Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Lineage OS használat közben
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #17200 üzenetére
Egyik sem.
Sajnos tényleg ennyit tudok csak a keresett számról. Még egyszer sem sikerült elejétől a végéig meghallgatnom. -
Phvhun
őstag
Ennek a mixnek az első 22 másodpercében az az afrikai törzsi énekre hasonlító részlet az miből van? Olyan ismerősnek tűnik.
-
elttiL
senior tag
válasz enginev3.0 #17196 üzenetére
...No a linkelt számtól kiráz a hideg (jó értelemben), +[link]
Most meg semmi maradandó nem születik, hiába felhígult ez a popszakma.[ Szerkesztve ]
-
Phvhun
őstag
válasz enginev3.0 #17207 üzenetére
Köszi, a vidi kommentjei rávezettek, ezt kerestem: [Ghost in the Shell - Making of Cyborg]
-
Cheesy
őstag
válasz Cheesy #17198 üzenetére
Közben megtaláltam: Lensko - Circles [NCS Release]
az alaptémája egész fülbemászówww.vakbelmutet.hu
-
szami777
addikt
Sziasztok, sok reményem már nincs, hogy valaha rátalálok erre a számra, de hátha.
Több mint 5 éve keresem ezt, a videóban kereken 2:00-tól. [link]Rengeteg fórumot, honlapot átbogarásztam,de sehol semmi.
Sajnos erős a gyanúm, hogy ez csak egy pár mp-es direkt ide íródott instumental szám, de nem adom fel.
(mellesleg 5. évad, 7. rész, The Rough Patch a rész címe)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sixpack89
tag
sziasztok! én egy olyan dalt keresek aminek csak a videoklipjére emlékszem.
arról szól,hogy küzd az életéért egy férfi talán,és eljön a halál érte,aki magával akarja vinni,amerikai úgy hiszem,és nők éneklik,először szerelmes típusú dal, egy nő küzd a férfiért,aztán amikor a halál jön fekete lesz minden,és minden megváltozik a zene is.
egy betűs a címe. sway vagy valami ilyesmi,mert erre emlékszem. -
Aladdin
aktív tag
-
beloadjoker
őstag
Valaki erről tud valamit?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Bajgunar
aktív tag
válasz Buster17 #17197 üzenetére
Tujamo - Darth Theme (Original Mix)
Nem ez volt az?Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
ennek mi lehet a címe? koliban pont senkinél nincs mobilnet, se wifi így nem tudom egyik alkalmazással se felismertetni és nem jut eszembe a címe
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Tudja valaki a Comedy Centralon futó South Park promo (amiben szerepelnek a black friday-es jelenetek is) zenéjének a címét?
Give them hell Ukraine!
-
StormTiger
újonc
Üdv!
Ennek a számnak a nevét keresem, de sajnos sehol sem találom...
Sem a leírásban, sem pedig a kommentekben nincs leírva a címe.[ Szerkesztve ]
-
jozsi0104
tag
[link]
3:40 - 4:23 mi a szám cime?
36:04 - 36:11 mi a szám cime?Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
törölt tag
20:57
Ezt szeretném megtudni. -
nfsu17
veterán
-
törölt tag
Sziasztok.Ma hallottam egy számot..Valami ilyesmi volt:A her you see..Ilyesmi..Egy nó énekelte kicsit gyors zene volt.Valaki tujda a címét?
-
jozsi0104
tag
Egy house zenét keresek 1998 körüli egy nő annyit mondogat benne hogy desire
[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
tomiii.
aktív tag
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Keresek egy számot amit ma a Petőfi rádión hallottam. Valami ilyesmi volt a refrén: Nem kell hősnek lenned, majd a filmben a sztárok...
-
tomiii.
aktív tag
-
JetiRulez
őstag
Ennek meg tudja valaki mondani a címét?
[link]"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok kb 1 honapja megy a radioba, de lehet regebb ota a music killersbe. Egy csavo enekel benne de csak annyit jegyeztem meg hogy " i'm soooo flyyyyy' valaki ?))
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
bekebence
csendes tag
sziasztok! nem tudom, hogy ez idevág-e de nem tudom melyik ez a zene.
elég régóta keresem, de sehol nem találtam meghttps://www.dropbox.com/s/v2rzrlfz4t160x3/record20141212164715.3gpp?dl=0
-
bekebence
csendes tag
ezt a zenét keresem:
https://www.dropbox.com/s/v2rzrlfz4t160x3/record20141212164715.3gpp?dl=0 -
rr.fanni
újonc
Egy régebbi számról lenne szó, régen láttam youtube-on: a klipp-ben egy videó játék szerű világ van és egy csaj megment egy kisfiút és együtt menekülnek meg harcol ilyen mátrixos figurákkal és van benne a vége felé valami körhinta is van. A zene amennyire emlékszem pörgősebb volt,de ez nem biztos. A címe pedig elvileg egy kétjegyű szám volt és nő énekli.
-
dracox
addikt
Üdvözletem!
Én a Guru Josh Project - Infinity (2008)-as valamelyik verzióját keresem amelyikben a férfi hang helyett egy női hang nyomja a szöveget benne. Hallottam régebben egy buliban, de azóta sehol sem találom. Remélem valaki tud segíteni benne. Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest