Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Di Natale
üzenetére
Egyáltalán nem probléma, ha vesz egy PS4-et, de miért kéne PS4-et vennie. Ott a Fire Stick, Chromecast pl. amiken gond nélkül tudja a Netflixet használni, és 15-20 ezerből megvan, szemben a PS4-gyel, ami 4-5-ször ennyibe kerül. Másrészt van olyan eszköze, amin tudja használni a szolgáltatást, csak éppen valami történt vele. Hasonlattal élve olyan ez, mintha egy robobó lámpája nem vilgágítana, és erre azt javasolnátok, hogy vegyen egy autót.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Di Natale
üzenetére
Egyre jobb... vegyen egy játék konzolt, amikor lehet, hogy nem is játszik... Számos már lehetőség van... Amazon Fire Stick-től kezdve minden máson lejátszható.
(#5936) modflow
Egy hibára lehetséges anomáliára kérdezett rá, te pedig TV vásárlást ajánlasz neki. Felesleges hozzászólás gyűjtögetés. Pár év múlva a nyomokban sem lesz semmilyen frissítés a szuper Panasonic TV-dre és te is kütyüt fogsz venni.(#5932) Soul
Nekem is Apple TV 4K-m van, semmilyen akadást nem tapasztaltam. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Di Natale
üzenetére
Hogyne lenne. A legnagyobb streamingszolgaltato.
Magyarok vannak lemaradvaHa valaki elofizet 1 honapra es nem jon be abba a 10 dollarba nem fog belehalni.
Meg kell nezni ezert a piti penzert milyen szolgaltatast kap az ember.
Ennyiert adjak a kabeltevehez a Hbo csomagot ami tenyleg ma mar nem nagy szam -
pigster
senior tag
válasz
Di Natale
üzenetére
Walking Dead - zombis és társai dolgok nem érdekelnek. Se filmben, se sorozatban. Max Resident Evil (1. film), RE1, RE2 játékban. A többi fájdalmas agyatlan rókabőr, céltalan hentelés. Prison Break: ősrégi sorozat, második évad után oltári baromság lett, azóta nem követem, lehet, hogy közben már a tizediknél tart. Black Sails: pár éve volt tv-ben, első pár rész után kifulladt nekem, pedig a téma érdekes lett volna (Assassin's Creed Black Flag kifejezetten tetszett játékban). Vikings: alapvetően érdekes, második-harmadik évad körül hagytam ott, nem tudom, hogy akarom-e újrakezdeni. Peaky Blinders: még nem találkoztam vele, ahogy látom imdb-n a főszereplő az egyik egyáltalán nem kedvelt színészem.
-
djpundro
aktív tag
válasz
Di Natale
üzenetére
KB 3 evente veszek tevet .es a regit mindeg a parom a masik szobaba örökli meg ,az öve meg megy anyosnak .
Tehat mindeg van gazdaja
Sajnos az ambilightre raszoktam es csak a philipseket veszem es vannak kisebb nagyobb problemak amik nem is orvosolhatok .Habar masik tevekkel is vannak gondok ,de ebbe az esetben ugy nez ki csak ennel a modelnal csak ,mivel meg a 4 eves 55pus7600 asomnal sem jelentkeztek ezek a tünetek . -
idioty
tag
válasz
Di Natale
üzenetére
A Búra alatt (Under the dome) volt nekem az egyik legkönnyebben érthető sorozat, amit valaha láttam. Nagyon egyszerű a nyelvezete ugyanakkor szerintem nem rossz a sztori sem. Persze annak idején olvastam róla fanyalgó hozzászólásokat, de kinek mi tetszik. Nekem teljesen rendben volt a sorozat. Amit nem ajánlok, azok a vígjáték sorozatok. Ugyanis sokszor szójátékokkal viccelnek, amiket ha nem ért az ember, akkor tök unalmasak a sorozatok. Ebből kivétel a That '70s Show, ami már régi sorozat, de szerintem ez is egész jó és aránylag érthető is.
-
Frawly
veterán
válasz
Di Natale
üzenetére
Ne a könnyű emészthetőségre menj, hanem olyat nézz, ami pl. magyarul is érdekelne. Így összekötöd a kellemest (szórakozás) a hasznossal (nyelvtanulás). Azt nem írtad, hogy milyen nyelvhez keresed. De ha angol, akkor a netflixes tartalmak 99%-a angol nyelvű, szinte az összes sorozat, film.
Legfeljebb ha nehezebben emészhetőt fogsz ki, akkor lassabban haladsz vele, több szót kell szótárazni, ha nincs magyar felirat.
-
zseko
veterán
válasz
Di Natale
üzenetére
Igaz sorozatot írtál, és ebből csak egy az, de ami nekem ment (mármint értettem is nagyjából a 75-90%-át, nem csak a 'szokásos' ~20-at
), az a Gnome Alone, de főképp a The Dragon Prince mese. Meg is lepődtem rajta rendesen 
(És bár messze nem ide tartozik, de egész jól értettem az idei, május 7-i Google Keynote-ot is.)
Persze mindegyik felirattal megtámogatva, az rengeteget segített.Nem a Clone Wars az egyetlen, amiből nálunk nem érhető el minden évad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25