Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem hasonló a problémám, egy Samsung SMART TV-vel. (UE43JU6000WXXH).
1. gond:
hiába van Netflix már Magyarországon, ha nincsen app a Smart TV-n hozzá.2. gond:
átállítom a régiót (UK, USA, bármi, ahol van), akkor már bejön az app, be is tudok jelentkezni az accountommal, de amikor elindítanék bármilyen filmet, azt az üzenetet kapom, hogy "your device is not supported".Értem én, hogy nyilván azért nem, mert más országban más típusszámmal forgalmazzák mondjuk ezt a tévét, de erre mi lehet a megoldás? Egyáltalán, lesz majd Netflix app itthon is? Gondolom, azzal megoldódna.
Köszi, ha van infótok.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25