig kellett gyűjtögetnem az uzsi pénzemből
-
2025 február
Vettem:
- Dragon's Dogma: Dark Arisen (Steam) 0 - már megvan Switchen
- Borderlands GOTY Enchanced Edition (Steam) -1Végigjátszottam:
- Jedi Power Battles (PS5 )+1
- Broforce (PS4) 0 - PSPlus havi játék volt
- Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) +1
- Haze (PS3) +1
- Enslaved: Odyssey to the West (PS3) +1Az előző hónapban említettem, hogy egy barátommal összeülünk, és lenyomjuk a Jedi Power Battles új kiadását. Ez megtörtént, viszont a játékra sajnos jobbként és hosszabbként emlékeztünk, mint ami volt, emiatt elég hamar végeztünk is vele. Miután körbenéztünk az ajánlott couch coop játékok között, a Broforce került elő, amit még ezer éve kaptunk meg PSPlus-ban, és rengeteg röhögés és sírás között végignyomtuk. Nagyon jó volt, nagyon örülök, hogy előkerült.
Befejeztem a Cyberpunk 2077-et is. Mindent megcsináltam, így 124 órám volt a végén a játékban, ami szerintem pont 80 órával több, mint amennyit érdemelt a játék. Nagyon jó dolgok vannak benne, régen láttam ilyen jó általános írást, cserébe viszont az open world része a legáltalánosabb valami, amit mostanában láttam. A következő rész hátha javul ezen a téren, mert a potenciál benne van a játékban.
A Cyberpunk után valami kisebb kalandra vágytam, így lenyomtam a PS3-as Haze-t, ami 17 éves létére ma is tök jó játék, bár látom, hogy miért bukott be. Nem úgy, mint az Enslaved esetében, ami 2013-ban játszottam, és akkor sem értettem, hogy mi volt a játék bukásának az oka, és mai fejjel végigjátszva is egy meglepően jó játékélményem volt.
Csupán két játékot vettem a hónapban. A Dragon's Dogmába már kétszer belekezdtem Switchen, de egyszerűen mindig letettem a játékot pár óra után. Most megvettem Steamre is, hátha a Decken jobban fog feküdni.
A Borderlands első részét öcsémmel fogjuk idén tolni, csak előtte befejezzük a Guild Wars trilógiát.Idei összesített: +1
Elmúlt öt év összesített: -85 -
Jöttek bazeg rendületlenül nekem is az emailek hogy sale itt, leárazás ott, de erős voltam eddig!
Egy Diablo 4 PS5 disc-re vadászom, de az meg nem akar összejönni. Vagy német borítós, vagy leharcolt vagy nem postázzák el nekem vidékről
Pedig kellene, mert nyomnánk hárman coop-ba és már csak nekem nincs meg
-
ldave
félisten
Van a linkelt Google táblázatom, azt nyugodtan bárki lemásolhatja magának ehhez az egyszerű +/- 1 pont számításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest