Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
20Gb ig 100% ban felhasználható EU roamingban a keret, 20Gb felett maximum 20Gb.
Nem olcsóbb, sőt, drágább. Azért szokták keresni Telekom csomagot, mert még a régi időkben élnek sokan amikor Telekom volt a No1. De az régen volt, nekem dual ban van 1 vodás és 1 Telekomos netfone sim, így van bőven összehasonlítási tapasztalatom. Hol ez jobb, hol az, de Telekomnál egyre több a problémás terület (3 és 4G teljes hiánya, túlterhelt 4G háló, stb). Jó persze van ahol szuper Telekom és Voda teljesít rosszabbul, de összességében mozgáskörzetemben Voda nyert.
Üzletkötői számom nekem is azért lett Telekom hálós mert én is úgy voltam akkor vele hogy Telekommal sok baj nem lehet. Tévedtem. Nem egyszer volt már olyan eset hogy ügyfelet is privát Voda hálós simről hívtam mert Telekom azt mondta csak segélyhívás, mellette Voda -90dbmv körüli 4G és VoLTE

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Robogó, kismotor
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- PH! Darts
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest