- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
djpundro
üzenetére
Hát az a harc engem is meglepett a Witcherben, az első két mozdulat nagyon ZS kategóriás volt
De maga a sorozat jó. Én legalábbis a könyvhöz képest jobbnak tartom, abban az első ~200 oldalt olyan szar volt olvasni, olyan szarul íródott, hogy kínszenvedés volt, számtalanszor abba akartam hagyni, pedig imádok olvasni. A Trónok harcát, Gyűrűk urát például könyvben jobbnak tartom, mint filmen, itt a sorozat tetszett jobban. -
azbest
félisten
válasz
djpundro
üzenetére
Ha értelmezed a táblázatokat, akkor hamar kiderül, hogy a kép és hangminőség szerintük nagyon jó, de ez csak 15 % -ban számít az eredményben. A használhatóság is jó.
Az adatvédelmes részt így kifejtés nélkül nem is értem, hogy mire értékelték. A kínálat kapcsán pedig természetesen sosem lesz teljes a repertoár. De maguknak is ellentmondanak, mert egyszerre nem lehet exkluzív tartalom és mindent is tartalmazó kínálat, mert az exkluzív azt jelenti, hogy máshol nincs. Szóval náluk egy monopol szolgáltató mindenek felett lenne a nyertes.
Az átalánydíjas szolgáltatás még mindig svédasztal. Nem arról van szó, hogy bármit kérhetsz, hanem arról, hogy egy szélesebb kínálatból választhatsz az ízlésednek megfelelően diszkont áron.
-
azbest
félisten
válasz
djpundro
üzenetére
azért megérne a misét a tévék beállításait átnézni. Ha valami képjavító baromság cseszi szét, az nem a netfix hibája.
Eddig szinte minden tévén csak rontott rajta. Élesítés, zajszűrés, kontraszt, de bármi okozhatja. Sokszor olyan paraméternél torzítják el a képet, ami nem is kéne hogy olyat csináljon. Most is egy olyan tévét kell néznem, aminél 3 nap kellett, hogy megtaláljam miért néz ki vhsnek és miért van világos árnyéka a sötét vonalaknak.
-
válasz
djpundro
üzenetére
Nálunk 2 Panasonic oled van, meg egy Samsung plazma. Az oledeken tökéletes a kép, megy a 4k hdr, a Plazmán nincs Netflix app.
A Philips tv wifin keresztül csatlakozik a nethez? Lehet, hogy kicsi a sávszélesség...
Mióta ilyen a kép? Mindig ilyen volt, vagy most kezdte ezt? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
djpundro
üzenetére
Magyarországi előfizetéssel:
Colony (A társadalom): nincs magyar hang, csak felírat
The Mist (n/a)*: se magyar hang, se felírat
Riverdale (Riverdale): nincs magyar hang, csak felírat
* nyelvet kellett váltani angolra
Én nem izmoznék azon, hogy melyikre fizetek elő. Kell csinálni mindkettőhöz egy-egy regisztrációt és igény szerint lemondanám, ill. megújítanám azt, amelyik éppen kell. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
djpundro
üzenetére
Tévén azért nem lesz magyar a felület, mert ahhoz a tv gyártójának ki kéne adni egy frissítést, mivel nem dinamikus a tartralom, mit egy weblapon, vagy appban. Nekem is a régebbi LG tv-n angol maradt a felület, de még egy újabb Sony-n is.
Azt senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy melyik jobb az ausztriai, vagy a magyar előfizetés. Ha megnézed a djnice által linkelt táblázatot, abban látható, hogy darabszámra több magyar tartalom van.
Megnéztem, a Shanghai Fortress-nek nincs szinkronja, magyar felirata van csak.Nem személyes, de szerintem senki nem fog veled cserélni előfizetést, ott azért eléggé személyes adatok is láthatóak, megváltoztathatóak.
-
wwhy
veterán
válasz
djpundro
üzenetére
Nem nézheted. Erről megy itt a szófosás egy ideje. A teljes tartalom csak az adott országban elérhető, licenc és egyéb jogok miatt máshol nem nézhető vagy nem teljes értékű (nincs szinkron vagy felirat). Ugyanakkor, pl. egy HU előfizetéssel szintén nem látható pl. a full osztrák Netflix, mert ugyebár nem osztrák az előfizetés. Ilyen egyszerű

Lehet bűvészkedni VPN-nel, de az egy másik történet.Nekem HU előfizetésem van, de Romániában a Sh. Fort. csak HU felirattal érhető el, hang csak 2 mandarin van.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
djpundro
üzenetére
Tényleg van kínálatbeli különbség attól függően, hohy hol fizetsz elő, tehát nem ugyanazokat fogod látni a kínálatban egy osztrák előfizetéssel és egy magyarral.
Viszont amiről a "haver" beszélt, az más téma: az október eleji magyar lokalizáció óta át lehet állítani a platform nyelvét magyarra, azaz a weblap/mobilapp magyar nyelvű lesz. Ha ezt megteszed, akkor tényleg csak a magyar felirattal vagy szinkronnal rendelkező tartalmakat listázza. Ha átállítod angolra, akkor viszont az összes elérhetőt látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De maga a sorozat jó. Én legalábbis a könyvhöz képest jobbnak tartom, abban az első ~200 oldalt olyan szar volt olvasni, olyan szarul íródott, hogy kínszenvedés volt, számtalanszor abba akartam hagyni, pedig imádok olvasni. A Trónok harcát, Gyűrűk urát például könyvben jobbnak tartom, mint filmen, itt a sorozat tetszett jobban.
Viszont a Stranger Things és a Dark rajongás nekem érthetetlen

l.skywalker
kmarci25