Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mi a szám címe, ami 1 perctől szó? [link]
Előre is köszi a segítséget!
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ebben a videóban lévő zenét esetleg ismeri valaki? Shazam és társai nem segítettek. -
Patrick
addikt
A kávét reklámozó mcdonalds-os reklám alatt milyen dal szól? Ha jól gondolom Frank Sinatra énekel alatta, talán, de a címét nem tudom, valaki esetleg?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Francia91
veterán
Üdvözlet!
Az első kb 2 percben lévő zene megfogott nagyon, de a Shazam sem ismeri fel...
Tudna nekem valaki segíteni?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Ebben a videónál 3:50-nél mi a szám címe? Ismertem én ezt régebben de nem ugrik be. Melóba vagyok a felismerő progik így kilőve.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Outlander
addikt
Sziasztok..
"Nem tudom a dal címét, előadóját"...
Teljesen friss (nekünk) zene, a videoklippben egy feka srác táncol a suli és az otthona között, mai divat zene.Track ID későn telepítettem..
Ha esetleg beugrik valakinek.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
IreN!CuS
őstag
Hyho
nehéz 0:47től : [link]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
half333
őstag
sziasztok! régóta keresek egy kb a 90-es évekbeli elektronikus zenét,de nem tudom se a címét sem az előadó nevét. A lényege hogy van benne egy ember aki azt hallucinálója h meg akarják támadni különböző gyári robotok. Tudna esetleg valaki ebbe segíteni? Előre is kösz!
-
Outlander
addikt
válasz half333 #17667 üzenetére
Nem volt az olyan régen..
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
MMIX
addikt
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
1 zenei kérdésem lenne: A szám címe az hogy Opera, az előadót nem tudom. A 2000-es évek elején ment többször, de mostanában is sokat hallom, talán valami feldolgozásban. Köszönöm a segítséget. -
artiny
őstag
Keresek egy zene számot,
House ,uj lehet 2015, "happy birthday ....." mondanak benne tobbszor/refren. Nö enekli ,kb (valami hasonlo hangulatu mint David Guetta feat. Estelle - One Love refrénje) -
Imilenni
addikt
Sziasztok!!
Valaki nemtudja ennek a zenének a címét??
MegköszönnémPress "F" to pay respects.
-
Richard!
addikt
válasz Imilenni #17678 üzenetére
Gezeitenkoenig - Atlantik de nem vagyok benne biztos
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Xantor
tag
Sziasztok!
A videó elején lévő számnak a címét keresem, előre is köszönöm a segítséget!
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Virgo66
újonc
Sziasztok!
Nem vagyok nagy tévénéző, de ma is "láttam" egy reklámot a LifeNetwork-ön, pontosabban csak a zenére néztem fel, így azt sem tudom, hogy mit reklámoztak. A reklám végén annyi feliratot láttam, hogy "Taste it". Ennek a zenéjét keresem. Ha valaki ez után a minimális infó után tudna segíteni, nagyon örülnék neki! -
asd05161
csendes tag
Valaki megtudná mondani a zene címét? [link]
(Ha nem működne az időzített link, akkor 17:52-nél van)[ Szerkesztve ]
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy hasznos online progit ajánlani ha lehet. Szerintem első hozzászólásba is be lehetne rakni.
A lényeg röviden: Tv-ben láttam egy Audis reklámot, rákerestem a neten: reklámadatbázis, youtube és a többi, előbbin nem volt fenn, utóbbin pedig nem volt a kommentek között. Próbálkoztam a Tunatic zene felismerővel, de semmi eredmény. Ezért további zenekereső programokra kerestem rá, és így találtam ezt:[link]. Online progi, YouTube/Vimeo/Dailymotion-on levő videókhoz lehet használni, nekem segített, gondoltam beírom ide, hátha jól jön másnak is. Az oldal ahol találtam: [link]Egyébként ennek a reklámnak kerestem a zenéjét.
Ez pedig The Glitch Mob - Can't Kill Us. Hátha más is keresi...[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Az rtl-n a Vesztesek bosszúja bemutatója alatt mi lehet a szám címe esetleg előadó?
-
tibibi
őstag
-
GABYY55
újonc
Sziasztok.Egy filmcímét keresem,elég régi film,talán még fekete-fehér is,a tartalma,egy mese,az ördög felfogad egy fiút,hogy a várkisasszonyt csábítsa el,de a fiú beleszeret,ezért az ördög úgy áll bosszút,hogy kőszoborrá változtatja őket.A végén pedig a hegy tetején ott áll a szobruk,talán tudja valaki,előre is köszönöm.
-
Telda
addikt
Hali!
Ezt a zeneszámot egy stream-en hallottam és onnan is sikerült lementenem.
Elvileg valami monstercat-es mix, vagyis gondolom, mert a streamer azt szokta hallgatni.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Úgy tűnik, hogy úton van a Warcraft II: Remastered
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest