Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidof92
senior tag
Sziasztok! Keresek egy számot, ma hallottam rádióba, csak nemvolt időm elővenni a telót. Hasonló az Iconia pop - i love it számhoz, mert kórusban éneklik ugyanúgy, valami mostani lehet. Sajnos nem értettem semmit a szövegből. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Davidof92 #18155 üzenetére
"kórus"
Little Mix - Love Me Like You
Rádióban is megy. De ennyiből, akár húsz másik zene is lehet.Ezt a számukat is adják sokat:
Little Mix - Black Magic[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Haló arcok.
Emagos black friday reklámzenét tudja valaki? Vagy az direkt csak oda készült? -
Mapecho2
csendes tag
Hali. Gyanítom, hogy valamelyik fimből lett kivágva, az lenne a kérdésem, hogy melyikből?
Köszi!https://www.youtube.com/watch?v=_hwgLfqZ_Qs
"Itt teljes csönd uralkodik. Meg sem próbálkozunk az átneveléssel. Nem papok vagyunk, hanem átalakítók. Ahogy egy húsfeldolgozó húst készít. Mi a veszélyes alakokat ártalmatlanná tesszük. Úgy, hogy megtörjük magukat. Fizikailag, lelkileg, és itt is. Furcsa dolgok történnek az elmével. Ne reménykedjen semmiben...és ritkán maszturbáljon. Kiszívja az erejét. Csak ennyit akartam."
-
MODERÁTOR
válasz Mapecho2 #18160 üzenetére
A Pillangóból való.
Az eredeti szöveg:
The rule here is total silence. We make no pretence of rehabilitation here. We're not priests, we're processors. A meat packer processes live animals into edible meat. We process dangerous men into harmless ones. This we accomplish by breaking you. Breaking you physically, spiritually and here [taps head]. Strange things happen to the head here. Put all hope out of your mind, and masturbate as little as possible. It drains the strength.
A magyar szinkronban valahogy nem így volt lefordítva, ahogy a zenében is. A zenében Haás Vander Péter mondja, a filmben a szinkronhang pedig Rosta Sándor.
Harrrr!!!!
-
MMIX
addikt
válasz Davidof92 #18158 üzenetére
Rádiós Top 40 játszási lista
2015. 47. hét (24.)NAKLAB feat. ALLE FARBEN & YOUNOTUS - Supergirl
Ha nem ez, akkor talán a többi listában a lap tetején.
Monoton stílus, Lana Del Rey
[ Szerkesztve ]
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Ebben az ominózus videóban keresném a 12:15-12:30 közötti zenét! [link]
Köszönöm (A videót meg ne emlegessük, nem akarok pihenni emiatt... )
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Earl_Muttley #18163 üzenetére
Mivel Shazam,és más program sem talált semmit,így lehet nem tudja rendesen felvenni.
Nekem csak annyi tippem lenne,hogy valami Tiesto féle zene lehet/lesz szerintem,vagy valami hasonló zene.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
pakfong
tag
válasz Earl_Muttley #18163 üzenetére
Soundhound felismerte; nem Tiesto zenéje, de ő tette híressé.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Eflek
tag
Valaki pls segítsen, régóta keresem már ennek a számnak a címét 29:52-től:
Ha valaki meg tudná mondani, annak örök hálám
-
Aladdin
aktív tag
-
tonyrulez
őstag
Ennek a zenének mi a címe (7:58)? Shazam biztos megtalálná, de nincs a közelben okoskütyü
4 8 15 16 23 42
-
MMIX
addikt
válasz tonyrulez #18170 üzenetére
Oda van írva:
Hooky with Sloane - Bird Creek -
Archer
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a szám címét/előadóját, ami a háttérben futó videónál megy? Próbáltam az oldal adataiból kibogarászni a youtube videó linkjét (gondolom onnan megy) de nem sikerült.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Archer
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18173 üzenetére
Köszi, ez is segítség.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
csadi0011
őstag
Üdvözletem!
A videóban szereplő dal címére lennék kíváncsi:
https://www.youtube.com/watch?v=KDUBPTjnZiE(Tunatic, Midomi, TrackID)-val néztem eddig, de semmi.
-
FroZone99
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék egy szám felől amit a Sztárban sztár műsorban A felvezetőben Tilla dumája alatt szól de csak egy hangmontázs, nincs alatta ének. Több héten át is hallottam ebben a műsorban párszor spotify reklámban is hallottam már. Egyenlőre nem tudok linket adni, de mivel csak az egész estés /nov 29.i adás/ van meg az is jó lenne ha tudna valaki olyan progit amivel a hangsávokat lehet lekeverni vagy kiszedni, mert a szöveg nagyon hangos és a Track ID sem tudja azonosítani.
-
FroZone99
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18182 üzenetére
Az a baj hogy ezek a progik egy jól hallható zenefájlt ismernek fel ez pedig csak a háttérben szól halkan, egyébként kösz a linket.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Még mindig nincs meg
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
INMOTEP
őstag
Hello ,valaki megtudná mondani 1:36 nál kezdődő szám cimét előadóját ? [link]
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
sziasztok,
ma hallottam egy ének részletet: the world keeps going, the world keeps going around, vagy valami hasonló, nehezen értettem. kicsit poppos, talán 2000 évek eleje, 1990-es évek.
tudtok segíteni?
előre is köszi.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki ennek a dallamnak a címét?
Live poor, die rich.
-
veterán
Sziasztok!
A Liza a rókatündér c. filmben van egy dal, ami "Liza dal" címen van fent spotify-on, ezt hol talalom meg publikusan elerheto formaban, vagy valami?
Everybody lies.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ismeri valakit ezt?Press "F" to pay respects.
-
MMIX
addikt
válasz Pttypang #18193 üzenetére
Liza Dal 205 Ft www.dalok.hu
Hungarian Studio Orchestra és Tóth Evelinitunes 1 euro, teljes album 8,99 €
DIY: How to make a Liza CD cover? / Hogyan készítsünk házilag ...
"Az album digitális formátumban, a Filmteam kiadásában érhető el mintegy 160 nemzetközi digitális zenemegosztó oldalon a WMMD terjesztésében. "
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Pttypang #18196 üzenetére
Az ismert helyeken én nem találtam, arra ment az utalás (mind a 160-at nem nézem át), hogy a 160-bol csak van egy, amin meg lehet hallgatni végig, és aztán jöhet az alternatív módszer, vagy "B"-tervnek a pénz.
Szerintem Magyarországon legális magán célra (hangkártyás felvétel, "what you hear" felvétel üzemmód ), hologramos, jogdíjas adatrögzítőre meg pláne.Remélem jól tudom.
Az origami CD-tok meg poén, ki fogom próbálni, mennyire válik be, mint papírtok.
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
válasz gyáliSanyi #18192 üzenetére
Szia!!
Az tuti biztos ,hogy ez a zene az Argo 2-ből való!
Most nézem éppenÁÁáá meeg vaaan !! Tetszik nekem is !
Üdv
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
tombar
senior tag
válasz Earl_Muttley #18191 üzenetére
szerintem ő lesz az. nagyon foszlányosan hallottam csak, de nem is gondoltam h carbonfools.
köszi szépen.Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
FroZone99
aktív tag
Ha valaki felismerné az előadót a linkben a sztárban sztárból van kivágva egy rész és a szöveg alatt hallható a zene.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Alienware 500hz
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest