Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Notepad++
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy magyar viszonylag új (szerintem max 2-3 éves) dance-s zene amit keresek, egy csávvó nyomja benne az éneket mégpedig pontosan ezt: "minden perc és minden óra minden dallam rólad szól ma felrémlik most minden álom hogy velem légy csak ezt kívánom..."
Ismeri esetleg valaki? Köszi előre is!
-
littlelion21
addikt
Sziasztok,
Keresek egy zenét (mily' meglepő
), kb. hasonló dallam/hangzás van benne, mint ahogy ez kezdődik, és van még benne szaxofon. Relatíve pörgős mai muzsikának tűnik, szöveget/emberi hangot egyáltalán nem tartalmaz. Aki megtalálja vendégem néhány sörre.
-
MMIX
addikt
válasz
minek?:S #17392 üzenetére
0:55 Garbage - Cherry Lips (Go Baby Go!)
2:17 Orgazmo - Now You're a ManGitár szóló, dob szóló, metál vonyítás nem fog menni.
-
MMIX
addikt
-
minek?:S
őstag
Sziasztok!
Lenne pár zene, aminek nem tudom a címét([link])
0:46
0:55
1:09
1:28
1:46
2:17
2:35
2:59
3:15.Elég ismertek, és lehet, hogy ismerem én is,csak a címük nem jut eszembe.
-
legiaap
félisten
válasz
Bjørgersson #17389 üzenetére
Isten király vagy!
-
Bjørgersson
félisten
-
legiaap
félisten
Szevasztok, egy olyan rap számnak az előadóját/számcímét keresem, aminek a klipje egy tüntetést mutattak be. Még annyira emlékszek, belőle, hogy a molotov koktélok is repkedtek benne.
Ötlet? -
tombar
senior tag
válasz
enginev3.0 #17384 üzenetére
hatalmas nagy köszönet érte!!!
-
agoka07
senior tag
Üdv.
Ebben a videóban lévő szám címét tudja valaki? -
enginev3.0
félisten
-
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Punk szám amiben hosszú szőke előadó van és csirke meg bicikli van?
előre is köszi!
-
tombar
senior tag
sziasztok!
az első szám címét meg tudnátok mondani?
thx in advance -
minek?:S
őstag
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
[link]
Ebben szeretném a segítségetek kérni. Érdekelne, hogy mi ennek a zenei stílusnak a neve, és ha esetleg tudtok néhány előadót is mondani, aki ilyet játszik, azért hálás lennék.Köszi!
-
Temerti
tag
válasz
gaguustyle #17376 üzenetére
Szia!
Én erre tippelnék: [link]
Ágnes Vanilla - Örök nyár -
gaguustyle
csendes tag
SZIASZTOOK!
Régóta keresem ennek a számnak a címét, de sosem tudtam konkrét forrást. Ma keresgéltem a neten, megnéztem egy videót, Ami alatt 0:33-tól hallható! Tippem szerint valami Magyar retró szám lehet, de nagyon szépnek tartom. A link a videóhoz: https://www.youtube.com/watch?v=HFUxEY5xjwA
Előre is köszönöm!(y)
-
bacsis
Közösségépítő
ez lett a keresett dal:
Bedouin Soundclash - Brutal Hearts
Köszi a kezdő löketet a megtaláláshoz -
MMIX
addikt
válasz
bacsis #17370 üzenetére
Így nehéz lesz.
Ha annyira gyakori, akkor esetleg beférhetett a MAHASZ Rádiós Top 40 játszási listá-ba.Most a 40.
NICO & VINZ - Am I Wrong
(afrikai emberek és fű)Esetleg a többi zene között a listán, vagy meg kell nézni a rádió oldalán, amin épp megy.
Vagy a Winamp is kiírhatja, ha netes rádióként megy. Vagy a lejátszás időpontja és rádióállomás alapján rákeresni. -
sixpack89
tag
sziasztok! ezt a verziót hol találom mp3-ban vagy videón? mert én csak előzetesben találom ezt a verziót.
sok hasonló fenn van youtube-n is,de azoknak más a hangzása,ha jól megfigyelitek,most úgy is aktuális. a filmet nem várom,de ez a változat nagyon bejön.
[link] -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Az asszonyomnak kéne megtalálni egy számot!
Elég kevés róla az infónk, mostanában elgé sokat nyomják a rádiókban pl a class fm-en is...
enyhén iylen füves zene beütése van neki, és nem Magyar az előadó... tisztára mint Bob Marley csak mostani köntösben... na tudja valaki melyik ez a szám? -
pankeper
újonc
Sziasztok!
Nagyon bután fog hangzani, de már nagyon nem tudom, hol keressek.
Nos, engem érdekelne a szám címe, már ha létezik. alapot mutatni nem tudok, a Fehérvár rádió játszotta szerdán, talán a kívánságműsorban.
A lényeg, hogy (nekem) Gorillaz szerű számnak tűnt. A szám elején hosszabb, hegedűhöz hasonló hangszerrel vezetik be, aztán jön a szöveg. Kissé gépies, lassabb szám, de nem találok rá sehogysem, még a zenefelismerő sem adott ki rá semmit. Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm! -
phain
tag
válasz
enginev3.0 #17367 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt es a segitseget !
-
enginev3.0
félisten
-
phain
tag
Sziasztok!
Valaki nem ismer fel EZT a szamot ? Megorulok, de nem talalom sehogy, pedig nagyon ismeros.
10:35 - 10:49 -
MMIX
addikt
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #17362 üzenetére
Nem sajnos, nem ilyen klasszikus.
-
enginev3.0
félisten
-
törölt tag
Hali!
Rádióban hallottam valamiféle club muzsikát.
Refrén ez volt: "do it right now, don't let me down"
Nem igazán tudtam odafigyelni, de még a következőkre emlékszem a dalszövegből: "changed my relationship" meg "instagram" is szóba jött valahogy.
Hölgyemény énekelte a vokált.Mostanság menő zene lehet(?) talán mintha valami reklámban is hallottam volna valamikor a közelmúltban.
Valakinek van ötlete mi lehet? -
MMIX
addikt
válasz
elistvan #17359 üzenetére
Hang minta egy régi lemezről.
"Suhov & Mil nyáron tette itt letölthetővé a Dusty Hungarian Soundbytes című albumot. Mint a cím is mutatja, régi - konkrétan a hetvenes, nyolcvanas évekből származó - magyar lemezek hangmintáiból építkeztek: gondosan megválogatták, szétvagdosták őket, jó kis bólogatós hiphop-ütemeket raktak alájuk. Vannak itt táncdalok, beat, funky, jazz; kedvesen éneklő nénik, búgó vonósok, laza gitárok, zörgő orgonák, vérbő fúvósok, lágy csilingelések, valamint idézetek filmekből, tévéműsorokból, mi több, még Hacki Tamás virtuóz füttymester is felbukkan. A melankolikustól a dögösig sokféle hangulatot bejáró lemez igazán pompás, bár nem parádézik: csak az alaposabb odafigyelés mutatja meg, milyen szellemesen vagdostak és rakosgattak az alkotók. De nem szükséges ezzel foglalkozni: lehet csak hátradőlve, illetve néhány számnál lazán lötyögve élvezni az egészet. (Suhov gyakori szereplője rovatunknak; legutóbb itt ajánlottuk letölthető zenéjét. A lemezért egyébként lehet pénzt is adni, ha nem akarunk, 0-t írjunk az árhoz, vagy válasszuk az alternatív letöltős linket.) " [link]
Írj közvetlen a szerzőnek, hogy melyik lemezről nyiszálta ki a részletet.
Suhov & Mil http://suhov.bandcamp.com/album/dusty-hungarian-soundbytes [link] -
elistvan
őstag
Ennek az elején a férfi ének miből lehet mintázva?
-
Francia91
veterán
válasz
enginev3.0 #17356 üzenetére
Köszöntem!
-
enginev3.0
félisten
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Volna egy szám, egy filmben hangzik el, de a sok szöveg miatt a Shazam nem ismeri fel.
Ebben hangzik el 3:19-től (nem tudok időzítve linkelni, előre is bocs)
Előre is köszönöm segítségeteket! -
jozsi0104
tag
válasz
beloadjoker #17352 üzenetére
Erre gondoltál?
[link] -
beloadjoker
őstag
Valaki meg tudná mondani a szám címét 19:00tól?
-
MMIX
addikt
válasz
didros #17347 üzenetére
Csak találgatok.
Nem tudok belehallgatni az eredeti rádiós zenébe. Más szöveg nincs benne, vagy csak a "rózsám" szót lehet érteni belőle.
YouTube Opa Cupa
Ez a zenei stílus? (több zene van a listán)
djeli mara - šaban bajramovič , mintha azt énekelné, hogy "rózsám". [link]Rádiós lista szerint mindig 11-12 óra között adják le valamiért. Fel kellene venned hagyományos módon a rádióból, lehet egy nap, lehet két hónap, mire meglesz, vagy soha.
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest