- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Úgy értettem, hogy a szinkronos kevés. Felirattal nem szoktam nézni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Nekem ne is mond. Ezzel (is) foglalkozom, "mind nagyon örülünk a cégnél", mikor a kiadott lemez pár órán belül, job esetben pár nap és már szanaszét van terítve, főleg a ruszkiknál, aztán már csak unalmasan le kell warezolni. Ez ellen semmit nem lehet tenni.
Pl, Youtube algoritmus azonnal megfogja, de az csak egy a millió közt. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Pontosan, 20 éve drága volt a cd/dvd, bezzeg ha ezerért lenne, most 1-4 ezerért hozzá lehet férni bármihez legálisan, ez is drága. Vannak emberek, akiknek az se lenne elég ha lenne előfizetésük mindenhez ingyen, kapnának havi nettó 2 millát, és ezért csak otthon kellene ülniük. Az meg hogy 300-500 ezres telóban fillért *****-nak feltöltőkártyás csomagokkal, de 2 kártyával egyikről telefonál másikról netezik, így 5000ből megtudja oldani az éves költségeit, DE nem érti hogy mivel már 20 éve azonos szolgáltatónál van (ezzel az évi "hatalmas" költéssel), miért nem kap ingyen új iPhone-t.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Van benne valami, de szerintem a tv, a telefon, az autó státusz szimbólum. A netflix és a Spotify előfizetéseddel nem tudsz villogni a villamoson és hétvégén a diszkóban.
Ezért veszik meg a 200+ ezres tv-t, telefont, meg a lefingott 15 éves dízel Audit, és tankolják alkalmanként 3000 forintért.
Bocs, én is offolok, de ez most kikívánkozott. -
törölt tag
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Igazad van... De mi az a "virágbolt"?

-
pigster
senior tag
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Valamirevaló 4K tv-m van, de erre a tartalomra nem költök ennyit. Írtam: 2-3 havonta majd visszanézek, hátha ennyi idő alatt lesz újabb minőségibb tartalom.
-
norbertoth
senior tag
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Apple Music
-
devil-k
nagyúr
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Oh, én már túl vagyok a próbaidőszakon.
Rendesen járatom már. (#4923) Kiskutya
Szerintem ne rakd offba a hozzászólásodat, mert a konkurencia összehasonlítása is ide tartozik szerintem.
Lesz itt az HBO GO-nál is változás... csak az a kérdés, hogy mikor ér ide... [link]"Sokan dobálóznak itt az atmos meg a hdr dolgokkal és közbe hiába lenne úgy se tudná kihasználni"
Azért a 4K-s TV-k úgy elterjedtek a piacon, hogy már ha akarnál sem tudnál mást venni... ráadásul sokkal jobb az ár-érték arány, mint a FHD TV-nél anno. 7 éve 330.000 Ft-ért 46"-os FHD TV-t tudtam venni, most 55-65" közötti lenne.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Igazad van nem akarom az hbo-t védeni mert van hova fejlődni csak azt nem szeretem amikor sokan dobálóznak itt az atmos meg a hdr dolgokkal és közbe hiába lenne úgy se tudná kihasználni. Én első körben ahogy írtam egy telekomos hálózat fejlesztésnek örülnék hogy legalább 4k meglegyen.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Milyen hangfalaid vannak amúgy az atmoshoz?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Biztos vannak de nekem egy ismerősöm sincs pedig hidd el nem az alsó rétegbe mozgok. Én pl ki tudnám használni (ha nem is a legjobb rendszerrel) de nekem normális net nincs ahogy irtam...
-
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
A média lejátszás volt kompromisszumos, több lejátszó program használata különböző formátumokhoz és az usb hiánya számomra kényelmetlené tette a használatot.
Az előző hozzászólásom utolsó mondata úgy lenne kerek, hogy a netflix és média lejátszásához szerintem a legjobb ma kapható eszköz az nv shield.Az Nv Shield sem tud 3d tartalmakat lejátszáni, ezért még egy oppo 203 klón is van itthon. Tökéletes megoldás nincs sajnos.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Akkor rosszul tudtam, kösz a javítást!
-
törölt tag
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Tehát ha átjön a haverom, nem nézhet velem Netflixen filmet, mert nem egy háztartásban élünk?
-
tobias40
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Én azt csak arra írtam hogy idéztél a szerződésből.
Sztem Ők is tudják hogy sokan összeállnak és úgy nézik de nem foglalkozik vele mert legalább megveszik a 4.000-es csomagot is így többen.Senkit nem buzdítok erre...
-
tobias40
veterán
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Jah,lopni se szabad..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyd456
csendes tag
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
Reméljük csak egyszeri alkalom volt. A mai rész már újra a régi felirat volt.
-
Debilon
addikt
válasz
Jegesmaci81
üzenetére
ez nekem is feltűnt, meg előző részekben is volt "elgépelés" a szövegben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért veszik meg a 200+ ezres tv-t, telefont, meg a lefingott 15 éves dízel Audit, és tankolják alkalmanként 3000 forintért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
kmarci25