- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
solfilo
üzenetére
Csodálatos, amikor az AI-al fordíttatnak le egy eleve AI-al írt szöveget és a fele kimarad, a másik fele meg badarsággá változik...

Ez lesz az eredeti cikk, és ebben benne van a cím is, igen, a Dűne:
7-Minute Sci-Fi Sensation That Earned a Standing Ovation Launches a Bold New Saga on NetflixA 7 percet továbbra sem értem, a Villeneuve-féle mindkét Dűne film több mint két óra.
Szerintem még a cím is rosszul lett legenerálva, annak lenne értelme, hogy '(bemutatásakor) 7 perces álló tapsviharral jutalmazták a sci-fi mesterművet ami most majd új legendát ír a Netflixen' -
-
spiky03
veterán
válasz
solfilo
üzenetére
Igen azt tudom, hogy csak az Edge tudja a 1080pt, hiába van Chrome alá is olyan addon ami engedi az 5.1et meg a 1080pt. Valahogy a kép az nem jön össze neki, csak a hang.
Akkor nincs ötlet, hogy mi lehet a probléma nálam?
Csak a 32 bites winre tudok gondolni mert csak az változott az előző win óta...
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
solfilo
üzenetére
Biztos vagy benne? Én nem találtam magyarra állított fiók alatt csak a rajzfilmsorozatot. A rendes sorozatot nem dobta be. Angol fiók alatt bedobta a sorozatot, de ott nincs se magyar nyelv, se magyar felirat. Az uNoGS is így mutatja:
Search Netflix for Trailer park boys on uNoGS
-
válasz
solfilo
üzenetére
A help is ezt írja: a várható címekről csak értesítést lehet kérni (Remind me), amelyek csak azután jelennek meg a listában (My List), miután ténylegesen megjelennek a katalógusban. Ha egy adott cím kikerül a kínálatból, akkor eltűnik a listáról is. (Illetve utazáskor ideiglenesen is eltűnhet, ha az adott régióban az adott cím nem elérhető.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
kmarci25