Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs magyar szinkron hozzá netflixen.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Úgy emlékszem nem.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A csomagok árát is bármikor emelheti. De mivel tudtommal nem követi a topikot senki sem a Netflix képviseletében, erre nem tudjuk a választ.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Majd ráér akkor emelni, ha az itthon 1000Ft-os vendégfiókok használói megszokják az olcsó szolgáltatást és inkább fizetnek némi felárat az 1000-en felül, csak tudják tovább nézni a megszokott kényelemben a filmeket, sorozatokat.
Később vagy ezzel párhozamosan majd bekúszik némi reklám is nekik... -
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván hogy bevételt akarnak. Nem azért szóltak ilyen szolgáltatásokat készíteni, hogy mindenki boldog legyen. Ha ez sikerül, akkor az jó, de a fő cél a pénz.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván, nem én vagyok Aliz csodaországból, tudom, hogy nem érdekli 1000Ft.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Félreértesz. Azt írtad, ha technikailag lehetséges, akkor nem lehet illegális. Ez nem így van, erre írtam példaként a bolti lopást, mivel az is technikailag megoldható, de (remélem abban egyetértünk, hogy) illegális. Ugyanúgy, ahogy a jelszómegosztás is technikailag megoldható, mégis szabályzatellenes, ha nem egy háztartásban használják.
-
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szabályok be nem tartása.
Chris0321: teljesen mindegy ki mikor mit mondott, ott van minden a szabályzatban.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A buszmegállóban is tilos cigizni és a csikket is tilos eldobni. Sőt, közterületen alkoholt sem szabad fogyasztani. Mindenki tudja, de leszarja, mert senki sem ellenőrzi. Más országokban keményen ellenőrzik ezeket. Most a Netflix utána megy a saját szabályainak. Azért mert technikailag lehetséges, attól még illegális. Morális dolgokba nem mennék bele, de csak azért mert valamit meg lehet csinálni, nem válik rögtön erkölcsileg vagy jogilag megengedhetővé.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szóval, ha technikailag kivitelezhető a bolti lopás, akkor nem illegális? Vagy ezt mégis hogy gondolod? -
modflow
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem gondoljátok egy kicsit túl ezt a dolgot?
Valahol csak lakik az átlag ember. Annak van egy IP címe, stb. jó, változhat, de visszafejtve látszik, ha ugyan az, csak megújult gondolom. Van egy eszköz, pl. TV, annak kismillió azonosítója, ami rögzül.Szóval az eszköz be van azonosítva. Ezt szorozzuk be 4x. Ezeket oda utaztatjuk az országban, ahová akarjuk.
Minden más eszköz + felhasználó, azaz + 1k.
Szerintem.

-
hubber1
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ok. Aki esetleg itt tableten is néz NF, és L1 full hd írna ?
-
hubber1
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tudsz olyan tabletet ami 100% kezeli HD-ben a Netflixet? (HBO Max és Disney+ van még nekem)
Kínai tablet, vagy itthon emberi áron elérhető modell. Köszönöm. -
hubber1
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Aha, lehet. Ami fura: HBO Max és Disney+ nem is streamel, és letöltés sem megy.
Ilyennel még nem találkoztam. Android 12, legutolsó frissítéssel. (OTA)
Netflix megy, de csak SD. Többi meg nem.
-
zseko
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Őszintén szólva egyelőre nem tudom pontosan hogy a kijelző is képes-e rá, de benne van a Netflix támogatási listájában is. Galaxy S21 FE, papír szerint HDR10+ és Dolby Atmos tudással.
Próbáltam utánaolvasni, egyelőre csak a sok maszlagot találtam, értelmezhető dolgot nem, valamint eddig csak egyetlen fórumbejegyzést, ami alapján mintha csak az Exynos-al szerelteknél működne, a Snapdragonos változatnál nem.
Annyira persze nem hiányzik, nekem egyébként is természetesebbnek hatnak és jobban bejönnek a normál színvilágú videók, csak kíváncsi voltam.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez igaz, de ...
Akkor se a netflix döntse el.
A youtube sem szól bele, hogy a 4K monitoron, akár 12K tartalmat nézek, mert ahhoz van kedvem. Nem ezt szoktam csinálni, nem azért írom, de ne a netflix döntse el. Ha én kifizettem a legnagyobb csomag díját, akkor majd én "tesztelem" hogy fut számítógépen az UHD tartalom.Ettől függetlenül mindent tévén nézek, de most kíváncsi voltam és nekem ezt írja most PC-re.
13900K & 4090 vga és sima stereo hangszórókkal, szerinte Atmos képes a rendszerem... -
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Biztosan lenne pl.?
Várjuk ki hogy milyen lesz a rendszer. -
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Van jobb megoldás arra hogy ne osszák meg illegálisan az accountjukat a felhasználók?
-
jgy999
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
https://www.justwatch.com/hu/szolgaltato/netflix/filmek?presentation_types=4k
-
powerup2
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Persze ezzel tisztába vagyok de megoldható meg ha fejlesztenek akkor ilyen irányba kell elmozdulniuk ha fokozni akarják a kép és hang minőséget. Meg elő kell rukkolni valamivel mert kapott a netflix vetélytársakat disney plusz ott van az apple féle megoldás és még lehetne sorolni. Az más kérdés hogy a netflix ad a tartalom minőségre itt a saját gyártású filmekre és sorozatokra gondolok. Most pl a witcher is szuper volt megmerem kockáztatni jobb volt mint a trónok harca pedig az sem volt rossz, más kérdés hogy a végét elcseszték.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Úgy értelmeztem én is, hogy mobilon használják a VP9-et. Illetve tableten is sztem + nekem az androidos médialejátszómban is van opcionálisan VP9.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
H.264 valamilyen fornaját ha jól emlekszem de majd valaki megirja a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Automata kávégépek
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, ha technikailag kivitelezhető a bolti lopás, akkor nem illegális? Vagy ezt mégis hogy gondolod?

l.skywalker
kmarci25