- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Vismajor01 #4226 üzenetére
nálam a gagyi samsung tvm kb mindent hdr 4k-ra ír. jó lenne tudni milyen tartalmat akarsz megnézni ami neked csak hd.
a többiek nagyon meg akarnak győzni hogy árral szembe úszol és a netflix meg tök jó.
ha neked egyáltalán nem jön be nem kell erőltetni, mások az értékrendek keress mást.
annyit mondtátok a hbo got hogy feltetttem próbának. elindítottam rajta valamit, és huh megijedtem mert minden tartalom első pár másodperce mintha még HD se lenne... de talán van rajta normális content pár hónapig...,
találtam netflixen 1080p-s tartalmat de t9bbnyire a más szolgáltatótól átvett sorozat az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Macska topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest