Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Heló!
A nesze neked peet tong-ba tetszik nagyon az a szám, illetve mix, amikor először elkezd zenélni süketen a közönség előtt, az első lemez amit felrak, köbö 11-12 másodpercet lehet belőle hallani, mielőtt új lemezt tenne fel. Ha valaki esetleg tudja a pontos mix címét annak küldök egy ilyet: [link] -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
0:50 a zene
( aki győri annak help: a régi Bridgében volt évekig ez a záró zene, de nem tom a cimét :S )
kovacsroli neked a zongorázott zene kell ? -
kovacsroli
senior tag
Hali!
Azt a zenét keresem, ami ENNEK a számnak az első pár másodpercében szól
-
törölt tag
van a pöttyösgur reklám és anna a zenéjének a címét tuja valaki?
-
MarKoo
addikt
Egy olyan számnak a címét keresném, amit egy magyar fickó énekel és a refrén angolul van, valami olyasmi, hogy "everything alright.." A Tescoban nyomatták egy időben..
Előre is köszi.
-
madstunt
addikt
a kilencvenes évek végén volt egy dal. James Brown féle sexmachine feldolgozása volt és folyton az ment benne hogy gerappa. egy peugeot reklámban is szerepelt a dal. valaki tudná pontosítani milyen remix vagy feldolgozás?
Előre is köszönöm! -
Daniel_TRH
csendes tag
hello!
egy szám címe kéne persze. annyit tuodk h a fedde le grand back & forth-hoz nagyon hasonló a dallam és egy női vokál van rajta. meg van benne vmi gépi han g ami csak annyi mond h pam pam pampampam xD
tom h nagyon gáz de előre is köszönöm -
Gyick
őstag
[link]
ami ennek az elején van ismeri vki? -
szatocs
őstag
Ebben tudja valaki, hogy mi szól? Kerestem a reklámzenék között, de nem találtam, lehet rossz helyen keresem
?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #8647 üzenetére
Megvan!
Salt-N-Pepa - Shoop -
Aladdin
aktív tag
-
alexadner034
csendes tag
Hello
Egy számot keresek. 2001-2002 körül láttam az MTVn
emlékeim szerint egy kék ruhában lévő nő menekült egy kastélyban valami (pókok?) elől
szám Carl Orff: Carmina Burana stílusu volt de annak egy ujabb változata vagyis inkább ehez hasonló hangzásvilágú
előre is kössz -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani ennek a számnak a címét előadóját? Köszi előre is!
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok.
2008 körüli szám, női énekes. A klipben látható egy ház egy tó közepén, aminek a falai a klip során ledőlnek. Megjelenik még egy dagadt pasi trombitával ill. egy nő cintányérokkal.
Párom ilyen leírást tudott adniköszönöm előre is
-
14adam
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
-
gono.movies
csendes tag
Ennek a számnak a címét keresem, sehol sem tudom megtalálni, Coronitában hangzott el . Előre is köszönöm
-
qdak
addikt
...
-
Probber
őstag
válasz
gabokaa #8673 üzenetére
Én csak rockzenét hallgatok, de speciel erre még távolról emlékszem.
Szerintem te erre gondolsz: The Soundlovers - Surrender -
rien
senior tag
válasz
gabokaa #8670 üzenetére
azt hittem a szöveget pótolod
de akkor nem is olyan rég kereste valaki : 20 Fingers - Lick It
-
#8651?
-
gabokaa
csendes tag
Köszi a tippet,de sajnos ez nem az. Az a para rara ra ra ra tényleg benne van a dalban amit keresek,előbb az a "yous to get in on (én így hallom,mert mondtam régen hallottam és nem tudok angolul)de így értem ki és utána az a para rara ra ra ra...
Biztos ti is ismeritek amúgy ha hallanátok.. De azért ha van ötlet még várom,hátha meglesz. -
FRENK1988
veterán
Van egy zene amit nem ismerek.
Miss Siva mixében hallgattam. Annyit tudok, hogy a Star Wars zenéje van kissé feltuningolva olyan progresszív house stilusban. Lehet kevés, de bízom bennetek -
14adam
addikt
Radio Slave-Grindhouse (Romance mix) 2:20-nál
-
just
aktív tag
Sziasztok!
Megtudja valaki mondani ennek a számnak/számrészletnek az előadóját és címét?
Köszönöm! -
törölt tag
Helló!
Ha ezt megtalálja valaki,az előtt én földig hajolok.
Kb. a 80-as évek végéről származik,asszem punk,vagy skins szám.
Ez a refrénje:We want go to the US Army, we needs you for the russian
Ennyit tudok róla,évek óta keresem.
A Defecation zenekar Purity Delution című lemezének volt a kalózkazettáján kiegészítésként.
(az a fajta kalózkazetta amely egy fénymásolt fehér lap+a lemezborító fényképe volt ráragasztva,60 perces,és ha egy album nem volt annyi akkor kiegészítették valamivel..)
A sem baj,ha nem tudom meg h mi a cím,és az előadó....csak a szám kellene...
Előre is kösz! -
rien
senior tag
válasz
Kiskokó #8527 üzenetére
Tudtam, hogy keres valaki harmonikásat de a kereső nem hozta
Szóval tegnap hallottam, ugyan nő is énekel benne de hátha ezt keresed: Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love -
rien
senior tag
válasz
gabokaa #8661 üzenetére
tipp: Culture Beat - Got To Get It
Atomgeszi:
de legalább nem kell elemet venni
-
gabokaa
csendes tag
Sziasztok.Kellene egy régebbi zene címe és előadója.Valami annyira emlékszek(nem tudok angolul)hogy "yous to get in on para rara ra ra ra.." Jó kis ütemes szám volt.Klippjét nem láttam, a 90-es évekből való úgy emlékszek.Kazettán meg discoban hallottam.Remélem beugrik valakinek aki ismeri.köszi
-
rien
senior tag
végül is ha így lehet akkor akár vállon is lehet lazázni vele
-
-
rien
senior tag
Jason Derulo - In My Head kérdőjel
-
Grass
aktív tag
Eddig csak a Roxyn hallottam a számot. Sajnos a szövegre nem emlékszem, úgyhogy megpróbálom leírni.
Az elején valamilyen ütős hangszer adja az ütemet, de nem dob, inkább valami magasabb hangfekvésű eszköz. Kb olyan mint amikor a szintetizátoron beállítják hogy adjon egy ilyen ütemet.
Egyetlen srác énekel a háttérben, (talán feka de nem biztos), majd egy idő után elindul egy ilyen lágyabb, búgó zene.Ha van ötletetek, mi lehet a szám akkor írjátok be nyugodtan.
Köszi!
-
-
Ennek a háttérzenének a címét tudom... de ki énekel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest