- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Szia!
Logikusnak is tűnhetne, amennyiben fix IP-van a kollégának. Nem a gép hálókártyájának MAC-címét nézik inkább?(csak morfondírozok) Mert ugye a dinamikus ip címkiosztás miatt, az a szolgáltató miatt ugye változik, akár naponta is. Így elég nehéz elképzelni az IP szerinti kizárást, mert lehet, hogy amivel ő regelt anno, azt pár nap múlva én kapom meg(egy szolgáltatót, alhálót, feltételezve), és akkor nekem nincs ingyenes időszakom?
Ebből kiindulva, az is jogos, hogy hiába van új fiók létrehozva, ha ugyanazon a MAC című gépen teszik azt. Logikus, hogy az illető "csalni akar", a szolgáltató szerint(nyilván a kollégánál nem ez állt fenn, csak beleszaladt mégis hasonlóba). Nem tudom így van e, csak elmélkedem. Nem biztos, hogy sz@r ez a rendszer.....
Mert akkor mégis hogyan lehetne kizárni az állandó 30 napos ingyenesség igénylésből valakit? -
lowzor
veterán
Megírtam nekik, hogy egy ismerősöm csinált egy új fiókot a gépemen, és miután megadta a bankkártya adatait, tőlem is levont egy havidíjat, meg újraindította az előfizetésem, amit már 2019 decemberében lemondtam. Kb azonnal vissza is adták a pénzemet.
Az ismerős pénze meg tanulópénz volt, mert nem olvastuk el a szabályzatot, és nem tudtuk hogy ha az én gépemmel/internetkapcsolatommal regisztrál, amivel én már korábban csináltam fiókot, akkor neki már nem lesz ingyenes hónapja. -
-
kmarci25
Topikgazda
Ugyanilyen tv-m van.
A vicc, hogy az alkalmazásban még saját lista (stílszerűen: My List) sincs, hanem helyette Instant Queue, amit csak a tv appjában lehet szerkeszteni. Egyébként nekem nincs vele bajom, a képminőség szebb, mint a kodiban, frekit vált, nem úgy mint a Chroemcast, és nem használhatatlanul lassú, mint az HBO Go tv-s appja. Az egy dolog, hogy nem fejlesztik, inkább attól tartok, hogy egyszer csak letiltják, mint nemrég valamelyik régebbi Samsung modell applikációját.
-
törölt tag
Tényleg akkora gond hogy angol a kezelőfelület? Sosem értettem mikor ezen problémázott valaki.
Nekem még NetCast alapú az LG tévém, nagyon jó a Netflix app. Frissült is a két évvel ezelőttihez képest, nagyjából gyorsan működik, csak ez a tekeréses téma lehetne jobb. HBO GO persze folyamatosan összeomlik, szaggat, használhatatlan. Bár az PS4-en is katasztrófa.
-
azbest
félisten
Érdeklődési kör szerint szűrve persze, nem egyszerű mindenkinek megfelelni. Karácsonykor 3 napra válogattam olyan magyar szinkronos filmeket netflixről és hbo go-ról, amik anyámnak is érdekesek lehetnek. Hát vért izzadtam, mire sikerül eleget találni. Persze úgy nehéz, ha sci-fi és fantasy csak korlátozottan, inkább vígjáték jellegű kell. Részemről meg a szappanopera vagy túl csajos bugyuta sorozatok kizárva. Miután egyik nap ledaráltam a daybreaket, utána mondta anyám, hogy a következő valami szörnyek nélküli legyen már
-
kmarci25
Topikgazda
Akkor nincs mit tenned, várni kell. Ha ilyen iramban dolgoznak, akkor rendben leszünk. Amióta lokalizálták a szolgáltatást, kapjuk a szinkronokat is (úgy emlékszem, hogy úgy október végén-novemberben kezdődött a szinkronok nagyobb számú megjelenése). Az új húzónevek szinte kivétel nélkül szinkronnal jönnek.
-
azbest
félisten
wow, tényleg jól megugrott a szinkronos lista. Egy érdekességet észrevettem: magyar profil alól 172, de angol profil alól "csak" 153-at ad ki (ugyanaz a magyar régiós fiók).
Feliratra pedig már 1177-et ír
https://www.netflix.com/browse/subtitles?so=az
(#5109) sfdrakex
asztali böngészőben lehet ezt. Esetleg mobil böngészőben is, az oldal legalján van hang és felirat link. -
zseko
veterán
Én családi csomagot használok, ebből ahová én most per pillanat be vagyok jelentkezve a profilommal:
- Telefon
- Tablet
- Chrome
- Win10 app
- TV.
Ezen kívül használtam még Operával és Edge-el is, ez utóbbiból jelentkeztem ki talán egyedül. A TV-t utoljára vagy másfél hónapja használtam, mert az mamámé, és csak kipróbáltam rajta, de ma voltunk ott és simán ment, nem kellett bejelentkeznem. -
PhilBrick
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!