Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18348 üzenetére
Megvan.
OG Kid Frost - Like a Boss -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
MMIX
addikt
válasz
Isten88 #18346 üzenetére
A zene egyedi kivételesen (láttam, hogy más számai sláger remixek), ha jól értem Khaled Freak írta ehhez a videóhoz. (a szöveg az meg Foku Me halandzsázása összevágva)
"La musique est une composition originale pour cette vidéo" -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Ez az alap mi lehet, amire épül?
https://www.youtube.com/watch?v=7ex87vl2NtU
Köszönöm! -
Thusor
őstag
Félreértettél. Én is láttam ezt az oldalt de sajnos nincs rajta minden amit játszik a harang. Néha Harry Potter és Karib tenger kalózain át szinte minden féle zenét játszik. Azért tettem fel mp3-ban a harangjátékot hátha valaki ráismer melyik zeneszám lehet amit játszik a harang.
-
MMIX
addikt
válasz
Thusor #18342 üzenetére
Nincs kedvem holland szöveggel foglalkozni, Google fordítóval fordítva több melódia címet is írnak.
"Historische stukken en curiosa in de bibliotheek" -rész talán a könyvtár harangjáték melódiáról szól.
[link]"négy értékes Harangjáték kéziratokat, hogy jön a birtok lovag Xavier Van Elewyck két Leuven Harangjáték kézirat zenével a Leuven város harangjáték (körülbelül 1750), az autogramot a híres beiaardpreludia a Leuven város carilloneur Matthias Vanden Gheyn és beiaardboek francia herceg, Harangjáték Szent Gertrude templom (1781)." Google fordító.
Bár csak remélni tudom, hogy itt írnak a melódiáról, de lehet hogy téves, és nem ez a kérdés.
Hátha. -
Thusor
őstag
Abban kérném a segítségeteket, hogy Belgiumban Leuven városában a könyvtár harangja mindig valamilyen zenét játszik, de erre a számra még nem jöttem rá hogy mi lehet. Tudom nem kérek könnyűt, de hátha valaki rájön mi lehet a szám címe. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Bjørgersson #18340 üzenetére
Valószínűleg nem egy könnyű előadóról van szó,így gondolom mindenki próbálja megtalálni amivel csak tudja. Ha nem jön válasz akkor valszeg valami speckó zene,amit nem ismernek Youtube-on/Shazam/TrackID/ egyéb zene felismerő program/weboldalon sem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #18339 üzenetére
Senki?
-
Bjørgersson
félisten
[link], a 0:20-0:50 között hallható zenének a címét keresem, remélem, tudtok segíteni.
-
MMIX
addikt
válasz
sixpack89 #18337 üzenetére
A remixet nem tudom, ebből van az ének:
The Ian Carey Project - Get Shaky
Talán ez: Ian carey - Get Shaky (Le Pars Remix)
-
sixpack89
tag
Sziasztok! nem tudja valaki ennek a remixnek a pontos nevét?
4:11-nél
[link] -
tibi14
tag
Hali!
Segítség kéne, keresek egy zenét/mixet vagy mixeket, aminek az alapja(lehet nem is ez, csak nekem ez ugrott be rögtön): [link] Music fm-en szokott menni. Ha úgy keresek rá hogy: chest song remix kidob egy csomót de sok a gagyi, és azt egyáltalán nem találom ami a Music fm szokott nyomni.
Előre is köszi! -
FRENK1988
veterán
-
MMIX
addikt
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Adott egy amerikai (legalábbis külföldi angol) rap szám. Amiben egy M6 GrandCoupéban egy néger repper egy nyomornegyedbe gurul be. A szám az nem nagy basszusos csak ilyen kis lágy
Remélem tudok segíteni -
enginev3.0
félisten
-
Buster17
addikt
Hali!
Ennek a számnak mi az eredeti száma?https://youtu.be/bRLzfoySFWc
Bocsi mobilrol vagyok
-
csadi0011
őstag
Hali!
Ez egy bmx filmrészlet. https://www.youtube.com/watch?v=nHsZIqEQ_l0 . Régebben még a számlistája is meg volt, de nem találom. Most csak ennek a részletnek a zenéje érdekelne. Felismertetni nem sikerült.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
MMIX
addikt
-
syC
addikt
-
Rico45
őstag
válasz
Real_Necro #18321 üzenetére
De nagyon jó idők voltak...
-
válasz
Real_Necro #18321 üzenetére
Nagy köszönet
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
Mostanában megy a Petőfin egy dal, van kb ez a szövege:
Van nálam egy szivárvány,
Itt van a kezembe.
.
..
Kell még hozzá hangerő.
.
És máris kész az I feel so good.I feel, i feel, i feel so good... (*3)
Ha tudja valaki a címet/előadót az ne tartsa magában.
-
Real_Necro
veterán
-
Poiro7
senior tag
Egy ideje a fejemben jár egy dalam, és idegesít hogy nem találom, a refrén egy darabja, hogy "hama hama zum zum...“
-
szami777
addikt
válasz
djkacor #18312 üzenetére
Én már akkor is meghallgattam és semmi.
Nem találta meg egyik zenefelismerő sem. A szövege eléggé könnyen érthető, de ha a szövegre rákerestem, akkor se talált semmit.
Hol hallottad? Nem lehet, hogy ez csak egy 20mp zene, valami reklámhoz, mert érthetetlen, hogy sehogy sem találtam semmit. -
alcsa
senior tag
Hello,
Mar napok ota a fejemben van egy regi szam dallama, de nem talalom sehol s nem is tudok tobbre emlekezni, csak arra, hogy du dash.... du dash...., vagy valami hasonlora, ez a refrenbe van, ugy hiszem. Lehet, hogy do that sh... valami, de nem tudok rajonni. Valamiert Kanye valamelyik regi szamara gyanakszom, de amiket hallgattam nem volt benne.
Nektek valami otlet esetleg
? Mar nagyon unom, hogy mind a fejemben van
-
Rico45
őstag
-
törölt tag
Hali, valaki esetleg meg tudná nézni a zene címét ami a videó alatt megy?
-
RBJ
addikt
MOst hallgatom 247 house online a clementine on.
Elvileg Dj Andrew Lord 14th feb 2015 ennyit ír a tracklist de így sehol nem találom eme mixet.
Valaki előkaparhatná. -
Madn!ght
addikt
Hali!
Kérnék egy kis segítséget zene azonosításban. Adott egy mix 29:15-től kezdődik, ezt szeretném beazonosítani.
Köszönöm a segítséget előre is!
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest