Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Emlékeztet arra ami nálam történt/történik úgy 1 hónapja. Tutit aktív nálad a VoLTE? Nekem írásban azt reagálták, hogy be van kapcsolva, de ugyanígy dobálta 4G-ről le és szakadt meg hívás közben, vagy nem hallottuk egymást. Elküldtem mindent amit kértek, képeket, hívás adatokat stb..
Viszont közben átraktam a kártyát 2 másik készülékbe is, és ugyanez. Közben láttam, hogy baromira nem aktív a VoLTE, telefon a Netfone ügyfélszolgálatra, és ott a hölgy megnézte: igen, nincs bekapcsolva (hiába írták e-mailben, hogy igen). Bekapcsolta.
Azóta is hullámzik össze vissza napközben a melóhelyen a térerő, viszont hívás közben nem bontja a netet, 4G-t mutat végig.
Lehet érdemes lenne egy telefont megereszteni az üszire, hogy nézze meg nálad aktív vagy sem a VoLTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest